Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Pipilota написа:Оо, лилитИ ти си вече 3ти ден с пчеличка герой. Бравооо
Suzi написа: С глас се смях, макар че на теб най-вероятно въобще не ти е весело. На мен ми махаха ретиниран мъдрец (разположен неправилно, хоризонтално) и също имах шевове. Хич не е приятно Скорошно възстановяване и възвръщане на апетита
Pipilota написа:Lancer написа:А ти сега за наказание-марш в ъгъла наказан, да се засрамиш и напиши утре едно две менюта, ей така, за назидание пред всички пчелички, да ти дойде акъла и поздрави на братовчеда
И досега не бях се загледал, че киселото зеле е 360 гр 2 блока В, при мен действа по един начин- до 30 мин след употреба едва дотичвам до... зоната
А, да, вчера биваше времето и изкарах колелото към Морската ама не ме свъртя, та го издух до Аладжата.
лилит написа:Pipilota написа:Оо, лилитИ ти си вече 3ти ден с пчеличка герой. Бравооо
За съжаление първия ден ми избяга спортната пчеличка. Тая гад е много немирна и усещам, че и днес няма да я докопам.
Pipilota написа:След месец-два стриктен престой в зоната си представете, че тялото ви е станало вече едно спокойно море, с гладка повърхност, от което лъха спокойствие, а от долу кипи живот...в момента в който се намаате като хамали, си представете че сте измяткали огромни камъни в това тихо и спокойно море, и водата се разлисква на километри, и предизвиква страхотно вълнение, което поврежда сума ти и живот, който е под водата...ако се задържите повече от 2 месеца стриктно в зоната, несъмнено ще усетите дори и най-малките вълни и гадното чувство на повишен инсулин...дори след изяждането само на една ФаФла
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта