И така, стремя се към зоната вече четвърти ден. За зоната чух за първи път от една позната , но въобще не й обърнах внимание , разказите й ми се сториха много смешни и неясни , била нова диета , някакви си там блокове , викам си и таз диета като другите , само дебелея от тях. А проблема с теглото ми е огромен , и не знам дали ще ми повярвате , че жял живот пазя диети и все съм гладна и дебела

Първия ден вдигнах "кръвното" докато ги разбера тия блокове. Посглобих едно менюнце , и викам на майка ми и баща ми почвам нова диета , много била полезна айде с мен да ми е по-лесно. Те милите са ентусиасти големи , ама най вече заради мен се хванаха на хорото.
Първите ми впечатления са че тва е много храна за изяждане, но интересното е че въобще не ти става тежко , спокойно изкарваме 4 часа без да приритваме от глад и тримата се чустваме много добре

На блоковете им хванах цаката , и хапваме и готвенко и салата и плодове и ядки. Просто разкош. На всичкото отгоре аз и майка ми имаме по малко свалено , на нашия скапан кантар трудно се определя , затова ще изчакам седмица и след това ще споделя. Сега работя върху намалянето на храната като грамаж , че баща ми протестира че го тъпча. На него му се полагат 11 Б а на дамите по 9 Б .
Възлагам големи надежди на зоната, нямам други опции , и смятам да се справя !