Е-е-е, най-накрая свърших с досадните домашни задължения
и имам време за сладка приказка с всички вас.
Ама преди да продължа считам за редно да си призная за нетолкова зоновия обяд. Бях сготвила на домочадието прясно зеле с месо и съответно се изкуших и аз ядох от него. Ама това е по-малкия грях, защото изядох и едно парче - голя-я-мо парче от една моя любима *йогурт торта"
и сега ми е гадно, ама много-о-о гадно
. Стомахът ми тежи, постоянно ми се пие вода, а колкото повече пия ми става още по-тежко.
За пореден път се убеждавам, че кой каквото сам си направи и най-големият му враг не може да му го направи.
, а и синдрома ГГЗ/Гъз Глава Затрива/ за пореден път си каза думата!
Иначе, за да ми е лесно през седмицата опекох пилешки гърди предварително мариновани в соев сос, чесън и малко вино, сварих и 5 блока нахут - за по 1ВБ от следобедната ми закуска. Не знам защо, но първия път когато си сварих нахут от 14гр. суров нахут получих 33 гр. сварен, а сега от същия нахут ми се получи 28гр. сварен. Уж спазих технологията от миналия път
, ама резултата е друг. Заредих и хладилника с пъпеш, круши /за мен се оказаха много добър лек за WC-то/ и пуешка шунка.Остава утре да си купя извара и седмицата е вързана.
п.п. Не получих отговор на въпроса ми - Какво обезмаслено сирене ползвате ? Пишете - ще ми помогнете много.