Tatyana написа:Другата стевия дето си посочила изобщо не я бях видяла, но ако си доволна от нея по-натам ще я пробвам. Сега сложих шоколад и натурална от промоцията. А ванилията ми я добави в кошницата, но на цена 6-7 долара и я отказах. От витамините за коса също поръчах, но ми направи впечатление, че ако сменя езика от настройките на руски - тогава вече не са в наличност
Щом и при теб се е получило, вероятно зависи от коя държава е поръчката. Нямам друго логично обяснение. От витамините по 1 на ден ли ще взимаш или има доза на опаковката?
Ами при мен ако поръчам втори път от някой вид стевия от промоцията ми я изписва на цена 6-7 долара, но то е защото я поръчвам втори път(имам право само на един брой на промоционална цена). Иначе тази с ванилията изобщо си ми я показва, че липсва. Аз съм доволна от другата стевия дето е на прах, но ти като си в България може би ще ти е по-изгодно ако си вземеш някоя от тези дето ги препоръча Хипо в темата за стевията. Аз честно казано смятам да си поръчам като се прибера през лятото, че да имам запас. Тук изобщо не мога да намеря чиста стевия, има сума ти примеси, най-гадния от които - малтодекстрин, а и е адски скъпа.
Tatyana написа:И след още 1-2-3 месеца ще ставаме все по-стройни, енергични, с блестящи коси и страхотен маникюр
Оф, дано не само да е блестяща, а и малко да се посгъсти и да спре да капе, че това ми е проблем от сума ти години. Преди време правих една маска с костен мозък от теле. Откачих, направо беше кошмар да спя цяла нощ с маската на главата, а да не разправям как се мие това мазно нещо на другата сутрин. Имам късмет, че не си счупих нещо в мазната баня - все едно бях на ледена пързалка. Уж поспря да капе след това, но не се сгъсти, а на мен това ми беше главната цел. Сега прочетох за някакво домашно мазило от корени на репей, но трябва да агитирам щерката да ми го направи, че аз тук нямам откъде да взема репей. Уж казват, че от него се сгъстявала косата.
А всъщност забелязвам, че откакто се храня по зоната косата ми е по-добре, няма нацъфтяло, въпреки че е станала бая дълга. Не смея да се доверя тук на никой фризьор. Първо не мога да обясня точно как я искам подстригана и второ моята коса е капризна, трудно е да се работи с нея, чуплива е и е абсурд да бъде подравнена. Преди време така като отидох при нова фризьорка и така ме беше подстригала, че не можех да се гледам. Сега я връзвам и ще се наложи да я изтърпя докато се прибера, че да ме подстриже моята фризьорка.
А догодина вече ще е нужно само да ходя по-често да и обират краищата и да и поддържат формата. Сега малкия човек постоянно ме дърпа за косата хем е вързана, а ако е пусната не ми се мисли направо.