Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот nympheacea » Чет Юли 04, 2013 5:58 pm

pipilota написа:Последни новини: Дело № 56891-З на Криминалния Зонов Отдел беше върнато за преразглеждане. Съдийския състав ще предостави достатъчно време на защитата на на обвиняемите да представят нужните им доказателства. Евентуалната дата на следващото заседание се очаква да е след 10 юли, тъй като съдебния състав излиза в почивка и по точно на къмпинг :camp: :bigsm15:

ВИНОВНА СЪМ!!!!!
приятна почивка Pipilota, чакаме те в 1-во източно :laugh1:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Съб Юли 06, 2013 12:17 pm

пледоарията на plam4e22, позната като Памела Анджелова, на галено Пам

Уважаеми Дами и Господа,
Вие скъпи обвиняващи, които сте на почивка или на "заточение" в гората ,
Вие скъпи мои съучастници,

С най-голямо удоволствие искам да Ви заявя, че моето поведение се основава само на най-прекрасни човешки чувства, приповдигнати, в резултат на Изповядване на правата зонова вяра :angel: в резултат на това аз , предана на "Зоновата библия", съм длъжна да проповядвам моите най- положителни изповеди, били те "подсладени" с мноооогооо приповдигнат дух :laugh3:
Доложените доказателство:
Това доказателство №1 доказва нелегалният престой на подсъдимия в чуждия дневник. След подробна съдебна експертиза, и стриктни кръвни проби бе установено, че двамата Зононарушители- И.З и Plam4e22 са употребили големи дози зоно-упойващо вещество-тестостерон . Това се забелязва особено силно по лицевата част (аватар) на И.З. Симптомите-изключително уголемени зеници , и очевидно отпусната долна челюст. Двамата нелегално са се сдобили с гореспоменатото вещество, като са проникнали дълбоко в засекретените лаборатории на Зоната.

Са прости и невинни изрази на верността към нашия "месия" - Бари Сиърс, с който всичко това стана възможно :wow:
В заключение бих казала: с най- голямо удоволствие ще изтърпя всички тези последствия , а и отсъдената ми присъда
По чл.178, ал. 2, точка 1ва от Зоновия наказателен кодекс, осъдената Plam4e22 се задължава да готви зоново-балансирани ястия неуморно, покорно и денонощно на И.З.

Но само при едно условие: ако ми е Italiano разреши всичко това да се случи с една. Задоволително голяма зона от ВИНО :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ако достъпът не ни бъде разрешен: СТАЧКА :laugh:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Съб Юли 06, 2013 7:28 pm

Някой каза ли вино ... ? :bigsm43:

:bigsm40:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Съб Юли 06, 2013 8:26 pm

Виното е от мен!!!!
Днес на плажа видях една доста голяма групичка, явно се бяха от различни места и хората се бяха събрали за уикенда. Помислих си за нас също, а и за тези, които са далече и няма как да присъстват.... ех мечти, колко ли хубаво би било да си спретнем едно събиране.........
Пипилота няма ли да си идва до БГ? :laugh:
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Съб Юли 06, 2013 9:43 pm

nympheacea написа:Виното е от мен!!!!
Днес на плажа видях една доста голяма групичка, явно се бяха от различни места и хората се бяха събрали за уикенда. Помислих си за нас също, а и за тези, които са далече и няма как да присъстват.... ех мечти, колко ли хубаво би било да си спретнем едно събиране.........
Пипилота няма ли да си идва до БГ? :laugh:

Нимфи, аз се съмнявам, си ме хванала в крачка някъде :think: , защото няколко дни бях на винен туризъм в Мелник :laugh3: ГОЛЯМ кеф, за малко да ми изскочат очите :wow:
Сега разбирам защо И.Т. Има този втренчен поглед , а той 2 не виждал от пиене :laugh1:
Ами ако е за събиране и ако става дума за вас, аз просто ще пърхам от щастие :)
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Съб Юли 06, 2013 9:47 pm

Даааа, ще бъде яко да се съберем.
Но това май трудно ще стане.
И на други места съм писал - аз живея в Благоевград.
Някой наблизо?
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Съб Юли 06, 2013 9:50 pm

Italiano написа:Някой каза ли вино ... ? :bigsm43:

:bigsm40:

Ити, не само го казвам, но и съм готова да изкарам веднага една порция за "наздраве" ...то така или иначе се е видяло, че ще бъдем осъдени поне да си го направим сладко... :laugh3: заточението ни.
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Съб Юли 06, 2013 9:51 pm

Ами аз преди часове минах покрай Благоевград :) Ама иначе съм от Пловдив...някой ,който да надушвам от Пл? :laugh1:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Съб Юли 06, 2013 10:04 pm

Мариана май беше до Пловдив. Ако не се лъжа ... :think2:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот marianapanova » Нед Юли 07, 2013 12:28 am

Да аз съм :done: Пламче в Ягодово
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Нед Юли 07, 2013 8:36 am

marianapanova написа:Да аз съм :done: Пламче в Ягодово

Марианка, аз съм пантелей пътник и всяка една дестинация ми е добре дошла :hug: никога няма да ми е проблем и до Ягодово да отскоча, но много ми се иска да знам всеки един от вас да къде се намира, за да можем един ден наистина да ви видя на живо. И аз като Нимфи Си мечтая ,особено като видя някоя групичка от хора, как ние сме накиприли заедно , някъде в планината или на моренцето на плаж :laugh3: просто докато препускам из дневниците на всички или докато сте ми на гости в моя, все повече ви възприемам като част от моя ден и може би един ден нещо повече...приятелчета. А без Пипи всичко това никога нямаше да е така хубаво и добре организирано :bouquet: благодаря на нея Толкова много :hug:
Да не пропусна, че така или иначе станах много сантиментална, много ,обичам такива хора като вас- дори не съм предполагала, че можем да намеря някъде такова разбиране и същевременно забава :laugh4:
Много прегръдки на всички :bouquet:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Нед Юли 07, 2013 8:23 pm

е най-обичам да напиша голям пост и да ми се изгуби преди да го публикувам.
Аз съм от Пазарджик, а с Марианка имаме планове да се видим. Така както гледам, май ще трябва да мислим за Боровец или Сапарева баня /никога не съм била там, само минавам/
Ако има желаещи може да си организираме нещичко, а за тези които са далеч, може да ги поканим онлайн, по скайп :laugh3:
Аз съм свободна след 20 Август.
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Pipilota » Нед Юли 07, 2013 8:58 pm

OOOOхохо Хо хО хоо :bigsm8: ама не ви спират устите бе, латерни такива :msmile1: . Явно, че собственичката на парцел 358-З , намиращ се в западната Зона на дневниците няма намерение да спре спама. В момента се разглежда и предложение от комисията по зоно-земеделските земи, за преименуване на "дневникът на Пламчето" в "дневникът на Спамчето"

Доказателствата по делото ще продължават да се събират, и след известно време(може би седмица, или пет седмици) ще бъдат детайлно разгледани. Особено клетвата на Пламчето, за която ще се изисква тройна графологична експертиза, за да се установи достоверността на написаното :but:
Другите коментари ще бъдат разгледани подробно след като съдебния състав се върне от опуска.

nympheacea аман бе,аман с тия от Пазарджик... :bigsm35: . стига ми да слушам на мъжо по цял ден пазарджишките му бисери, дето обръща ударението на всяка дума :laugh1: сега и тук ме нападат ....ужас и безумие вече. Добре че в писането не ти усещам ударенията, че ще стане голям смях, и да не се налага да писна на Админа да сложи правило тук да се говори само на натъртено и изискано прекалИЕно мИЕко, като мен :laugh:

Иначе, на бързо да докладвам- аз току що се върнах от Camping :bigsm3:, ударих си един душ, и след час ви напускам, защото :bigsm24: ще излитам с огромен Боинг :laugh4: над океана :) И ще бъде в неизвестност на 30000 м височина за около 12 часа, без обхват. Дестинация- Франкфурт (не На Майн),и от там пак ще изследвам облаците за извесетен период от време, без обхват-дестинация София :bigsm15: :bigsm15: , и от там ще излетя за последни проби от облачното пространство до Варнааааа, морето и сините вълни :msmile8: При слешни случай ще бъда неоткриваема за известно време :bigsm27: Но да не забравя да ви инжектирам едно леко предупреждение- да внимавате какво си шушукате зад гърба на съдията, докато остсъства :but: Имате право да мълчите, защото всичко казано може да се използва срещу вас :blueye:

Само за протокола- мъжо остава тук на заточение :scared-eek:
Айде аз изчезнах :wave: , а вие не забравяйте че нямате право да напускате границите на Зоната. При опит за нарушение ще бъдете жестоко санкционирани :blueye:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот marianapanova » Нед Юли 07, 2013 10:11 pm

Пламче няма да е лошо и с теб да си спретнем едно виждане както д Нимфи. Пипи на теб приятен полет
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Italiano » Нед Юли 07, 2013 10:36 pm

Нимфа, това със Сапарева баня е много добър вариант - минерална вода, басейнчета ... :bigsm18:
Само трябва да хванем Пипи, докато си е в България, т.е. да я домъкнем от Варна! :laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 08, 2013 6:40 am

Italiano написа:Нимфа, това със Сапарева баня е много добър вариант - минерална вода, басейнчета ... :bigsm18:
Само трябва да хванем Пипи, докато си е в България, т.е. да я домъкнем от Варна! :laugh:

Пипи, така както е на моренцето, да внимава да не попадне в засада, спретната от двамата "разбойници" на Зоната :laugh: Ити, така или иначе вече си имаме досие, хайде да спретнем един заговор :laugh: как да я отвлечем от тая пуста Вн :laugh3:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната