Първо прочетох темите в сайта, после се нахъсвах няколко дни от дневниците и просто един ден скочих в дълбокото. Без претенцията да ми е ясно всичко, но реших, че ще се уча в движение, защото ако чакам всичко да ми се изясни, никога няма да започна. А и аз се уча бързо, ако реша, че го искам. После изчетох темите с въпросите на начинаещите и картинката взе да ми се изяснява.
Преди 3-4 години прочетох първата книжка на Бари, но честно казано ми се видя малко сложно и я оставих в графата „да прочета още веднъж”. После имах среща с моя приятелка (с която от 2 години само говорим по телефона и пишем в нета) и я отминах в метрото, защото не я познах. Както споменах в дневника на Жорето, в момента тя изглежда като 50-килограмова манекенка, а аз я познавах като 80-килограмова много красива, но пищна дама. Това ме накара да прочета книгата още веднъж, но пак си останах само с четенето и мисленето

Резултати за месец: чувствам се прекрасно откакто спазвам режима и от втората седмица направо преливам от енергия

Малко ме притеснява все още ставането до тоалетна през нощта, но вече свиквам и с това. Дори като се върна оттам пак пия вода, защото ми се пие. От два дни взимам и гоговото рибено масло (специални благодарности и на него за препоръките за пазаруване и многобройните въпроси, с които го заливам и има търпението да ми отговаря

Хайде да спирам, че май се улях с писането като за първи пост в тефтерчето, но каквото друго се сетя ще споделям след това. Благодаря на прочелите ме, а на само надничащите

И огромни благодарности на Пипи за труда и сайта, както и на всички по-опитни, които карат новодошлите да се чувстват като у дома си

По-здрави на всички в приключението „Зона” (ама как мистично звучи…)