Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Някой има ли идея кой поддържа тази страница във фейса, че намерих реклама на Зоновия ресторант на любимия ни диетолог с линк към блога на Зоната.
Те понеже всеки ден излизат новости в нутрициологията с доказан ефектв крак с последните тенденции в храненето: променя се всеки месец, в зависимост от последните научени от нас иновации в нутрициологията.
roksi написа:Пипи, аз да питам ......... ,когато получаваш поръчките си от сайта на Бари,случвало ли се е,да не ти изпратят всичко ,което си зявила..........аз съм на абонамент, за втори път не си получавам цялата поръчка,липсват ми полифенолите и мисля да им пиша вече ...... или само ще се ядосъм повече, ..............толква много пари им давам.... аййй......... и само покани за круйз ми пращат .........най накрая ще взема да отида
tanita68 написа:Ето ви и линкче за сайта на ресторанта.
pipilota написа:roksi написа:Пипи, аз да питам ......... ,когато получаваш поръчките си от сайта на Бари,случвало ли се е,да не ти изпратят всичко ,което си зявила..........аз съм на абонамент, за втори път не си получавам цялата поръчка,липсват ми полифенолите и мисля да им пиша вече ...... или само ще се ядосъм повече, ..............толква много пари им давам.... аййй......... и само покани за круйз ми пращат .........най накрая ще взема да отида
ОО, Рокси, винаги всичко си идва по колкото трябва. Не съм имала проблем. Но ако нещо не получиш, трябва веднага да им звъннеш, и те ще ти възстановят липсващия продукт.
gogo написа:tanita68 написа:Ето ви и линкче за сайта на ресторанта.
Назад към За всичко извън Зоната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта