Идеите на Милвето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Идеите на Милвето

Мнениеот Pipilota » Пон Ное 04, 2013 8:22 pm

Бреййй, ква си нагиздена светещо въртящаааа :laugh: Айде честита ти нова визия :) А относно чушките, камбите, зарзавата и т.н :laugh1: ще почакаш малко , защото трябва да се потрудиш малко :laugh3: и чак на 30 тия коментар ще можеш да си направиш салата от една пиперка. Иначе аз още се чудя дали да ставам принцеса....все още съм в дълбок размисъл дали трябва да зарежа всичко :)))
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Ное 05, 2013 1:51 pm

Милве, преди да получиш чушка, трябва да копаш, садиш, плевиш и тогава береш.
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Karrita » Вто Ное 05, 2013 3:53 pm

Italiano написа:Милве, преди да получиш чушка, трябва да копаш, садиш, плевиш и тогава береш.

Ити е стар "чушкопек" ... :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Gazilot » Вто Ное 05, 2013 4:30 pm

Абе, изискването за награда чушка не беше ли намалено от 50 поста на 30?
Май май е така, и почвам да събирам подписка във фейсбуук, старите притежатели на чушки, харчили повече епидермис да бъдат компенсирани за това!!! :bigsm32:
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот Pipilota » Вто Ное 05, 2013 4:36 pm

Aaa, Гази... :but: моля да се разберем...за тези промени с пиперките трябва да обвиняваш чушкопека Ити, щото той нахалстваше да се вкара титла Бакалавър между готовите вече титли, и се наложи да променим бройките за всеки брой чушки. Така че аз съм невинна, а Ити спокойно можеш да го сложиш на дръвника :bigsm24: Аз отървах кожата :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Gazilot » Вто Ное 05, 2013 4:41 pm

pipilota написа:Aaa, Гази... :but: моля да се разберем...за тези промени с пиперките трябва да обвиняваш чушкопека Ити, щото той нахалстваше да се вкара титла Бакалавър между готовите вече титли, и се наложи да променим бройките за всеки брой чушки. Така че аз съм невинна, а Ити спокойно можеш да го сложиш на дръвника :bigsm24: Аз отървах кожата :laugh4:

М-дааа, той навързал ръ'иш, цял наниз чушки и тръгнал да пледира за намаляне на чушките!!! Като милиардерите по "телевизора" - мен не ме интересуват парите. Винаги се смея на това. И аз да ги имам толкова, няма да ме интересуват. Парите де, чушките ме интересуват живо!!!
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот Italiano » Вто Ное 05, 2013 4:43 pm

Спокойно, съзоновци, положените от вас усилия за чушки не са напразни - така по-бързо ще се сдобиете с още повече чушки!
:bigsm27:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Сря Ное 06, 2013 6:06 am

И после ко ши прайм, като съберем по 6 пиперки :think2: То ще настане една скукааааа :bored1:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Сря Ное 06, 2013 1:22 pm

Как какво - почваме да събираме домати и после ще правим миш-маш.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Gazilot » Сря Ное 06, 2013 1:38 pm

На 5 чушки - камба! На 5 камби - домат примерно!
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Сря Ное 06, 2013 6:14 pm

Gazilot написа:На 5 чушки - камба! На 5 камби - домат примерно!

:but: ААААААА, не може само зеленчук! :bigsm17: Трябва и протеинче и ядчици да има! :bigsm17: :bigsm17: Ние в Зоната ли ми сме или какво? :bigsm37: Да не сме в някой вегански форум, айде моля ви се, да не си разваляме взаимоотношенията... Така де...!
:laugh4: :laugh4: :laugh4: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Pipilota » Сря Ное 06, 2013 8:01 pm

Абе то тук хубо си говорим, ама усещате ли че сме се настанили у къщата на Милвето, и купонясваме, а тя май хабер си няма :) Айде марш от нейната къща :laugh3: Че и Хипо здраво ни подкара :oh: и по добре да се разотиваме без домакинката :laugh4:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот milve » Сря Ное 06, 2013 11:18 pm

Ей, човек да му се наложи ей тъй на да отсъства и комшиите веднага му турили на масата трушийка.
Много зарзават, много нещо се изписало тука.
Днес бях на 4 часова среща в една супер - дупер яка сладкарница с домашен сладолед ,захарен памук, кремчета ,тортички и куп други( арахидинообразуващи) неща.
ОООООООообаче, бях и
СЪМ като една жена - Бетон ,асфалт и всякакви други яки материали. Близах едно кафенце и водичка - три пъти посетих 00 и удържах крепостта.
Ей затуй значи ми се иска да си окача от онези герданчета от мънички, лютички червенички чушчици ( ако няма приемам и плитка стар лук, или чесънче ) :laugh1: Много ви моля: барнала съм се цветно-светлинно-въртящо се аватарче, че чак взех да се замангельосвам.
Аватар
milve
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот milve » Сря Ное 06, 2013 11:28 pm

Ама значи - ето това е форума който сбъдва желания!
Докато се изкажа и ми отмериха 1 ВБ. пресни чушки , но ми дадоха само едничка.
Добре де - става !
От пипер и домати колеги стават само салати. :laugh: Или :С пипер и домати не мож ма изклати..... :laugh:
Нещо се впечатлих от вашата поезия, а и никога не е късно да станеш за резил!
Аз нямам нищо против да вегетарианствате в дневника ми въпреки упреците на онова летящо нещо , дето не знам кога ще става принцеса , кога ще зарязва всичко ..............просто незнам.
Аватар
milve
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Gazilot » Сря Ное 06, 2013 11:51 pm

Хахаха, Милве, готино и свежо настроение лъха от постовете ти. Усмихна ме, мерси.
А това за пипера и доматите не го бях чувал. Яка аграрна задявка :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот Pipilota » Чет Ное 07, 2013 5:22 am

ИиИиИИииииййй, тва Милвето колко се зоНбиралоооо...ето това е драги мили начинещи, и само надничащи :mix4: без да пишете потребители...това е ясен очеизваден пример за чисто ЗоНбиране. След известно време в зоната започват да се проявяват засилени симптоми на кокаиново настроение с римувано пояснение в светещо изображение :bigsm38:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната