Дневникът на Ваня

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Ваня

Мнениеот vanja » Вто Мар 25, 2014 9:34 pm

Сега видях, че сте ми били на гости в дневничето, аз чета из другите дневници кой какво пише, а мойто по навик не гледам :) Оф, с тези блокове много ми е трудно, много малко дни успявам да съм на 10 Б, все ги прехвърлям. Не мога сутрин да ям 2 блока само, ставам в 6 и нещо и закуската ми е в 7ч. После обяда ми е чак в 12. Ако ям 2 блока сутринта, няма да издържа до 12ч. По-лесно ми е събота и неделя когато ставам към 8, тогава закусвам в 9 и мога да издържа с 2Б до обяд. Днес си изядох закуската в 16.30ч - / 220г кисело мляко с 3 бадема както обикновено/ и не огладнях преди вечеря :doNotKnow: явно днес ще съм в норма :yess:
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Зоната

Мнениеот Pipilota » Нед Мар 30, 2014 5:06 am

Ваня, и аз като теб ставам рано, и дъвченето на закуската ми всеки божи ден започва точно в 7:00 - 3 блока ;) (без събота и неделя разбира се) После обядвам между 11:30 и 12:00 други 3 блока. После към 4:30 1 блокче, вечерям към 7-7:30 по 3 блока, и преди лягане 1 последен блок ;) ;)
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот vanja » Пон Мар 31, 2014 7:17 am

Ще трябва да увелича физическата активност, за да мога да си увелича и блоковете, от вчера започнах да ходя на фитнес /1,5ч/
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот vanja » Нед Апр 06, 2014 10:33 pm

Тези дни съм извън града и сигурно няма да се задържа в зоната :( , за из път си бях приготвила мъфинчета и хапвах, но сега тук ще видим какво ще има за ядене и как ще се справям на око, добре че са само няколко дни.
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот vanja » Вто Апр 08, 2014 9:15 pm

С това мое пътуване за няколко дни съвсем излязох от зоната, не мога да уцеля на око пропорциите, нямам търпение вече да се прибера и да си карам по точните грамажи. Вчеря така ми се приспа следобяд, отдавна не ми се беше случвало, от утре вечер пак ще вляза в ритъм, пак започвам отначало :(
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот vanja » Чет Апр 10, 2014 1:24 pm

След няколко дневно отсъствие и излизане от зоната, от снощи съм си в къщи и отново съм на колелото, ще съм много стриктна и само със зелените продукти, че съм качила малко :( . И на фитнес не можах да ходя, изобщо...Имам много да наваксвам :(
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот GODzillata » Чет Апр 10, 2014 3:52 pm

vanja написа:След няколко дневно отсъствие и излизане от зоната, ...

Я разкажи как беше, че съм забравил вече... :hm: ...к'во хапна и пийна, а? ;)
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот Italiano » Чет Апр 10, 2014 4:19 pm

Мазохист! :laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот vanja » Пет Апр 11, 2014 6:33 am

:stupid: То направо не е за разправяне, от всичко ядох и сладко и тестяно, виновна съм отвсякъде и защо ми трябваше да подлагам тялото си на това, не знам, през цялото време ми беше тежко на корема. Като се върнах се претеглих и бях 2 кг отгоре, но откак се прибрах съм много стриктна, само зелените продукти и днес сутринта бях 1 кг надолу /вероятно течности/, надявам се и другия кг бързо да сваля и продължа още надолу :) Сега смятам дори на Великден да не се отклонявам, но да не казвам голяма дума...
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот Tatyana » Пет Апр 11, 2014 9:50 pm

Е, Ваня недей чак толкова да се чувстваш виновна - хора сме, не сме ангели ;). Че тя вината е по-вредна понякога за тялото и душата от храната. Пък и нали е било само за няколко дни, така че бързо ще влезеш в ритъм и пак ще тръгнат килцата надолу :yess:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот vanja » Съб Апр 12, 2014 10:23 pm

Да, аз днес сутринта като се претеглих бях още надолу, явно за тези няколко дни съм натрупала повече течности, надявам се утре сутринта вече да съм на кг на които си бях преди да замина и да вървя надолу :) Много съм стриктна, никакви червени храни. А днес ми се изтощи батерията на кантарчето и направо ме обзе ужас, не мога да сваря веднага да бързам да си купя нова батерия :lol: А денс следобяд ходих и на фитнес :smdance:
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот vanja » Съб Апр 26, 2014 1:23 pm

Скоро не съм писала в дневничето, че бях доста заета тези дни, но това не ми пречи да бъда стриктна. Е, по Великден имах излизане от зоната за 1 ден, но празници...какво да се прави ;) Сутринта кантарчето показваше 57.200, доста дълго врече бях зациклила на около 58-59, но сега взе да тръгва надолу бавно и славно :lol:
Днес си правих за обяд зонова пица, беше много вкусна, с дъщеря ми я хапнахме сладко :chef1:
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот Tatyana » Съб Апр 26, 2014 3:12 pm

Тъкмо се чудех тези дни къде изчезна и ти се появи :). И моя кантар като твоя се инати и бавно върви надолу (а понякога и нагоре), ама няма къде да ходят тези кантари, че ние ще сме по-големи инати :lol:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот vanja » Сря Юни 18, 2014 6:42 am

Да се похваля първо кантарът отчете 56,900 :) :) Откри се 6-цата - отдавна не съм я виждала, доста време се боря с всеки кг, ама така е, като си увеличавам блоковете понякога /доста често/, но все пак има резултат.

Сега тези дни реших да огранича месото и млечните /постя/ и направо ми е много трудно с протеините. Сега ям тофу и сух протеин за БП. Това тофу за първи път го опитах онзи ден - ми то много ми хареса, аз се бях настроила, че ще е някакво гадно, а то ми е много вкусно, но всеки път само тофу - ще ми омръзне, а и количеството е доста голямо - 85г за 1 БП, при три блока - 255г - ми то само с него ще се наяде човек, а трябва и въглехидрати, а те като са салати - изобщо голямо ядене пада тези дни :laugh3: :laugh3:
Сутрин към закуската добавям сух протеин - към овеса с ягодки ми идва идеално :yess:

Но не се сещам какви други протеини мога да вземам докато постя, четох някъде, че кълновете от соя също са протеин, ще търся да си купя соя за покълване и да видим дали ще стане. Онзи ден влязох в един био магазин, но нямаха в момента. Купих си една ръж за покълване и сега съм я заложила, да видим какво ще стане /още не съм проверила кълновете от ръж като какво се броят, сигурно въглехидрати, но нека първо да стане...

Та ако някой се сеща за друг вегетариански протеин, който да мога да ползвам в зоната ще е супер :hug:
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот eldass » Сря Юни 18, 2014 9:23 am

Ваня, а този сух протеин от какво е? Ако е от соя е веге, другите са млечни, изолати, яйчни...не са веге. Освен соя друг веге протеин не знам. А какво точно тофу ядеш, защото преди няколко години купих едно и направо го изхвърлих - не можах да оприлича какво е, но ми беше мека казано противно.
Ръжта 100% е въглехидрат - около 17 гр. БВ
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот tanita68 » Сря Юни 18, 2014 8:08 pm

Има и грахов протеин в iherb. Коментирали сме го в темата с протеините. На мен честно казано не ми допада. Но иначе си е на сметка ако го харесваш. Ето го. Има го и в по-малка разфасовка.
Аватар
tanita68
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Уусикаупунки, Финландия/ Свищов, България
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната