Karrita написа:Кристалче, браво за резултатите, чудесни са! Само мерките в бюста нещо не ми харесаха
За бюста въобще не се притеснявам, даже по-добре цицоманите далеч от мен преди да започна да пълнея бюста ми беше 88 см, предполагам че пак ще стане така.
Ей прибирам зимните дрехи и вадя лятните и си подготвих дрешки, които не ми ставаха, не съм пробвала някои дали ще ми станат, но няма и да пробвам преди да стигна заветните 60 кила.
Днес сутринта хапнах домашна извара, сложих и маково семе и сусам - сурови, просто наръсих отгоре. Беше безвкусно, затова нарязах малко пресен чесън и стана приемливо. За въглехидрат си почистих малко от кълновете, люспите се махат лесно, обаче си е пипкава работа, гледам соеви кълнове е 3 чаши за един блок, аз нямах и една супена лъжица овесени, така че не се опитах да ги смятам. Нарязах портокал и сложих една чаена лъжичка мед. Имах и напитка - сок от тиквички, беше към 50 грама. Значи, смятах го за два блока обаче забравих за тиквения сок и така се получи един блок въглехидрат повече, затова може би после ми беше замаяна главата, а може би и от това, че кръвното ми стана твърде ниско. Пих кафе уж да ми се освежи главата, обаче вместо полза имаше по-скоро вреда, защото май отвикнах да пия кафе и ме втресе нещо от него.
Ето и овесените кълнове