Познавам момичета с моя ръст, които на повече килограми изглеждат по - добре от мен. Това си е до структура. Няма да се оправдавам, както казах не ми е мечтано тегло, а ми беше постоянно до неотдавна и искам да си го възстановя, защото това ми идва в повече, дрехите ми не ми стоят + поява на целулит. Ако бях анорексичка, а ти си виждала много такива , нямаше да се храня

През последните 6 години се храня 5-6 пъти на ден. А току що изядох блок в повече

Имам реална самооценка и не се стремя към някаква фантазия, а просто да си върна фигурата, което при мен става трудно. А това, че не взимаш (и не само ти) дневника ми на сериозно, само защото не ме делят 20-30-50 килограма от идеалното тегло не го схващам. Аз полагам същите усилия, като всички останали, с изключението, че и преди Зоната съм се старала да се храня и живея здравословно, което е причината да нямам много излишни килограми. Нещо, което явно не се толерира. Така или иначе, всеки си има мнение

Който има желание да го чете и да ми отговаря, ще съм му благодарна

В този ред на мисли, от два дена ми се яде постоянно

Не знам на какво се дължи, но съм чела , че и вие имате такива дни. Направила съм си мъфини протеинки, Рататуи (Благодаря, Маня!

) ) ииии съм заредила зеленчуци

Не мога да се отърся от желанието да ям синьо сирене, кашкавал и мезета

А това са неща, които когато ги е имало вкъщи не съм изявявала желание да си опитам дори

Е... кашкавал си хапвах, но е много малко за блок 28 гр е 1 резен
Искам да споделя рецепта, която ми е много любима и може да се направи по зоната:
Тиквички -3 БВ
Домат - 5 ВБ
Извара - 3ПБ
Сирене - 3ПБ
Кисело мляко - 1ПБ + 1 ВБ
Яйце - 2 ПБ
Зехтин (по желание, аз не го смятам за мазнини при готвене, но ако сложите много..)
няколко скилидки чесън, магданоз, копър, чубрица, черен пипер
1/2 Кисело мляко + чесън + копър + магданоз + малко зехтин се пасират.
Тиквичките се режат на филийки, доматите също. В намаслена тавичка се нарежда ред тиквички, ред домати, ред извара и сирене. Залива се със соса от подправките и после отново - ред тиквички, ред домати, сирене и извара, заливка и така докато ви свършат продуктите, но е желателно да завършите с ред тиквички. Накрая заливате със смес от другата част от млякото (200-220мл) и 2 разбити яйица. Поръсвате с чубрица и черен пипер и слагате да се пече. Това ми е любимата гозба

) Дано ви хареса !