Здравейте и от мен!
Време е за 80 дневна зонова докладна записка.
Резултатите, изплували след титанични сътресения в ценностната ми система и промяна на
поведение, меко казано ме смайват. Не мога да се позная, а приятната част е, че и много
други не могат. Но спирам да си се кефя.
Резултати :
- Старт
104.5 кг. - в момента
89 кг
-
Самочувствие. Вече не отвръщам глава като минавам покрай витрини от страх да не видя
Нещото, търкалящо се по улиците, пуфтейки и плувнало в пот.
-
Доволство от себе си, чувство за пълноценност. Чувство, че правя нещо за себе си
НАЙ-НАКРАЯ. Обичам се!
-
Позитивизъм, всеобхватен, всемирен. Не през цялото време де, не съм запрегръщал дърветата
и зацелувал циганите. (Иванов ако е циганин, изгоря!).
-
Желание да свърша нещата, които не съм свършил от Отечествената война насам и съм отлагал, отлагал, докато съм лягал, лягал пред телевизора с копаня храна.
-
Липса на умора, като пружинка съм. Добре де, пружина. Но по-добре пружина, отколкото плужина(от плужек). Но и пружинка ще стана, Вие само гледайте
- Невероятно, но храни, които преди съм обожавал,
сега предизвикват в мен отвращение. Просто вече знам какво са ми причинявали. А бяха вкусни, лека им пръст!!!
-
Алкохола!!! Преди пиех с литри концентрат,
седейки на празни бурета от бира. Сега, откакто съм в Зоната, се напивам от 230мл. вино като засмян казак. Не ме държи както преди дълго време, но за 40-50 минути съм с криле и с перка в г.за. Абе още в началото на Зоната, на седмица и половина две, отивам при тоя моя приятел с ресторанта и изпрасквам две халби бира
набързо( лято, жега, и т.н.). И езика ми се преплете, затоплиха ми се бузите и челото, нежния пол седящ по масите
в заведението ми стана още по-нежен. Викам си "А?!? Две бири, баси". Та както и да е, смея да кажа, че сега ми е много кеф, хем се омотвам с една чаша вино, хем па било и здравословно. Какво повече да иска човек.
- Качеството на
съня ми се подобри. Спя по 7 часам като мъртвец
. Изключая ставането за 00, но това е на автопилот
и не го помня в повечето случаи.
-
Спортувам ! Аз!!! Да, аз!!! Карам колело, долу-горе 3-4 пъти в седмицата, Като не карам колело, в нас си правя клекове, лицеви опори и коремни преси.
Постепенно резултатите ми се подобряват
и почвам да иска повече и повече. Ендорфините ме карат да се чувствам като lexington. Ако ги помните тея цигари, мотото им беше "After action, satisfaction".
- Имам си един средно голям Метъл шоп
в нас. Почитател съм на този стил музика
и имах безброй тениски, панталони и аксесоари, които не ми ставаха. Преди. Зоната. Сега си ги имам всичките обратно по телцето ми.
-
Бюджета ми за хранене и пиене намаля с около 30% на месец, без лишения, даже обратно. Ям
си като пич по 5 пъти на ден, доволно и засищашо, разнообразно и вкусно. Пека на фурна! Сладки по зоната. Мъфини. Аз? Баси!
- След дълги борби с Аз-а си през съзнателната част от моя живот, сега чувствам, че имам превес над него
. Това е може би най-голямото задоволство, което изпитвам, след трансформацията на тялото ми.
-
Имам база, на която да стъпя. База на развитие. В психологически, физически и духовен аспект.
- Намерих нови
приятели.
В реалния живот, покрай Зоната. Чувството, че си насочил някой към Зоната и той е щастлив от това е една голяма награда, която получих 6 пъти досега. Намерих нови приятели и във виртуалния "живот" - Вас, хората от форума, които помагат, както никой не го прави в днешно време - с готовност и безрезервност. Благодаря за което, поклон и респект.
- И най-накрая, ако не пиша в продължение на няколко дни по форума, да знаете, че съм гръмнал. Това е чувство което ме обзема още от 10-ия ден в Зоната. Чувството. че ще гръмна от
кеф.