Здравейте на всички! Не знам какво стана, но тъкмо набрах всичко и го изпратих, а то изчезна.

Започвам отново.
1.Състезател kitty-71. 04.02.2017г. 21.15pm. Ден трети.Консумирани 10БПВМ
2.Хранения на ден 5 задължителни, както следва: Закуска - 8.00,Обяд - 11.30, следобедна закуска - 16.00, вечеря - 20.00, Късна закуска - 23.00.Мисля, че ми се полага стриктната пчеличка.
3.Днес нямах изкушение, така, че ми дайте инатестата пчеличка ,моля.
4.Цял ден бях на благоприятни храни, така, че си заслужих зелената пчеличка.
5.Всички храни надлежно претеглени, мерителната пчеличка е за мен.

Днес обядвахме едни телешки бургери от младо теле, които взимам от Лидл.Понеже излизат по-големи от полагащите ми се 3 блока за обяд режа по малко и го прехвърлям в порцията на сина.Така правя и със салатите.Той не е в Зоната, но поне на обяд и вечер яде зонови манджички.Правя му ги на око.Та се зачудих, ако и той стане стриктен на кой ще пробутвам остатъците?
6.Изпита вода за деня 2 литра - искам си водната пчеличка.
7. Менюто ми за деня беше следното:
Закуска- 2БПВМ
Палачинка:овесени трици 16гр. 1БВ
извара 28гр. 1/2БП
1 белтък 1/2БП
Тахан 1с.л. 2БМ
Кис.мляко 0.1% 200гр. 1БПВ
Обяд: 3БПВМ
Кисело зеле 360гр. 2БВ
Телешки бургер 120гр. 3БП /Каймата я смятам по 40гр.в готов вид, не знам дали е правилно?/
Зехтин 1ч.л. 3БМ
1мандарина 1БВ
Следобедна закуска –2БПВМ
Сладкиш с боровинки 2БПВМ
Вечеря – 2БПВМ
Това е любимата ми вечеря.От години не ям готвено на вечеря, а само плодове или салати, но предпочитам плодове.В Лидл бяха пуснали замразени ягоди и си купих 5килограма.Догодина ще си замразявам.
Цедено кис.мляко Олимпус 2% 150гр. 1 1/2БП
Кис.мляко Маджаров 0,1% 110гр. 1/2БПВ
Ягоди 210гр. 1 1/2 БВ
Късна закуска - 1БПВМ
200гр.кисело мляко +3бадема
За споделеното и прилежно написано меню /за втори път

/ ми се полага пчеличката поет.
8. Днес тренировката ми беше много приятна - ходих на СПА./В хотел Беркут, с.Брестник, до Пловдив.Имат чудесна СПА зона- хубав басейн, 2 парни бани и 3 сауни.Освен това е топло и пускат ваучери в Грабо

/
Бяхме от 12.00 до към 17.00, така, че поплувах доста и смятам, че ми се полага спортната пчеличка.Хем удоволствие, хем пчеличка.
9.Въпреки, че доста се поизморих, като се прибрах се постарах да поседя в позиция планк.Днес удължих с 10 сек.т.е. 1мин.10сек.Така, че си искам планковата пчеличка.
Според мен днес улових 8 пчелички.
Пипи, искам отново да ти благодаря за дадения втори шанс.Както казах за мен е много важно.Винаги съм се старала да се храня здравословно, така както съм го разбирала, но откакто открих Зоната смятам, че това е моят начин на хранене.Вече месец се храня според мен правилно, но от време на време си намирам по някоя грешка в сметките и затова ми е нужно обективно мнение.Искам да се похваля, че от един месец не съм яла нищо сладко, което беше основният ми проблем преди. Ядях го направо в индустриални количества, направо имах зависимост.
Сега като вляза в магазина го гледам и си казвам:"Колко вредни неща продават." Не казвам, че никога няма да ям сладко, но поне за сега не изпитвам нужда.
Е, и аз съм човек и като всички искам да сваля някое и друго килце /5 на брой/, но мисля, че и на това ще му дойде времето-
Хубава зонова вечер на всички!