Пламче, добре дошла в нашето "Зоново семейство"

Ще си позволя да нахълтам и аз в дневника ти, и да те поздравя за ентусиазма който лъха от поста ти

Само дето името на тоя Симеонов ти зацапва малко позитивната енергия

Сега като си тук сред нас, със сигурност ще се справиш със Зоната.
А този измислен Симеонов - така наречен "доктор-диетолог" в кавички е толкова доктор, колкото аз съм прфесор по ядерена физика:) И относно Зоната, и информацията от Бари Сиърс спокойно мога да го хвана на един "спаринг" и със сигурност ще го направя пепел

Бас хващам, че дори и не е чувал за другите книги на Сиърс, освен ако не ходи тайно да чете постовете ни в БГмама и тук, и да чете статиите в сайта, че да се образова повечко

Пълен мошеник и мизерник е тоя Симеонов. Обира парите на хората, включително и по скайпа, прави се на много начетен и интелигентен, а всъщност дипломата на този бивш таксиметров шофьор е много мистериозна, и никой не я е виждал. Ама както се казва, докато има риба, ще има и рибари
А в бгмама има дори тема на "Симеоновките"

които спазват "режима на Симеонов"

Аз много пъти съм се шегувала в Бгмама, да започна и аз като него, ама да взимам с 50% намаление, да му подбия клиентелата

Да пуснем един форум на Пипилотките ли?

и ще пускам даже и валчери с намаление по сакйп
Той нали до скоро умело прикриваше, че работи по Зоната, ама такива като мен, които почнаха да му изкарват кирливите ризи из нета станахме много, и нямаше как, и трябваше да си признае

И последно го гледах в едно предаване, няма да споменавам име, да не му правя реклама на тоя боклук, където говори как Бари Сиърс е написал книгата Зоната прекалено сложна и объркваща за обикновените хора, а той улеснявал хората...направо ми се искаше да изкъртя телевизора

докато му гледах мазната и много грозна мутра....прави пари на гърба на другите, лъже хората, абе изобщо пълен боклук, и не мога да разбера, как има още хора, които да го търсят...
Другото което е, гледам че много от нещата-протеините не са ти балансирани... ти нашата Безплатна и вярна таблица ли ползваш, или Платените неверни листи на бившия бакшиш-Симеонов

))))
Спирам до тук със сарказма, ама сериозно- погледни нашата
табличка, там има голяма част от продуктите, започни да си подреждаш блоковете, и малко по малко всичко ще се нареди, и гордо ще застанеш в нашите Зонови редици

Ние сме тук, и ще ти помагаме от сърце, при това напълно безплатно

Не се отказвай, с малко помощ, и малко воля от твоя страна ще постигнеш желаните резултати