Дневник на Попи

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневник на Попи

Мнениеот Poppy » Сря Окт 09, 2013 11:42 am

Днес съм още 1 кг надолу, т.е. стават общо 4 кг за 1 месец :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: Хвърча от щастие! Хем не бях толкова стриктна!
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Зоната

Мнениеот Gazilot » Сря Окт 09, 2013 12:02 pm

:bigsm20:
Малко неща доставят удоволствие като това, нали :lol:
Кийп гоин'
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот Poppy » Сря Окт 09, 2013 12:53 pm

Gazilot написа::bigsm20:
Малко неща доставят удоволствие като това, нали :lol:
Кийп гоин'

Гази, хубавото е, че не само се чувстваш лек, но и ЗДРАВ! Преди зоната изпробвах и други диети /то зоната не е диета, ама хайде/, но по-скоро бях постоянно умираща от глад, заядлива и без никакъв пауър / ако питаш мойто мъж, по-страшно от жена на диета няма :laugh1: / Да свалянето на килограми е удоволствие, но бонусът "чувствам се добре в собствената си кожа и не съм мрънкало" е още по-приятен :lol:
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Gazilot » Сря Окт 09, 2013 1:01 pm

Абе, мрънкалото умира последно е казал поета.
Но да, аз като един крайно недоверчив човек, се уверих в неправотата си по отношение на ефекта от Зоната. Последното което мога да нарека Зоната е диета.... Следват високопарни и клиширани хвалебствия :
Зоната е начин на мислене, култура на хранене, подобряване на светогледа, подем за приоритетния ценз, дълго чакано решаване на житейско уравнение, избистряне на енергийната аура, отключване на желание за неща, които преди са били табу. И чак тогава е начин за отслабване. Но анонимния четящ това няма как да разбере, предполагам му се струват думи за оправдание на това което правим. Скрития, алооо, не сме фанатици, а просто хора, които наистина здравеят и слабеят :о .
Та, Попи... Мисля че аватара ми е напълно в унисон на казаното от тебе.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот gogo » Сря Окт 09, 2013 2:44 pm

Poppy написа:Днес съм още 1 кг надолу, т.е. стават общо 4 кг за 1 месец :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: Хвърча от щастие! Хем не бях толкова стриктна!

Попи,
Браво :bouquet: . А представяш ли си ако беше стриктна? :wave:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот лилит » Сря Окт 09, 2013 2:55 pm

Сладурчета, нали знаете че "диета" идва от старогръцки и означава "начин на живот". Така че зоната е перфектната диета, другите измислици не са ;)
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Poppy » Сря Окт 09, 2013 9:44 pm

Лилит, с теб сме горе-долу на едни килограми и целевите килограми са ни едни и същи. С теб ще си сверявам часовника :lol:
gogo написа:
Poppy написа:Днес съм още 1 кг надолу, т.е. стават общо 4 кг за 1 месец :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: Хвърча от щастие! Хем не бях толкова стриктна!

Попи,
Браво :bouquet: . А представяш ли си ако беше стриктна? :wave:

Гого, като се замисля, едва ли ще имам месец, в който да съм много стриктна :shy: Това ми е голям недостатък, много съм непостоянна в повечето неща... Ще прегрешавам, ще си прощавам и пак ще се връщам към Зоната, важното е да не се отказвам, че и това съм правила.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот marianapanova » Чет Окт 10, 2013 6:43 am

Важно е да не препредаване системно аз вчера си попозволих да прегреша с 2 ореха в повече и така ми е гузно :-S
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот лилит » Чет Окт 10, 2013 9:01 am

Poppy написа:Лилит, с теб сме горе-долу на едни килограми и целевите килограми са ни едни и същи. С теб ще си сверявам часовника :lol: .

Да, ама аз тая седмица се дъня яко (два пъти) и хич не ставам за сверяване :shy: .
А аз като се дъня, не се дъня с две орехчета като Марияна, ами го правя качествено :laugh: .
А пък и ми наближава "седмицата от месеца" и става съвсем зле положението.
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Poppy » Чет Окт 10, 2013 11:26 am

Лилит, една приятелка беше на гости този месец, няма да ти кажа аз колко съм се дънила. Важното е да не се отказваш и да си продължиш. Когато можеш стриктно, когато можеш на око, а пък хора сме - някой път се случва да изядем по някоя торта :laugh:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Poppy » Пет Окт 11, 2013 12:32 pm

Днес съм още 1 кг надолу :о Много бряяяя, общо 5 за месец. Утре става 1 месец откакто съм ту в зоната, ту извън нея. От утре намалям един блок на обяд и ще хапвам 3 блока, защото досега си хапвах юнашката по 4 :laugh4: Ако ми е гладно и обядът ми идва къс, ще продължа на 4 блока. Чудя се защо съм си губила времето с разни други начини на хранене досега :think2:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот marianapanova » Пет Окт 11, 2013 1:36 pm

Poppy :hug: това е супер 5кг много се радвам за теб, а как се чувстваш,както ти казвал догодина живи и здрави ще сме с мерки на манекенки :laugh: . Ти мила колко блока на ден хапваш?
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Poppy » Пет Окт 11, 2013 1:49 pm

marianapanova написа:Poppy :hug: това е супер 5кг много се радвам за теб, а как се чувстваш,както ти казвал догодина живи и здрави ще сме с мерки на манекенки :laugh: . Ти мила колко блока на ден хапваш?

Аз си хапвам 12 блока, Марианка. Угаждам си на душичката, пък колкото сваля толкова. Сега ще пробвам да намаля на 11, но ако ми е малко, пак ще си ги сложа на 12. Въпреки, че не спортувам, извършвам много физическа дейност покрай дъщеря ми и имам нужда от сили :lol: И с 12 блока ми се получава :laugh:

АЗ преди да започна зоната имах един период на задържане на килограми и никак не можех да бутна стрелката на кантара. Явно сега изведнъж свалих това, което съм топила толкова време. Може би отново ще имам период на задържане, но в момента съм убедена повече от всякога, че ще се намъкна в дънките ми от периода преди великото бебеправене :lol:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Siskata » Пет Окт 11, 2013 2:32 pm

Брях :think2: жената какво ли не прави за да се намъкне в старите си дънки... Хихихи :lol: :lol: :lol: :lol: ... Женската воля край няма.... Давайте момичета морално съм със вас... :love:
Силата на подсъзнанието е всичко от което имаш нужда!!!
Аватар
Siskata

Несебър

Мнениеот Poppy » Съб Окт 12, 2013 2:37 pm

Сиската, ако ти си една от тези жени с вълшебен метаболизъм и цял живот заковали на номер 8 дрехи, искам да знаеш, че за протокола ти завиждам благородно, а иначе тайно те мразя :laugh3: :laugh3: :laugh3:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Нед Окт 13, 2013 8:34 am

Попи, щом сваляш така с 12 блока, няма смисъл да минаваш на 11.
А и нали казваш, че ти трябва енергия - с по-малко блокове няма да се увеличи.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната