Дневник на Попи

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневник на Попи

Мнениеот Poppy » Нед Окт 13, 2013 9:01 am

Italiano написа:Попи, щом сваляш така с 12 блока, няма смисъл да минаваш на 11.
А и нали казваш, че ти трябва енергия - с по-малко блокове няма да се увеличи.

Ити, напоследък храната ми идва малко в повече на обяд. Ще пробвам, ако не - ще мина на стария вариант. Важното е да се чувствам добре и да не превръщам храненето в мъчение.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Зоната

Мнениеот Italiano » Нед Окт 13, 2013 9:04 am

Е, да - в крайна сметка най-добре ще прецениш по това как се чувстваш.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Siskata » Нед Окт 13, 2013 1:27 pm

Poppy написа:Сиската, ако ти си една от тези жени с вълшебен метаболизъм и цял живот заковали на номер 8 дрехи, искам да знаеш, че за протокола ти завиждам благородно, а иначе тайно те мразя :laugh3: :laugh3: :laugh3:

Попи не съм цвете за мирисане, ама не мога и да се оплача, защото ако отпусна душицата и почна да си хапвам малко повече веднага качвам(макс 3 кг. ), но реша ли да намаля храната и веднага свалям в повече от колкото съм качила, сигурно имам глисти, но имам един страх и не хващам никакви диети, защото ме е страх а гадната болест анорексия и нямам фикс идея да съм под 50 кг... Единствения проблем ми е , че като малка баба много ме тъпчеше и ми е малко уголемен стомаха и ако ме видиш с моите 52-3 кг. как ям, ще се хванеш за главата. Като бях бременна изяждах по 1 хляб и половина сама за 1 ден.... Това лято работих в голямо заведение и много търчах, но на обед като седнех да хапна и шефката ми повтаряше само пак ли ядеш бе Сисе хихихи... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: ...
Силата на подсъзнанието е всичко от което имаш нужда!!!
Аватар
Siskata

Несебър

Мнениеот Poppy » Нед Окт 13, 2013 1:31 pm

Сиска, разбирам те напълно, аз също съм много лакома. Хапвам си наравно с мъжо :laugh: А като бременна няма да ти казвам какво чудо бях, повръщах до 7 месец като магаре, ама това не ми пречеше да поглъщам огромни количества храна. Преди никога не съм имала проблеми с теглото, ама изведнъж всичко започна да ми се лепи на д-то. Ти ще бъдеш ли солидарна с твоя мъж? Ще се храниш ли по зоната? Дори да нямаш за сваляне, много балансирано хранене е и ще е здравословно.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Siskata » Нед Окт 13, 2013 1:49 pm

Poppy написа:Сиска, разбирам те напълно, аз също съм много лакома. Хапвам си наравно с мъжо :laugh: А като бременна няма да ти казвам какво чудо бях, повръщах до 7 месец като магаре, ама това не ми пречеше да поглъщам огромни количества храна. Преди никога не съм имала проблеми с теглото, ама изведнъж всичко започна да ми се лепи на д-то. Ти ще бъдеш ли солидарна с твоя мъж? Ще се храниш ли по зоната? Дори да нямаш за сваляне, много балансирано хранене е и ще е здравословно.

Може да прозвучи малко егоистично, но за момента не искам да отказвам, от мазната свинска вратна или от салата плуваща в олио за да има топенко от белия любим хляб, и от много други вкусотии спирам за да не изкушавам някой. А и ще ми трябва доста време за да свикна да ям под час, защото когато имам повече движение не чувствам глад. Аз ям повече когато съм си в къщи и няма какво да правя, но почна ли да съм малко по активна и забравям да ям или да чувствам глад независимо, че работя в ресторант заобиколено от храна. Най хубавото в цялата работа е че не изкушавам мъжо, когато ядем заедно и аз ям нещо което той не може да яде... :angel:
Силата на подсъзнанието е всичко от което имаш нужда!!!
Аватар
Siskata

Несебър

Мнениеот Poppy » Чет Окт 17, 2013 10:39 am

Вчера ми беше един крив ден... главоболие, световъртеж... Та като се отпуснах да ям, направо се олях. На обяд ядох морковена торта, 4 филии с хумус и домати, вечерта печено пиле с много картофи и хляб + още сладко :dum:
Вечерта щях да се пръсна, цяла нощ не съм спала, а сутринта се събудих в ужасно състояние :( Така ми се пада, след това свинско изпълнение вчера.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот marianapanova » Чет Окт 17, 2013 10:43 am

