OOOOхохо Хо хО хоо

ама не ви спират устите бе, латерни такива

. Явно, че собственичката на парцел 358-З , намиращ се в западната Зона на дневниците няма намерение да спре спама. В момента се разглежда и предложение от комисията по зоно-земеделските земи, за преименуване на "дневникът на Пламчето" в "дневникът на Спамчето"
Доказателствата по делото ще продължават да се събират, и след известно време(може би седмица, или пет седмици) ще бъдат детайлно разгледани. Особено клетвата на Пламчето, за която ще се изисква тройна графологична експертиза, за да се установи достоверността на написаното
Другите коментари ще бъдат разгледани подробно след като съдебния състав се върне от опуска.
nympheacea аман бе,аман с тия от Пазарджик...

. стига ми да слушам на мъжо по цял ден пазарджишките му бисери, дето обръща ударението на всяка дума

сега и тук ме нападат ....ужас и безумие вече. Добре че в писането не ти усещам ударенията, че ще стане голям смях, и да не се налага да писна на Админа да сложи правило тук да се говори само на натъртено и изискано прекалИЕно мИЕко, като мен
Иначе, на бързо да докладвам- аз току що се върнах от Camping

, ударих си един душ, и след час ви напускам, защото

ще излитам с огромен Боинг

над океана

И ще бъде в неизвестност на 30000 м височина за около 12 часа, без обхват. Дестинация- Франкфурт (не На Майн),и от там пак ще изследвам облаците за извесетен период от време, без обхват-дестинация София

, и от там ще излетя за последни проби от облачното пространство до Варнааааа, морето и сините вълни

При слешни случай ще бъда неоткриваема за известно време

Но да не забравя да ви инжектирам едно леко предупреждение- да внимавате какво си шушукате зад гърба на съдията, докато остсъства

Имате право да мълчите, защото всичко казано може да се използва срещу вас
Само за протокола- мъжо остава тук на заточение

Айде аз изчезнах

, а вие не забравяйте че нямате право да напускате границите на Зоната. При опит за нарушение ще бъдете жестоко санкционирани