Дневник на Попи

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневник на Попи

Мнениеот Poppy » Пет Окт 18, 2013 12:43 pm

Майтапът настрана, но едва днес се чувствам малко по-добре след това зверско преяждане. Скоро не мисля да си го причиня отново :sad: Вчера червата ме боляха и целият свят ми беше крив, а предишната нощ не съм мигнала от тежест в корема.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Зоната

Мнениеот Pipilota » Пет Окт 18, 2013 3:00 pm

Даааммм, смятай какво бурно производство на лоши Айказаноиди си предизвикала в организма ти. То не само че си се чувствала неприятно, ами си помсли и какви количества инсулин си избълвала, и от там колко Арахидонова киселина. И тоя висок инсулин се е разхождал из вътрешностите ти, и уврежда ли уврежа, малко по малко, със всяко преяждане все повече и повече уврежда, и така докато се стигне до лекари на дърти години.....сега разбра ли колко е депресиращо?...другия път като решиш да се намааш с толкова количество храна, не си мисли колко е вкусно, ами си мисли "Ох, чакай малко да си вдигна инсулинчето ми, че да ми остърже още малко вътрешностите с арахидонова киселина, че ми омръзна така да не ме боли нищо, и ми е скучно, а и хем ще има повод да си посетя доктора, че се затъжих за него"...ей такива неща си мисли, реалните неща, разбра ли :laugh:

Можех да го измисля още по-депресиращо, ама викам айде от мен да мине, да не те изплаша много :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Gazilot » Пет Окт 18, 2013 3:35 pm

Пордот от пукница се не плаши. Онази вечер се бяхме събрали приятели на пресен сафрид и биричка. Един приятел си затвори заведението и му останал половин кег бира. Мноооого хубаво ми беше, изпивайки 10-ина бири ( малки, блокови :laugh1: ) и изяждайки 20-25 риби. Хубаво, сладко и леко опиянено. Въобще не си и помислих за айказоноиди и инсулин. Реших, че ще ям само сафрид и бира в пропорции :) - сафрида протеини, бирата въглехидрати, олиото за мазнина :). Даже премерих едно рибе колко е. Имаше и пици на масата и баклави. Не посегнах към тях! Хубаво и сладко, ама докато бях на масата. Като се прибрах и легнах почна не инсулиново гадно, ами драконово - стомашно - насрано. От олиото се оригвах като като падишах на Рамазан. Не спах добре, даже почти не спах. Прибирайки се, се притеглих + 3 кг :bigsm31:
На другия ден 2.7 изчезнаха, но поуката си я взех, въпреки това не знам как мога да устоя на прясна риба с бира, просто много ми е любимо. Но има надежда, и пицата ми е любимо ястие, но не посегнах. Абе, живот!
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот gogo » Съб Окт 19, 2013 7:28 am

Ех, Гази, Гази,

На прясна рибка и аз не бих отказал :laugh: В магазина уж продават. Дали? Ама надали :laugh1: Така, че ти си късметлия. Ядеш си прясна рибка от морето. Гледай само да я балансираш успешно. Да видим кога ще се наканя да прескоча да Несебър, че да пробвам и аз :laugh3: :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Gazilot » Съб Окт 19, 2013 4:23 pm

Ти само ела (а и което и да е зоНби), па ще видим колко ни са слаби ангелите пред прясната риба. Прясна, прясна , макс до 2 седмици ще има такава. От тоя момент нататък, който и да ви казва, че е прясна черноморска, Ви лъже.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот gogo » Сря Окт 23, 2013 2:51 pm

Gazilot написа:Ти само ела (а и което и да е зоНби), па ще видим колко ни са слаби ангелите пред прясната риба. Прясна, прясна , макс до 2 седмици ще има такава. От тоя момент нататък, който и да ви казва, че е прясна черноморска, Ви лъже.

Гази,

Благодаря за поканата :hug: . Дано някога се наканя :laugh:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Poppy » Сря Окт 23, 2013 7:04 pm

И аз бих се присъединила, когато си дойда в БГ с най-голямо удоволствие, Гази :lol: Обожавам Несебър.

Аз междувременно се записвам с още един килограм надолу ;) Май ще падна под 70 доста преди Нова Година. Има едно прочистване на черния дроб и жлъчката, което искам да направя за 2 дни. Мисля, че ще ми е от полза, защото толкова много лекарства изпих последните 2 години, та сигурно съм ги затормозила много.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Сря Окт 23, 2013 9:18 pm

Попи :hug: , сподели за това прочистване, че ми стана интересно :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Сря Окт 23, 2013 10:14 pm

Пипи, писах ти на лични, че е малко натуралистично :laugh3: :laugh3: :laugh3:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Чет Окт 24, 2013 12:34 am

ОК , Попи, благодаря. Иска ми се много да го пробвам, но не знам как ще се чувствам толкова въглехидатно... :think2: Обаче, определено ми се иска някакво такова пречистване. Все по-често ми се струва, че на моменти се задръствам от толкова млечни продукти и месо. Все се каня да помисля по сериозно по тоя въпрос, и все отлагам...ако е за един-два дена мога да се престраша, ама за повече няма да посмея :)
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Чет Окт 24, 2013 7:19 am

Аз не мога да издържам много на ограничения и глад :lol:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Сря Окт 30, 2013 1:38 pm

Poppy написа: Има едно прочистване на черния дроб и жлъчката, което искам да направя за 2 дни.

Чел съм го това, ама то много брутално и се отказах. :о
Ако е това, което си мисля ...
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Poppy » Пет Ное 01, 2013 2:23 pm

Баш това е, Ити, най-вероятно. И на мен ми се струва брутално, затова още се чудя дали да го правя, но пък ако си ги отглеждам тези камънаци в жлъчката и черния дроб и мога да се лиша от тяхното присъствие :think2: На мен и два дни на ябълки са ми много страшни, трябва да се затворя някъде сама, щото не знам как ще издържа :lol:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Пет Ное 01, 2013 4:38 pm

Не си е работа това. А и ми се струва опасно.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот HippoDel » Вто Ное 05, 2013 3:17 pm

Попи,
Кога ще се нагиздиш с аватарче? Хайде, време е да се премениш и ти!
:knit: :chores-laundry: :laundry: :iron: :dress:
Я виж Милвето, как се издукара! ;)
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Italiano » Вто Ное 05, 2013 3:28 pm

Обаче Хипо как е навързала целия процес от конеца до роклята ... :laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната