Два дена не бях влизала в нета и ..каква приятна изненада .Пипи ме е посетила .
Благодаря ти миличка ,ти си много специална за всички нас .Създаде този сайт безрезервно ,за да се чувстваме прекрасно ,по-здрави ,положително настроени ,да си помагаме взаимно ,да се уважаваме .На много от нас промени начина на живот , учеше ни на най-важното ,как да се храним,за да бъдем полезни както себе си така и за близките си.И не само това сайта ,който създаде ,заедно с модераторите и всички пишещи е невероятен .С удоволствие всеки ден го посещаваме и се радваме на всички постигнали впечатляващи резултати ,както и на начинаещите ,плахо насочили се към тая магия Зоната
Радваме се ,че не само си сред нас ,но и бдиш над нас.
Пипи и ленено семе съм ползвала ,но резултат няма .Доколкото си спомням киснех го и на др.сутрин пиех водичката и семето хапвах.Но това беше отдавна .Сега понякога слагам смляно на салатките .
А ,и по препоръка на Тони ,всяка сутрин започвам с две чаши топла вода ,но резултата е много ''скромен''
И сега да си призная ,за да ми олекне -вчера преизпълних 4 Зонова заповед (в първата и част ) на Гози ,подробности не казвам
,а за кг . то е ясно