Дневникът на _belladonna_

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на _belladonna_

Мнениеот _belladonna_ » Нед Окт 19, 2014 3:46 pm

GODzillata написа:
_belladonna_ написа:А килограмите как са Годзи? Ако не се лъжа по едно и също време се върнахме към Зоната.На мен крила ще ми поникнат-почти нямам забежки и гоня вече 6-ти свален килограм. За 20 дни!!! Тези резултати преди ги постигах за 3 месеца.

:о
6 kg. - WOW! Браво, браво!!! :yess:

При мен са наполовина свалените. :(

5.2 са към момента, честно казано не е обичаен такъв резултат за мен. Явно доста течности съм задържала. Вярно е, че ходя почти час на ден и малко упражнения, но съм далеч от мисълта, че ще е така винаги. Края на месеца ще дам отчет.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Вто Окт 21, 2014 1:55 pm

Айде изпуснах контрола- снощи на рожден ден, днес колежка се върна от Англия черпи с английски бисквити. :shy: Как добре бяха тръгнали нещата...
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Pipilota » Вто Окт 21, 2014 1:59 pm

Емиии, взимай си гащи, чорапи, и марш :prison1: при Ити в източното :police1:....ще ти идваме на свиждане, споко ;)
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Вто Окт 21, 2014 2:05 pm

Да, да стягам се за купона аз, затуй така... :lol:
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 22, 2014 8:13 am

След двата дни нарушения 500 грама отгоре, което е нищо, като се има пред вид че съм имала много по големи плюсове-до килограм и нещо. Мисля че за ден два ще ги стопя. 61.300 в момента.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 22, 2014 11:28 am

Да попитам нещо. Забелязвам че непрекъснато ми се пие вода и незнам дали е нормално. Вие така ли сте? Аз, която преди половин литър вода пиех за два дни... Незнам да търся ли медицинска причина. Усещам сухота в устата и жажда почти непрекъснато.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Маня » Сря Окт 22, 2014 12:00 pm

Един от добрите ефекти на Зоната - жажда. :laugh4: Просто я задоволявай максимално! (Е, разходките до WC се зачестяват, но пък така чистиш толкова токсини от организма си.) Вече дойде сезона на чайовете - топлата (не гореща) напитка ще утоли жаждатата ти по-добре и ако е от хубав букет от билки и зелефоци ще допълни нуждата от полифеноли на организма ти.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 22, 2014 12:53 pm

Благодаря ти Маня! Вече се страхувах да не се гътна млада, зонирана и поотслабнала, язък. :lol:
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Маня » Сря Окт 22, 2014 1:02 pm

Купила съм си една стъклена каничка с цедка с вместимост 1 л. Седи на бюрото ми в офиса. Сутрин я зареждам с чай, който свършва до обед, заедно с още поне 0,5 л студена вода. На обед - ново зареждане - и изпиване до края на работния ден (и вода също) - до тук ми се събират 3 л. Вечерта у дома май отива още литър вода под формата на чай и вода. Като ми се пие - пия. И мен ме гони често по-голяма жажда (особено когато ям нещо месно или риба). Калкулаторът за вода дава данни какво количество трябва да се изпие, но при мен изпълнението е завишено май с цял литър на ден.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 22, 2014 1:47 pm

Аз вечер гледам да не пия много вода, освен с късната закуска. Разтройва ми се съня като стана 2-3 пъти. Но през деня отиват към 3 л
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Pipilota » Сря Окт 22, 2014 3:00 pm

_belladonna_ май си пропуснала една страничка от сайта ;) Водата в Зоната :yess:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 22, 2014 3:57 pm

Пипи, чела съм я тази страничка и калкулатора ползвах, може би имаш пред вид частта че тялото преминава в режим на изгаряне на мазнини и трябва да го хидратираме. Не пише ще изпитвате жажда и сухота в устата, а "трябва" и аз го приех в смисъл на "необходимо е". Пък сигурно има неща, които съм пропуснала, няма начин.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Pipilota » Сря Окт 22, 2014 4:25 pm

:yess: Беладонче, можеш само да се радваш :hug: Всички признаци, че си в зоната са повече от прекрасни. Аз много се радвам като чета подобни кометари, как всеки забеляза някаква промяна и я споделя с нас :hug: Газилот беше много вдъхновяващ като наблюдаваше под микроскоп трансформациите в тялото си :peace1: Всички се учим най-вече от личен опит.
Веднъж убедиш ли се, че всичко което което казва Барито се сбъдва, ще става все по-трудно на околните НЕзонбита да те убедят в обратното....продължавай в същия дух, и се радвай на съдбата, че те срещна със Зоната... :hugs1:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Melkat » Сря Окт 22, 2014 10:06 pm

Беладона, и аз изпитвам непрекъснато жажда. Няма сухота в устата, но жаждата е голяма - минимум 3 литра вода, плюс чай-два. За енергията няма да говоря. Днес цял ден не съм седнала, а още ми се работи :laugh1:
Тъй като любовта и страхът не могат да живеят съвместно, когато трябва да избираме между тях е много по-вероятно да останем изплашени, отколкото обичани.
Николо Макиавели
Аватар
Melkat
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Жена

Мнениеот _belladonna_ » Чет Окт 23, 2014 8:09 am

И аз наблюдавам, че съм по енергична. Сутрин се събуждам бодра, изобщо добре се чувствам. Днес съм 61.700 след Напълно Зонов ден :shy: Записвам го тук, за да има някаква хронология.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот GODzillata » Чет Окт 23, 2014 11:42 am

_belladonna_ написа:След двата дни нарушения ...

Я гледай ти, още един нарушител - рецидивист! :mrgreen:

Направо подушвам, че сме от една порода! :laugh1:

Сега ще ти шепна на ушенце нещо, ама не казвай не другите ;) - вчера една колежка ми даде един плик с люти чушки (нейно производство) и зверски ми се прияде боб яхния с люти чушлета (взривоопасна комбинация! :laugh4: ) - та прибирайки се от работа, спрях на една кулинарна къща и взех бобец, топла царевична питка и кюфтенца на скара, след което се прибвах и с кеф похапнах :laugh: ......колкото повече се залютявах от чушките - толкова повече ми се разпалваше апетита :mrgreen: .......за десертче нападнах на децата шоколадите и после блажено се изпружих на дивана пред телевизора и точно а-ха да почна да пъшкам блажено :laugh3: - ме налегнаха срам и разкаяние, помрачавайки поне половин час задоволство.

Въпреки това, тази сутрин станах рано, рано и като таласъм започнах да бродя в кухнята, чудейки се к'во да правя по първи петли, след това ме озари идея да направя палачинкова торта (зонова!!! :) ) - направих я, хапнах я....и те така - пак съм в Зоната с двата крака! :smdance:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната