Чисто нов член съм.... От две седмици чета публикациите и просто вече ви обожавам...

Днес изчислявам първото си меню... и от утре се гмуркам във водите на ЗОНАТА..
Да се представя накратко може би като за начало:
На 27 години ще бъда до дни... допреди почти десет години активен състезател... и естествено никакви проблеми с теглото тогава..
Към момента съм 166 см.. 67,800кг 109 ханш 89 талия / ако това може въобще да се нарече талия

Преди три години отказах цигарите и започнаха проблемите с тегло... да въздуха в живота ми стана по-чист .. но и размерите в гардероба ми се увеличиха.. въпреки това не отдавам цигарите като единствена причина... работя вече седнала / друго си бяха сервитьорските години, ако не друго то поне фигура имах... /
и така няма да споделям колко неща опитах и все с краткотрайни резултати - дори и след едногодишно посещение при диетолог... така желаните 10 кг по-малко ги видях за секунди и дим за ги няма...
Все още тая някаква надежда макар и минимална, че мога да се справя... при мен почването е трудно но послеее няма спиране

Страхотно ми допадна и това, че този режим е силно здравословен.
Ще се радвам адски много ако тука намеря съмишленици и помагачи в начинанието така познато на всички следящи форума. Ето и това което моето новобранско мозъче сътвори като меню за утре:
Изчислила съм 9 блока 2-3-1-2-1
Закуска:
кисело мляко 2% 220гр/ 1бп+1бв/, белтък 2бр./1бл/, ябълка 100г / 1бв/ и 6 бр. маслинки /2бм/
Обяд:
печено пилешко месо 3*42г = 126 гр / 3бп/
480г краставица /1бв/
180г гъби /1/2бв/
65гр стар лук / 1/2бв/
240гр домати /1бв/
зехтин 1 ч.л. / 3 бм/
Следобедна закуска
кисело мляко 2% 220гр/ 1бп+1бв/ + 9 бадема 3бм
Вечеря:
риба тон 84г / 2бп/
маруля 250г /1/2бв/
суров пипер 240гр. /1бв/
краставица 240гр. /1/2 бв/
2/3 ч.л. зехтин /2бм/
Преди лягане
1/2 портокал 1БВ
42гр. пилешко филе /1бп/
,3 бр бадем /1бм/
Ако греша не е майте да ме поправите... Отивам до магазина, че късно стана... нека се подготвя за старта !!!
Пожелайте ми успех!!!!