Да се похваля първо кантарът отчете 56,900

Откри се 6-цата - отдавна не съм я виждала, доста време се боря с всеки кг, ама така е, като си увеличавам блоковете понякога /доста често/, но все пак има резултат.
Сега тези дни реших да огранича месото и млечните /постя/ и направо ми е много трудно с протеините. Сега ям тофу и сух протеин за БП. Това тофу за първи път го опитах онзи ден - ми то много ми хареса, аз се бях настроила, че ще е някакво гадно, а то ми е много вкусно, но всеки път само тофу - ще ми омръзне, а и количеството е доста голямо - 85г за 1 БП, при три блока - 255г - ми то само с него ще се наяде човек, а трябва и въглехидрати, а те като са салати - изобщо голямо ядене пада тези дни
Сутрин към закуската добавям сух протеин - към овеса с ягодки ми идва идеално
Но не се сещам какви други протеини мога да вземам докато постя, четох някъде, че кълновете от соя също са протеин, ще търся да си купя соя за покълване и да видим дали ще стане. Онзи ден влязох в един био магазин, но нямаха в момента. Купих си една ръж за покълване и сега съм я заложила, да видим какво ще стане /още не съм проверила кълновете от ръж като какво се броят, сигурно въглехидрати, но нека първо да стане...
Та ако някой се сеща за друг вегетариански протеин, който да мога да ползвам в зоната ще е супер