Зоново състезание - 2ри тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 2ри тур

Мнениеот Zasmenka » Съб Фев 04, 2017 8:55 am

Да,точно щях да отговарям,че и в прясното мляко има блок въглехидрат.
Пипи,благодаря за забележката ,ще обърна внимание на това.Проблемът е,че аз не обичам много месо но виж белтъци мога да ям сутрин,обед,вечер.И понеже са най-чистия природен протеин,ще взема наистина основно от тях да си набавям протеините.
А овес аз лично все още не съм ползвала.Кашата си я правя с овесени трици.
А такова нещо,като качествени кренвирши у нас не съществува,мила Пипи,или поне аз не знам :lol:
А иначе,да се представя,че през седмицата не ми остана време
На 36 години съм(след 2 седмици ще стана на 37,ама все още съм на 36) :hm: :laugh4:
Запознах се със Зоната случайно,първо с тази на око.Започнах плахо и без да очаквам много,че аз съм тежък случай и в прекия,и в преносен смисъл.
Видях,че нещата се случват и започнах все повече да чета,присъединих се към групата във Фейсбук,където под зоркия поглед на Маня,Катето,Мая и другите по-опитни момичета ,бързо се ориентирах и от ноември(133 кг бях тогава) спазвам стриктно всичко.С малки прегрешения от време на време.
Миналата година по това време бях 138,а имаше и по-тежки времена,когато тежах 143 кг. 2014-2015г
Сега стартирах състезанието със 123,чувствам се отлично и знам,че този път ще ми се получат нещата.
Последна промяна Zasmenka на Съб Фев 04, 2017 9:17 am, променена общо 1 път
Подковата никога няма да ти донесе успех и щастие,докато не я „заковеш” в копитото си и не започнеш да „ореш,като кон”!
Аватар
Zasmenka

Жена

Зоната

Мнениеот Перла » Съб Фев 04, 2017 9:08 am

Чудех се къде е третия въглехидрат!!!??? И понеже не е написано подробно и сутринта не съм се събудила много моля за извинение! :Boquett: :rosepinko: :rose_pink:
Последна промяна Перла на Съб Фев 04, 2017 9:10 am, променена общо 1 път
Бъди това, което си! Ти си уникален, имаш уникална енергия, излъчване, присъствие. Не се опитвай да го скриеш от другите. Бъди себе си. Следвай интуицията си!
Изображение
Аватар
Перла
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот лилит » Съб Фев 04, 2017 9:08 am

Pipilota написа:Оо, лилитИ ти си вече 3ти ден с пчеличка герой. Бравооо :hug:

За съжаление първия ден ми избяга спортната пчеличка. Тая гад е много немирна и усещам, че и днес няма да я докопам.

Снощи за малко да прескоча последния блок, защото тъкмо беше поспряло да ме боли и много ми с е искаше да не си вкарвам нищо повече в устата.
Но съм си зонбирала половинката повече и от мен и ми се накара набързо "как така без вечерен блок, трябва да ядеш". Вкара ме набързо в правия път :laugh:

Suzi написа: :laugh1: :laugh1: :laugh1: С глас се смях, макар че на теб най-вероятно въобще не ти е весело. На мен ми махаха ретиниран мъдрец (разположен неправилно, хоризонтално) и също имах шевове. Хич не е приятно :( Скорошно възстановяване и възвръщане на апетита :yess:

Благодаря, Сузи, гадна работа, ама минава.
Иначе аз проблем с апетита няма, при мен с пълна сила важи приказката "съзнание губим, апетит - не", само възможност ми липсва :laugh4:
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Lancer » Съб Фев 04, 2017 11:55 am

Pipilota написа:
Lancer написа:А ти сега за наказание-марш в ъгъла наказан, да се засрамиш :underchair: и напиши утре едно две менюта, ей така, за назидание пред всички пчелички, да ти дойде акъла и поздрави на братовчеда :bigsm4:

Братчеда гуема симпатяга... И все се мъча да го привлека, че е с високо кръвно.
То аз затва не си пиша менюто, щот ако стане публично достояние, някоя благотворителна организация неминуемо ще ме 'земе под крилото си :)
Но:
Закуска 8.00 - 3 блока
- 56 гр извара
- 56 гр пилешко печено бяло
- 30 гр маслини
- 0.7 блока банан
- 2.3 блока ябълка
-филийка хляб с майонеза
Обяд - 3 блока 12.00
- едно яйце
- 56 гр бекон свински
- 1 ч.л. краве масло /това мноооо-го рядко, за пръв път, че свършиха маслинките/ ( Пешо кат фанал Мара на чуЗдо- и она - Да ма убий Госпут, за първи път ми'й)
300 гр ябълка
- 300 гр ябълка
- филийка хляб с майонеза

Закуска 16.00 -1 кисело мляко
ъъъ... и една бисквитка, мамка му...

Вечеря 19.00 3 блока

-84 гр пилешко месо
-1 ч.л. масло
- 120 гр банан

-1 филийка хляб с майонеза.

Закуска 22.30 1 блок
1 чаена чаша пр. мляко

Иииии... това, в период, без кой знае какви промени :)
Вода, когат се сетим, не повече от 1.5 литра обаче, то няма излизане от вецето!
И досега не бях се загледал, че киселото зеле е 360 гр 2 блока В, при мен действа по един начин- до 30 мин след употреба едва дотичвам до... зоната :)
А, да, вчера биваше времето и изкарах колелото към Морската ама не ме свъртя, та го издух до Аладжата.
Lancer
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Варна
Мъж

Мнениеот Kriss » Съб Фев 04, 2017 5:26 pm

Току що се прибрах от детски рожден ден, но не обикновен рожден ден, а от тези, които са с отрупани маси с изкусителни домашни и бутикови лакомства. Ми изобщо не ми пукаше, не се мъчих, не се лиших, защото нищо не ме изкуши, дори не мислих дали да посегна или не, не страдах, все едно на масата нямаше нищо. Странно :th: Аз бих убила за слдко :gunshot:
Аватар
Kriss

Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 04, 2017 6:08 pm

Lancer.... :bigsm8: Какво меню само...това са едно банани, едни майонези, едни хлябове, едни свински бекони и едни бискиви...Ти Lancer си един невероятен стриктен спазвач на нещото Зона :laugh1:

И досега не бях се загледал, че киселото зеле е 360 гр 2 блока В, при мен действа по един начин- до 30 мин след употреба едва дотичвам до... зоната :)
А, да, вчера биваше времето и изкарах колелото към Морската ама не ме свъртя, та го издух до Аладжата.

И туй кисело зеле...ти, коя таблица гледаш....за тук присъстващите има само една таблица :text-link:, и ако искаш, можеш дори да си я изтеглиш :clickhere:

А на Братчеда отново много поздрави :laugh4: , и на лято като си дойда, ще го зарибим по варненски за зоната с цаца и бира на плажа..то е зоново---протеини, мазнини и въглехидрати упоени в морски изпарения.... :laugh:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 04, 2017 6:15 pm

лилит написа:
Pipilota написа:Оо, лилитИ ти си вече 3ти ден с пчеличка герой. Бравооо :hug:

За съжаление първия ден ми избяга спортната пчеличка. Тая гад е много немирна и усещам, че и днес няма да я докопам.

