Нали

И аз от години не ги консумирам. Преди 5-6 години бях изпаднала в някаква депресия (тинейджърска

) и бая кг бях сложила без изообщо да се усетя. Един ден просто се наложи да изляза на някакъв банкет и не можах да си вляза в дрехите

Ама нямаше тогава кой да ми каже какво е правилно хранене и бая се лутах докато успея да се отърва от 17 кг

От тогава не ям бавни въглехидрати, за което с много хора сме спорили дали е правилно или не, но два дена да обядвам ориз и кантара гръмва. Но 40 гр. ...
Имах ужасна работна седмица и храненето с еднообразна храна доста ме изнерви..Като добавим хормоналните смущения, които сигурно не забелязвам как ми се отразяват, но напоследук съм доста Властна и не знам как ме изтърпяват околните

а стане ли дума за хранене съм особено чувствителна

Сега пия някаква билка "Червена детелина" и се надявам да подейства, че скоро ще убивам само с поглед
От другите зеленчуци съм си купила тиквички, но лодчиците и преди режима си ги хапвах доста, така че смятам да си ги приготвя по някакъв друг начин. Преди време правих нещо като зеленчукова мусака от тиквички и домат и се получи много добре. Уикенда ще се правя на кулинарка, за да няма такива нервни кризи като тази седмица. В този ред на мисли, крем супа от карфиол правили ли сте и вкусна ли става? Прясно зеле не ям защото ме подува ужасно

, патладжана сега се опитвам да го ям, а краставици и пипер си добавям в салатата

А колко много обичам цвекло с моркови ! Като видях таблицата ме заболя сърцето

Това ми беше обяд и вечеря няколко месеца-
цвекло + ябълка + моркови + тиквени семки

Доста добра комбинация! Или варено цвекло подправено с лимон/оцет малко царевица и много малко олио
Ще се опитам и да направя някакъв сладкиш от овес, мед, ядки и плод

. Лека полека започвам да включвам и от другите графи. То се е видяло, че няма да отслабна ...Поне да разнообразя храната, за да ми е по приятен режима.
3 - ти ден се събуждам по рано от обичайното, но пък и рано се измарям и заспивам по рано

Не мога да кажа, че е от зоната...