Оооо,
Милите ми те....
каквото и да кажа, няма да е достатъчно. Благодаря ви от сърце, от цялата си душа, и изобщо всичко в мен иска да извика с пълно гърло едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
Не знам дали осъзнавате, но всичката тази позитивна енергия която усещам, дори и само виртуално промени целия облик на този един единствен ден в годината. И ще остане завинаги запчатан в съзнанието ми. Преди да ви прочета пожеланията, не се бях замисляла, че без да искам съм допринесла за промяната в живота на някои от вас, и то в положителна насока. Това осмисля част от живота ми. Какво по-хубаво от това, да знаеш, че си помогнал..дори и с нещо малко. Ако ви нямаше вас, никога нямаше да се сблъскам с това невероятно чувство. За което отново благодаря.
Имах голяма нужда от такива мили думи в този период от живота ми....за да изплувам от блатото и да се усмихна. Всеки е имал подобни дупки в които е попадал..аз в момента съм в подобна емоционална дупка, и нямам думи с които да изразя колко ме стоплихте.
Но това са периоди, в които се учим и се каляваме. Така, че не няма да се предам, и в момента гледам на живота като едно голямо предизвикателство...като поредното трудно ниво на играта в плейстейшъна ми, което няма как да не го мина....ако се откажа, няма да съм аз просто
Малко се разчувствах и спирам да пиша. Ако има нещо по-голямо от искрената дума Благодаря, ви го изпращам с цялото си сърце. Обичам ви всички, колкото и странно да звучи тук в това виртуално пространство....И днес ще си полея единствения специален ден в годината с едно малко алкохолно удоволствие наречено Уиски
И пак..малко тъпо и сантиментално, ама наистина ви обичам...свикнала съм с вас и това е