Честит имен ден Гого! Свети Гьорги да те пази и бди над всичките ти любими хора! Бъди все така всеотдаен в помощта си към зоНковците. А останалото си е от Зоната и ти си го знаеш!
Гого, да ти е Честито името и да си го носиш със здраве още мнооого, мнооого години. Благодаря ти от сърце, че не ни оставяш, и че си една незаменима частица от този виртуален зоНбиран екип. Наздраве от мен, и да си отпразнуваш празника както подобава.....
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..."
Честит имен ден, Гого! Жив, здрав, успешен, щастлив и обичан да си! Хубав ден и наздраве
Тъй като любовта и страхът не могат да живеят съвместно, когато трябва да избираме между тях е много по-вероятно да останем изплашени, отколкото обичани. Николо Макиавели
Честит имен ден, Гого! Бъди здрав и щастлив, а там където ти е нужно и много късмет! Поздравявам и другите именници, които празнуват и на които не зная личните имена! Бъдете много здрави, умни и постоянни във всичко, с което се заемате!
И от мен приеми всичките пожелания по-горе и Светеца Георги винаги да те закриля и бди над теб. Благодаря ти, че си такъв какъвто си и те има за всички нас И естествено поне един от въглехидратните ми блокове блокове тази вечер (не казвам колко са , защото и аз си имам 3 броя именници в къщи) беше за теб
Мелкат, Тонка, Джини, Николинче, Цвети, Татянче, Годзи, Ити, Венци, Благодаря за благопожеланията. Думите Ви наистина значат много за мен. Ити, направо презонирах Гергьовден. Ама името трябва да се тачи, че и малкия ми го носи.
Гого, едно въпросче от моя мъж. Понеже вече не му се ядат само домати и извара иска да направи някоя манджичка, гледа тук в сайта има доста рецепти, но не са само зелени храни, та въпроса е дали може да си направи някоя такава зонова рецептичка, макар да включва и от червените храни? И аз си мисля, че при него трябва да има някаква настройка, ама още не мога да го разбера къде точно, пък да го накарам да прочете книгата е мисия невъзможна и му пускам неща от сайта от време на време, за да влезе в час и да може да си прецени кое му е в повече или по-малко. Благодаря ти предварително!