Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
bruki написа:Обяд / 3Б/ : пуешка шунка – 42г, котидж – 56г, извара – 40г, маслини – 6бр., ябълка – 150г
Вечеря/ 2Б/: овес – 42г, извара – 40г, котидж – 56г, маслини – 3бр.
Italiano написа:bruki написа:Обяд / 3Б/ : пуешка шунка – 42г, котидж – 56г, извара – 40г, маслини – 6бр., ябълка – 150г
Вечеря/ 2Б/: овес – 42г, извара – 40г, котидж – 56г, маслини – 3бр.
В обяда липсват блок и половина въглехидрати и един блок мазнини.
Във вечерята овесът или е повече (ако е суров е 3 блока), или е по-малко (ако е варен е 1 блок). Липсва блок мазнини.
Ако мазнините идват от котиджа, значи не са от полезните, т.е. червени са, но така или иначе трябва да се изписват.
Това ли трябва да правим прокурорите?
Малиии, лудница, щото през уикенда ще ми е по-трудно.
Маня, Гого, помагайте!
п.с. Впоследствие разбрах, че Пипи е броила перфектно на Бруки.
Не знам ... доста сложно се оказа това състезание, а дори не съм се задълбочил. А съм сигурен, че има още доста грешки.
Не знам Пипи какви нерви има да се занимава, но няма как да обхваща всички данни. Не е работа за сам човек.
Suzi, благодаря за чудесното стихче! Много насърчаващо.
Suzi, страхотна поетеса си!
И Оооо, Сузи, благодарим за страхотното Зоново стихотворение, Невероятна си Много сладко и много умела игра с римичките. Само не разбрах ти защо се ската така от състезанието
pipilota написа:
Тони Барависимооо, днес обра всички пчелички и имаш една Герой. Само това прегладняване много ме притесни, нямам обяснение на какво се дължи, при положение, че си спазила часовете и блоковете но нещо не е вред. Ще наблюдаваме следващите дни как ще е
думата "победи" с какво малко шрифтченцеее, умрях от смях Ко си мислиш, че няма да го видя лиСамми написа: 3. Изкушението победи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта