килограми-70
височина-164
ханш-113
талия-104
Трябва да приемам 9 блока и 2.61 литра вода.
Целта ми е колкото по-малко ,толкова по-добре.Не си слагам граници,защото просто искам да се почувствам по-добре.Сега ми е тежко,като се погледна в огледалото -не мога да се понасям.Спрях и дрехи да си купувам.Освен по слаба искам и здрава да съм.Мислех,че като елиминирам храните с Е-та,всякакви подсладители и т.н. вредни храни се храня здравословно,но уви не е така.Попадайки случайно на сайта,разбрах в каква заблуда съм с овесените ядки,корнфлейкс,пълнозърнесто брашно и начин на хранене ит.н.
Вчера си изготвих едноседмично меню и реших да е по-семпло и еднотипно,за да не се увличам в готвенето(едно от любимите неща

И така менюто за днес: блоковете съм разделила-2-3-1-2-1
Закуска- шунка(35гр по етикет)-1БП
котидж(56гр по етикет)-1БП
маслини-6бр. -2БМ
чушка печена-70гр. -1/2БВ
нектарина -1и1/2БВ
След,което бях на работа(физи4ески труд) и бих казала,че се чувствах добре-нито изтощена,нито преяла.
За обяд- Руло от тиквички по рецептата на Маня за 6БПВМ разделих го на две и на обяд хапнах 3БПВМ.
Честно да кажа ми дойде в повече и следващия път ще го раздела на три по 2 блока и ще допълня с нещо.
Следобедна закуска -кисело мляко(175гр.)обезмаслено с 3бр. бадеми
Вечеря - шунка(70 гр.)-2БП
маслини-6бр. -2БМ
домати-120гр.-1/2БВ
чушка- 70гр. -1/2БВ
ягоди-140гр. -1БВ
Преди лягане -кисело мляко(175гр.) и 3 бр. бадеми
Ами това е млякото,котидж и шунката ги смятам по етикет,защото съм купила различни марки.
Благодаря на Маня,Гого,Танита и Хиппо за съветите

Приятна вечер на всички и утре пак съм тук ,за да се отчета и ,ако имам грешки да ги поправя.