Лилит, грешка на пръстите ми..сега проверих файловете, че се притесних...всичко е ок, аз просто съм гледала графата с търтеите, и видях че няма никой там, за това те подведох, вместо да кажа, че трети ден нямаш търтеи, казах, че 3ти ден си с пчела герой, което не е правилно...извинявай, грешка на езика.. :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот snowflake » Съб Фев 04, 2017 8:13 pm

Тук съм ,тук съм ,не съм избягала ,бягах,ама не от вас :laugh3: , а се "трупясах" след дневното ми дежурство в петък.
Доклад за петък,03,02,2017г.
10 блока 3+3+1+2+1

1.Състезател snowflake Заклевам се да кажа самата истина !
2.Хранения 5 броя - 8:00ч,12ч,16ч,18ч,20ч -спечелих си стриктна пчеличка :bee:
3.Изкушението не победи-заслужих си инатеста челичка :bee:
4.Целият ден премина на благоприятни храни- заслужих си зелена пчеличка :bee:
5.Всички храни премерих с кантарче -заслужена мерителна :bee:
6.Изпита вода 2,0 л - заслужих си водна давеща се :bee:
7.Прилежно споделено меню - заслужих си пчеличка поет :bee:
8.Спорт- тичах по стълбите ,вдигах тежести,гоних хора и мен ме гониха,най-вече аз ги гоних и двете ядения в 16ч и в 18ч бяха в движение- ще взема и спортна :bee:
9.Планк нямаше отново - анти-спорт :angryred:
10. Днес си спечелих може би 6 или 7 :bee:

закуска - 600мл кисело мляко 2%+9бр бадема

обяд-пак омлет-2 белтъка +9гр протеин+9бр маслини+30гр овесени ядки+2 бр киви

следоб.закуска-9гр протеин ,смелен с малка ябълка +3бр бадем-някаква кашичка стана малко ,ама вкусна и бързо изядена

вечеря-пилешка шунка 80гр+60гр извара +9бр маслинки+ 3бр малки ябълки

късна закуска-извара 60гр+киви+3бр лешник
Ох ,добре че си пиша в тефтерче.
Извинявам се за закъснението,ще гледам да не се повтаря,но изтощението си каза думата.

Доклад за събота,04,02,2017г.
10 блока 3+3+1+2+1

1.Състезател snowflake Заклевам се да кажа самата истина !
2.Хранения 5 броя - 9:00ч,12ч,16ч,18ч,20ч -спечелих си стриктна пчеличка :bee:
3.Изкушението не победи-заслужих си инатеста челичка :bee:
4.Целият ден премина на благоприятни храни- заслужих си зелена пчеличка :bee:
5.Всички храни премерих с кантарче -заслужена мерителна :bee:
6.Изпита вода 2,5 л - заслужих си водна :bee: :smdance:
7.Прилежно споделено меню - заслужих си пчеличка поет :bee:
8.Спорт- шопинг-терапия и разходка с дружките 3ч -дали се брои за спортна :bee:
9.ПЛАНК 3 броя :bellysport: - е най-после имам планк- :bee:
10. Днес си спечелих може би 7 или 8 :bee:
закуска - 120гр извара+40гр шунка пилешка+9бр бадема+2киви+1 малка ябълка

обяд-240гр домат+400гр зеле нарязано прясно+140гр целина+60гр извара+80гр пилешка шунка+2с.л.авокадо+3бр маслини

следоб.закуска-9гр протеин ,смелено киви+3бр орех

вечеря-пилешка наденичка 90гр печена+9бр маслинки+ 230домат+2малки ябълки

късна закуска-200мл кисело мляко+3бр орех /току що изядени/

:pray: :bouquet:
Аватар
snowflake

Жена

Мнениеот ТониЕлис » Съб Фев 04, 2017 8:44 pm

Pipilota написа:След месец-два стриктен престой в зоната си представете, че тялото ви е станало вече едно спокойно море, с гладка повърхност, от което лъха спокойствие, а от долу кипи живот...в момента в който се намаате като хамали, си представете че сте измяткали огромни камъни в това тихо и спокойно море, и водата се разлисква на километри, и предизвиква страхотно вълнение, което поврежда сума ти и живот, който е под водата...ако се задържите повече от 2 месеца стриктно в зоната, несъмнено ще усетите дори и най-малките вълни и гадното чувство на повишен инсулин...дори след изяждането само на една ФаФла :bow:

Да , Пипи , много хубаво го каза , изпитах го след Коледа. Не вярвам да съм била много стриктна в началото , но след 2 месеца в Зоната и дойде Коледа ...Имахме гости за 2 дена и аз малко се поувлякох по вкусотиите на мъжа ми - тестено , сладко , мазничко и всички други ''екстри'' . Гостите си заминаха и аз 2-3 дена бях в агония с коремни болки и гадно чувство а тежест .....доста огромни камъни съм метнала .... :th:
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

Мнениеот ТониЕлис » Съб Фев 04, 2017 9:13 pm

1. Състезател- ТониЕлис - 04.02.2017 , 10 блока
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

2. Хранения на ден - задължителни 5 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

8 ам Закуска - 2БПВМ Днес ще опитам .....същото като предните 3 дена :lol:
2БП - извара 112 гр
2БВ - овесени ядки - 28 гр
2БМ - фъстъци - 12 бр

12 рм Обяд - 3БПВМ
3БП телешко кюфте -126 гр
1БВ варен ечемик
1БВ морков настърган -80 гр
1БВ ябълка -100 гр
3БМ маслини - 9 бр

3 рм Снак - 1БПВМ
1БВ круша - 100 гр
1БП котидж сирене - 56 гр
1БМ фъстъци - 6 бр

Мъжът ми пак се опита да ме изкуши / не успя / с домашно опечени сладкишчета с черешки ммм... :gunshot:

6.30 рм Вечеря - 3БПВМ
3БП пилешки гърди - 84 гр
1/2 БВ гъби -160 гр
1/2БВ карфиол -220 гр
1БВ нахут - 1/4 чаша
1БВ ябълка - 100 гр
3БМ зехтин -1чл

Късна хапка

1БПВ кисело мляко - 220 гр
1БМ бадеми - 3 бр

3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка :mrgreen:

5. Всичките хранения за деня са претеглени с кантарче , и мисля ,че .....- заслужих си мерителна пчеличка :angel:

6. Изпита вода - 2 литра :о - почнах вече да се давя :help1:

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow

8. Днес тренирах : На вън беше гадно и кишаво за разходка , затова избърсах праха и паяжините от крос- тренажора и ''извървях '' 2,5 км :applaus: Оставих домашните любимци на мъжа ми :lol: Обичайната ми Тибетска Йога 20 минути , и мисля , че си заслужих спортната пчеличка. :smdance:

9. Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport: , изпотих се, задъхах се,вече не треперя и се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :smdance

10. Надявам се , че успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:
Аз съм на този свят , но не съм от него
Аватар
ТониЕлис
Новак в Зоната
Новак в Зоната

село Табашка , област Габрово
Жена

Мнениеот Перла » Съб Фев 04, 2017 9:21 pm

:arrow: 1.Състезател N 4 Перла 10 Блока 04.02.2017г. ден четвърти
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината.

Ставане 6,45ч.

вода 600мл

7,00 закуска 2 Блока
1 БПВ - 1/2 кофичка кисело мляко 0,1%
1ПВМ - 1 мъфин с овесени трици от сайта
1БМ - 3маслинки

10,30 закуска 1 Блок
1БПВМ тиквен крем карамел от сайта

12,30 обяд 3 Блока
Днес обяда беше на око, моят татко навърши 85г. и бяхме на рожден ден / Пипи да прецени/
Хапнах около 80гр. пилешко варено филе
Около 200гр. зеле, 1 чаша вино /115гр/ и една ябълка около 150гр.
И 3 ореха за 3БМ

17,30 закуска 1 Блок
1БПВМ – десерт с ягоди рецепта в сайта

19,00 вечеря 2 Блока
1БП – 2бр. белтъци
1БП – 35гр. моцарела лайд
2БВ - салата от 70гр. праз+150гр.мариновани краставички+185гр. печн пипер+1/4 ч.ч. червен боб
/ 0,70+1+1,30+1 = 4 : 2 = 2 /
2БМ – 2/3ч.л. зехтин

22,00 закуска 1Блок след малко
1БПВМ десерт с ягоди/ рецепта в сайта десерт с малини/

:arrow: 2. 6 хранения за деня – отбелязани по горе по часове – заслужих ли си стриктна пчеличка.

:arrow: 3. Изкушението не победи – удържах на пук на изкушенията / имаше гореща питка, а как ухаеше ммммм....без малко и щях да си хапна, разкошна торта - тя не ме съблазни, нито разните други сладкиши/ но аз бях желязна и си заслужих инатестата пчеличка.

:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни и си заслужих зелената пчеличка.

:arrow: 5. Всичките хранения за деня премерени с кантарче без обяда – заслужих ли и мерителна пчеличка?

:arrow: 6. Изпита вода 3,6л. искам си водната пчеличка.

:arrow: 7.Споделено и надлежно написано меню от мен - дайте си ми пчеличката поет.

:arrow: 8. Днес имам извървяни 5 км 245м. и няколко пъти до третия етаж . Искам си и спортната пчеличка ?

:arrow: 9. Днес издържах 93сек. с великото упражнение ПЛАНК и още половин минута- искам си и планковата пчеличка.

:arrow: 10. Успях да хвана 7 пчелички за деня със сигурност, а за осмата ще се произнесе съдията.
Бъди това, което си! Ти си уникален, имаш уникална енергия, излъчване, присъствие. Не се опитвай да го скриеш от другите. Бъди себе си. Следвай интуицията си!
Изображение
Аватар
Перла
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот kitty-71 » Съб Фев 04, 2017 9:58 pm

Здравейте на всички! Не знам какво стана, но тъкмо набрах всичко и го изпратих, а то изчезна. :( Започвам отново.
1.Състезател kitty-71. 04.02.2017г. 21.15pm. Ден трети.Консумирани 10БПВМ

2.Хранения на ден 5 задължителни, както следва: Закуска - 8.00,Обяд - 11.30, следобедна закуска - 16.00, вечеря - 20.00, Късна закуска - 23.00.Мисля, че ми се полага стриктната пчеличка. :)
3.Днес нямах изкушение, така, че ми дайте инатестата пчеличка ,моля. :)
4.Цял ден бях на благоприятни храни, така, че си заслужих зелената пчеличка. :)
5.Всички храни надлежно претеглени, мерителната пчеличка е за мен. :) Днес обядвахме едни телешки бургери от младо теле, които взимам от Лидл.Понеже излизат по-големи от полагащите ми се 3 блока за обяд режа по малко и го прехвърлям в порцията на сина.Така правя и със салатите.Той не е в Зоната, но поне на обяд и вечер яде зонови манджички.Правя му ги на око.Та се зачудих, ако и той стане стриктен на кой ще пробутвам остатъците? :lol: :lol:
6.Изпита вода за деня 2 литра - искам си водната пчеличка. :)
7. Менюто ми за деня беше следното:
Закуска- 2БПВМ
Палачинка:овесени трици 16гр. 1БВ
извара 28гр. 1/2БП
1 белтък 1/2БП
Тахан 1с.л. 2БМ
Кис.мляко 0.1% 200гр. 1БПВ

Обяд: 3БПВМ
Кисело зеле 360гр. 2БВ
Телешки бургер 120гр. 3БП /Каймата я смятам по 40гр.в готов вид, не знам дали е правилно?/
Зехтин 1ч.л. 3БМ
1мандарина 1БВ

Следобедна закуска –2БПВМ
Сладкиш с боровинки 2БПВМ

Вечеря – 2БПВМ
Това е любимата ми вечеря.От години не ям готвено на вечеря, а само плодове или салати, но предпочитам плодове.В Лидл бяха пуснали замразени ягоди и си купих 5килограма.Догодина ще си замразявам. :chef1:
Цедено кис.мляко Олимпус 2% 150гр. 1 1/2БП
Кис.мляко Маджаров 0,1% 110гр. 1/2БПВ
Ягоди 210гр. 1 1/2 БВ

Късна закуска - 1БПВМ
200гр.кисело мляко +3бадема
За споделеното и прилежно написано меню /за втори път :lol: :lol: :lol: :lol:/ ми се полага пчеличката поет. :)
8. Днес тренировката ми беше много приятна - ходих на СПА./В хотел Беркут, с.Брестник, до Пловдив.Имат чудесна СПА зона- хубав басейн, 2 парни бани и 3 сауни.Освен това е топло и пускат ваучери в Грабо :) /
Бяхме от 12.00 до към 17.00, така, че поплувах доста и смятам, че ми се полага спортната пчеличка.Хем удоволствие, хем пчеличка. :lol:
9.Въпреки, че доста се поизморих, като се прибрах се постарах да поседя в позиция планк.Днес удължих с 10 сек.т.е. 1мин.10сек.Така, че си искам планковата пчеличка. :)
Според мен днес улових 8 пчелички. :)

Пипи, искам отново да ти благодаря за дадения втори шанс.Както казах за мен е много важно.Винаги съм се старала да се храня здравословно, така както съм го разбирала, но откакто открих Зоната смятам, че това е моят начин на хранене.Вече месец се храня според мен правилно, но от време на време си намирам по някоя грешка в сметките и затова ми е нужно обективно мнение.Искам да се похваля, че от един месец не съм яла нищо сладко, което беше основният ми проблем преди. Ядях го направо в индустриални количества, направо имах зависимост.
Сега като вляза в магазина го гледам и си казвам:"Колко вредни неща продават." Не казвам, че никога няма да ям сладко, но поне за сега не изпитвам нужда.
Е, и аз съм човек и като всички искам да сваля някое и друго килце /5 на брой/, но мисля, че и на това ще му дойде времето- :)
Хубава зонова вечер на всички!
Аватар
kitty-71
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Пловдив
Жена

Мнениеот Силвия » Съб Фев 04, 2017 10:33 pm

:arrow: 1. Състезател- Силвия , 04.02, 9 блока. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- закуска в 9,30 - 2б, обяд 14.00 - 3б, следобедна закуска в 17.30 - 1б, вечеря в 20.00 - 2б и последния блок - 22.00 - заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .
:arrow: 3. Удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff
:arrow: 4. Целия ден мина само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка.
:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.
:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина - и си искам водната пчеличка.
:arrow: 7. Менюто за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

закуска 2б
извара - 50 гр.
белтък - 2 бр.
морков - 80 гр.
ябълка - 100 гр.
маслини - 6 бр.

обяд 3Б
пилешки гърди - 84 гр.
леща - 100 гр.
мандарина - 1 бр.
маслини - 6 бр.
орех - 1 бр.

следобедна закуска - 1Б
Кисело мляко Верея 0,1 % - 200 гр.
орех - 1 бр.

вечеря - 2Б
пилешки гърди - 56 гр.
зелен боб - 180 гр.
печен пипер - 70 гр.
домат от буркан - 100 гр.
бадеми - 6 бр.

Преди лягане - 1Б
Прясно мляко 1,5% - 220 гр.
бадем - 3 бр.

:arrow: 8Днес тренирах :bellysport:,направих си екзерсиса-18 мин.е тои и после 7 упражнения по 15,20,25 повторения .Първото за горни коремни мускулли 2.за цялата коремна мускулатура 3. за горните и средните коремни мускули 4. за коремни и седалищни мускули 5. лицеви опори 6. за стегнати бедра 7.за бедрени и седалищни мускули и един час разходка на алеята покрай морето с детето и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9.Днес издържах една минута с великото упражнение "ПЛАНК" :bellysport:разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази планкована пчеличка

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 10. Според мен днес улових 9 пчелички
Аватар
Силвия
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Балчик
Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 04, 2017 11:20 pm

snowflake, няма проблем, на всеки се случва и всеки може да изпадне в ситуация..За вчета свършваш със 7 пчелички, а за днес-определено за първи път си отличничка..разбира се , че печелиш и спортната пчеличка за 3 часа ходене...свършваш деня с 8+1 геройче..бравооо :yess:

ТониЕлис..ми какво да ти кажа...още един ден утре и ще спечелиш голямата пчела..8+1 за днес

Перла, аз мисля. че въпреки всичко заслужаваш 8+1 и днес...спортната пчела си я заслужила без съмнение, а относно обяда ти...Първо- да ти е жив и здрав още много дълги години твоя татко (и моят онзи ден стана на 80..да си ни живи още много) и поздрваления, че въпреки поводите успяваш да приложиш метода на око..което означава, че вече започваш да мислиш хормонално...и дано да не е само при състезанието, а да ти стане навик. И другото .....на всеки може да му се наложи през тези дни да има повод, да няма кантарче под ръка и т.н. И ми се иска да споделяте в такъв момент как сте се чувствали до следващото хранене, огладняхте ли по-рано, или по-късно от нормалното, усетихте ли разлика и т.н...това ще ви е най-добрия индикатор дали с метода на око сте успели и не сте паднали от колелото :yess:

kitty-71,ти коя таблица ползваш??? с това кисело зеле...от къде взимате тези грамажи? за състезанието сме се разбрали всички да ползват таблицата от сайта, за да няма недоразумения..Виж по-горе писах същото и на нашето мъжко зоНби Lancer...Иначе и ти днес си отличничкааа :hugs1: Плуването е златен спорт, браво, а за планка..голяма похвала, че се опитваш да удължаваш времето..за сега моя рекорд е 3 минути и няколко секунди :) Но не го мога всеки път..средно държа 2 и половина минути :yess: Завършваш деня с 8+1. Още 3 такива дни и ще си хванеш голямата награда ;)

Силвия,ми при теб..какво да ти кажа....4 поредни дни без грам прегрешение..утре в твоя кошер ще влезе майката Пчела ....за сега няма кой да е бие по брой на пчелички, има още една две такива силни състезателки, които също не са извършили нито един грях от началото на това състезание, и в такива ситуации в края на ще говорят килограмите. До тогаа, остава ти да се молиш и да правиш магии някои от другите ти съпернички да се издънят някой ден ... :laugh4: Айде Отивай да събираш клечки, пера от чапла, мъх от крила на прилеп, крака от воден червей и започвай да правиш заклинания :withchy: Абра-кадабрааа..зон-лимонтозон...всички вие кокони, да ядете неуморно бонбони...в кошерите ви червени да щъкат търтеи засмени..Абари-кадаБари, зон-лимонтозооонн :laugh1: 8+1
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Zasmenka » Съб Фев 04, 2017 11:32 pm

Състезател № 9 Засменка 4.02.2017
Заклевам се да кажа истината и само истината! :sneaky1:
Менюто ми днес
Закуска 8.30
4 белтъка,28г сирене,забъркани на омлет с къри и ким.
240г краставица,250г ябълка,3 ч.л тахан -3БПВМ

Обяд 12.30
1 яйце,2 белтъка,56г извара,45г нахутено брашно.Забъркано и на незалепващ тиган се получи нещо като питка. :) Хапнах 2/3 от нея 2 БПВ с 200г кисело мляко 1 БПВ разбъркано с 3 ч.л ленено семе 3БМ

Сл.з. 16.00
100г ябълка,извара и тахан

...и сега е време да призная,че днес не удържах на изкушението и хапнах торта между следобедната закуска и вечерята.Изкушения около мен има всеки ден,мъжа ми и сина ми не могат без сладко и у дома винаги има пасти,шоколади,вафли и какви ли не щуротии,но днес просто не знам защо,но ядох.Сега много ме е срам и яд,но....свършен факт.

Вечеря 20.00
Печено пилешко филе и тиквички на скара.

Късна закуска 23.00
200г кисело мляко,1 с.л орехи

2. 5 хранения за деня – отбелязани по горе по часове – заслужих си стриктна пчеличка.

3. Изкушението победи – няма инатлива пчеличка

4. Целия ден не мина само на благоприятни храни и не си заслужих зелената пчеличка.

5. Всичките хранения за деня премерени с кантарче – заслужих мерителна пчеличка.

6. Изпита вода около 2л. искам си водната пчеличка.

7.Споделено и надлежно написано меню от мен - искам си пчеличката поет.

8. Няма я и спортната пчеличка.

9. Днес отново загубих Планковата пчеличка :doNotKnow: :doNotKnow:

10. Май се уредих с 4 пчелички за деня :(
Подковата никога няма да ти донесе успех и щастие,докато не я „заковеш” в копитото си и не започнеш да „ореш,като кон”!
Аватар
Zasmenka

Жена

Мнениеот chern0koska » Съб Фев 04, 2017 11:48 pm

Здравейтеее! :smdance:

1. Състезател- chern0koska, 04.02.2017г., събота, 12 блока, разпределени 3:3:2:3:1. Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5-
сутрин - 8:30,
обед - 13:00,
следобед - 16:40,
вечер - 20:00
преди лягане - 24:00
Заслужих си стриктна пчеличка :smdance: .

:arrow: 3. И днес удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка. :smdance:

:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка.

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

Закуска - 3 блока ванилов сладкиш с извара

Обяд - Тиквички с рикота
Продукти -
224 гр. рикота - 4БП
112 гр извара - 2БП
960 гр. тиквички - 4БВ
480 гр. домашен доматен сос - 2БВ
2 ч.л. зехтин - 6БМ
сол, черен пипер, чесън, копър
Общо 6 блока - 3 за обяд и 3 за вечеря (Малко се прецаках, защото бях останала с впечатлението, че е 12 блока и ще хапвам и утре, а и да си призная порцията ми дойде малко в повече) :lol:
Та тиквичките се срязват по дължина на 2 или 4, посоляват се и се поръсват със зехтина,черния пипер и копъра. Запичат се за 15 минути и след това слагаме отгоре сместта от рикотата, изварата и чесъна. Добавяме и доматения сос и запичаме за още 15 минути. Видях тази рецепта в интернет, но не помня в кой сайт.

Следобедна закуска - 400 гр. кисело мляко 2БПВ и 6 бр. ядки 2БМ

Вечеря - Тиквички с рикота - 3Б

Късна вечеря - чаша прясно мляко 1БПВ и 3 бр. ядки 1БМ

:arrow: 8. Днес рано сабалън в 10 бях на кръгова тренировка 1 час - бърпита, клекове, скокове, коремни преси, лицеви опори... Абе от всичко по мноооого :lol: и си гепнах спортната пчеличка. Момичета и момчета, от близо 2 месеца посещавам въпросните тренировки - ходя всеки четвъртък и събота с малки изключения. И въпреки че посвикнах с натоварването, продължава да ми се повдига при някои от упражненията. Попитах треньора днес колко най-късно преди тренировка да закусвам, за да го няма този дискомфорт, и той ми препоръча да опитам да премахна млечните продукти :sad: :think2: Може да не е от тях, но с това да започна. Въпроса ми е аджеба как ще живея без мляко? :lol: :doNotKnow: В повечето рецепти има извара, кисело/прясно мляко, сирене... Ще трябва да ям белтъци и месо само :(

:arrow: 9. В този един час спортни изтезания направих и 3х1 минута планк- ще ме прощавате ама няма как да изтърва тази планкована пчеличка. :lol: :smdance:

:arrow: 10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой :dull2:

:arrow: 10. Според мен днес улових 9 пчелички, и нито един търтей по погрешка :angel: :lol:
Аватар
chern0koska
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания в Зоната