Попи ти доста си си позволила,хубавото е че сама виждаш резултата от излизането от зоната! Това неразположение ще те мотивира да не го повтаряш! :hug:
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Djidji » Чет Окт 17, 2013 12:00 pm

Попи ти си върха,как го погълна всичко това? :laugh3: :laugh3: Прочетох,че си хапнала хумус,а той май се приготвя с нахут. Аз определено не съм му фен,но в момента трябва да го ям. За това ще те помоля ,ако имаш някакви измислени зонови рецепти с нахут да споделиш.До сега съм го варила и после го добавям към извара или салата.Предварително благодаря. :wave:
Аватар
Djidji
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Варна

Мнениеот Poppy » Чет Окт 17, 2013 1:04 pm

Djidji написа:Попи ти си върха,как го погълна всичко това? :laugh3: :laugh3: Прочетох,че си хапнала хумус,а той май се приготвя с нахут. Аз определено не съм му фен,но в момента трябва да го ям. За това ще те помоля ,ако имаш някакви измислени зонови рецепти с нахут да споделиш.До сега съм го варила и после го добавям към извара или салата.Предварително благодаря. :wave:

Джиджи, аз като ям, ям юнашката и това ми е голям проблем :oh: Хумусът се приготвя с много зехтин и не е подходящ за Зоната. Можеш да слагаш нахут в салатата. Тук приготвят салата от нахут с много червен лук и настъргани моркови. Слагай си малко нахут в зелената салата и ще е по-поносимо. В сусама знам, че има много желязо също така.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Чет Окт 17, 2013 2:36 pm

Poppy написа:Вчера ми беше един крив ден... главоболие, световъртеж... Та като се отпуснах да ям, направо се олях. На обяд ядох морковена торта, 4 филии с хумус и домати, вечерта печено пиле с много картофи и хляб + още сладко :dum:
Вечерта щях да се пръсна, цяла нощ не съм спала, а сутринта се събудих в ужасно състояние :( Така ми се пада, след това свинско изпълнение вчера.

:bigsm17: Алооооо, Попииииии :bigsm37: марш веднага в ъгъла да се засрамиш :underchair: То бива бива, ама такова излизане и оливане си направила, че чак мен ме хвана срам заради теб :bigsm36:

Сега за наказание една седмица трябва да си стриктно в Зоната, без никакви прегрешения, за да не бъдеш публично отхвърлена от нашето зоново стриктно общество :laugh1:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Чет Окт 17, 2013 4:25 pm

Ще видите вие какво е това Зоново източно крило! :laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот marianapanova » Чет Окт 17, 2013 7:31 pm

:laugh: Попи миличка не ти завиждам наказана си
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Poppy » Чет Окт 17, 2013 7:49 pm

Изображение

Обещавам да се движа и зонувам тази седмица, че, мила Пипи, това си е страшна закана :laugh3: :laugh3: :laugh3:
Ама много хубаво ми беше като си хапвах тортичка :laugh:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Пет Окт 18, 2013 12:40 am

:laugh: :laugh: :laugh1: Малииии, Попи, изби рибата с тая клякаща свиня :laugh3: Ама това, че се смея, не означава, ще наказанието ти е отменено :) Ще си седиш в Зоната, иначе ще те линчуват публично, и теб ще те хвърлят в затвора при Италиано и Пламчето....в източното крило :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Пет Окт 18, 2013 7:29 am

pipilota написа::laugh: :laugh: :laugh1: Малииии, Попи, изби рибата с тая клякаща свиня :laugh3: Ама това, че се смея, не означава, ще наказанието ти е отменено :) Ще си седиш в Зоната, иначе ще те линчуват публично, и теб ще те хвърлят в затвора при Италиано и Пламчето....в източното крило :laugh4:

Ако ще съм с Ити и ПЛамчето, направо си стягам куфарите доброволно и измлатвам още една торта :laugh4:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот marianapanova » Пет Окт 18, 2013 7:32 am

Хахаха Попи това е нашата стара Пипи строга, :but: справедлива
www.vzonata.com
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната