Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 02, 2013 3:00 pm

nympheacea написа:
Eskarina написа:Голям купон е настанал тук :laugh1:
Всичко останало са долни инсинуации и зонови мераци :)

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
ахахахаха зонови мераци леле не мога да спра :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

EDIT: леле забравих дори да почукам преди да вляза тука
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 02, 2013 3:08 pm

Влеееез! :text-welcomewave:
Това дневниче ни стана общо с Пламчето ... :laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 02, 2013 3:15 pm

аз не за друго, да не прекъсна нещо :laugh4:
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Eskarina » Вто Юли 02, 2013 3:48 pm

Plam4e22 написа:И аз като теб съм убедена, че Мечо просто изпитва ГОЛЯМ кеф :angel:

Plam4e22 и аз това казвам. А всичко останало е долна инсинуация :)
Няма да посочвам на кой му се въртят задни мисли в главата :bigarrow: (italiano, не се крий) :)
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 02, 2013 3:53 pm

За кеф, де, за кеф говорим.
И мислите ми са съвсем "предни".
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот girl66 » Вто Юли 02, 2013 7:16 pm

:bigsm2: Малииииииииии, за малко да пропусна купона :bigsm53:
:3smile: да се включа и аз в седянката и да подаря нещичко на новозаформилата се зонова "субстанция" :bigsm39: зонов сладкиш и :msmile8: почивка на Бахамите :laugh1: :laugh1: :laugh4:
само още нещо да попитам :think2: ей, това случайно да не е заразно?! :bigsm5: :bigsm7:
:laugh: имам предвид-необузданото зоно-разкрепостяване.. :bigsm4: не, че имам нещо против, даже -напротив! :laugh4: :laugh4: :laugh4:
Ако искаш да постигнеш нещо в живота-има два начина:
или заемаш твърда позиция, или ще ти се наложи да застанеш в неудобна поза....
Аватар
girl66

Мнениеот Italiano » Вто Юли 02, 2013 7:58 pm

Ами, човек, като се чувства добре, му е весело и изщурява. :mrgreen:
Сладкиша го отказвам, ама си чакам почивката за Бахамите! :bigsm24:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Сря Юли 03, 2013 12:11 am

:party: леле как ми стана празнично!!! Дали да го нарека "парти" или епидемия :bigsm46: Подхвърлят се някакви страхотни Бахамски идеи :bigsm48: и някакви съвсем "предни" намеци :laugh4: ...да разбирам ли, че Зоната се поразгорещи съвсем и оттук връщане назад няма :extinguishflame:
горещо препоръчвам да се.... сбогуваме с някои дрехи :bigsm48: и да се започва с лятното зонуване
внимание към всички :bigarrow: в този дневник има много и все заразни зонови мераци и
необуздано зоно-разкрепостяване..
. Ако чукнете и после влезнете :mix4: - край, вече сте с диагнозата "необуздан" :bigsm53:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Сря Юли 03, 2013 12:16 am

nympheacea написа:аз не за друго, да не прекъсна нещо :laugh4:

Нимфи, най-много да ни стане още по-хубаво и с теб тук.. :laugh4: (никакви задни мисли)
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Pipilota » Сря Юли 03, 2013 4:47 am

Прекъсваме предаването, поради директно излъчване от Криминалния Зонов Отдел по дело № 56891-З

След успешно проведена акция :law-policered: , потребителят Italiano Зонаров, с инициали И.З. беше заловен на местопрестъплението :law-police: . Главната свидетелка по делото nympheacea предостави за съдебното производство неопровержими доказателства, за извършени НЕморални прегрешения в дневник на Зоната, собственост на другата обвиняема по делото Plam4e22.

В показанията си, свидетелката nympheacea, известна още под друго име nympheOMANKA се е опитала на проникне :mix4: в частната собственост на обвиняемата Plam4e22 чрез почукване (за сега неизвестно дали със "задни" или "предни мисли"), но се натъква на обвиняемият Italiano Зонаров, който без никави притеснения й отговаря със следния израз:

Italiano написа:Влеееез! :text-welcomewave:
Това дневниче ни стана общо с Пламчето ... :laugh:

Това доказателство №1 :bigsm28: доказва нелегалният престой на подсъдимия в чуждия дневник. След подробна съдебна експертиза, :msmile6: и стриктни кръвни проби бе установено, че двамата Зононарушители- И.З и Plam4e22 са употребили големи дози зоно-упойващо вещество-тестостерон :obscene-sexualkyjelly: . Това се забелязва особено силно по лицевата част (аватар) на И.З. Симптомите-изключително уголемени зеници :scared-eek: , и очевидно отпусната долна челюст. Двамата нелегално са се сдобили с гореспоменатото вещество, като са проникнали дълбоко в засекретените лаборатории на Зоната.

Детайлната експертиза доказва, че по време на Зонодеянието подсъдимият И.З. е използвал гърнето с мед на обвиняемата Plam4e22 за лично Зоноволяване :obscene-sexualspermblue: , като се е възползвал от съдържанието на гърнето, и областите около него! Това деяние е било извършено и с лекомисленото неустоимо желание на потребител Plam4e22.

Психологичната експертиза показва, че под влияние на зоно-уповащия тестостерон, психиката на обвиняемата е започнала да залита в обратна насока, към индивиди от женски пол :gay-color: . Това бе доказано чрез таен аудио запис на разговор между обвиняемата и главната свидетелка nympheacea:
Plam4e22 написа:Нимфи, най-много да ни стане още по-хубаво и с теб тук.. :laugh4: (никакви задни мисли)

Съдът доказа, че двамата са извършили излкючително тежко нарушение, което е в противоречие с моралните и консервативни порядки на Зоновия форум! :bigsm33:

В допълнение, съдът избличи и другите съучастници в зонедеянието. Това са Eskarina и girl66, включително и главната свидетелка по делото nympheacea :but:

Заподозряната girl66 умишлено е инжектирала силен корупционен вирус, с опити да подкупи и подстрекава подсъдимите в извършване на деянието, като им е предлагала
girl66 написа: зонова "субстанция" :bigsm39: зонов сладкиш и :msmile8: почивка на Бахамите :laugh1: :laugh1: :laugh4:

Това от своя страна е довело до зонов делириум подсъдимата Plam4e22, която е направила следното хомо-хормонално заключение:
Plam4e22 написа: :extinguishflame: горещо препоръчвам да се.... сбогуваме с някои дрехи :bigsm48: и да се започва с лятното зонуване

Съучастничката Eskarina, твърдо отказва да бъде установена нейната самоличност, като се подвизава под празно поле за аватар! Това обаче на попречи на разследващите делото да я открият, и да докажат, че видимо и подстрекаващо е въздействала върху психиката на извършителите с коментари:
Eskarina написа:....че Мечо Пух просто доволно си потрива задоволеното коремче :laugh:
....Всичко останало са долни инсинуации и зонови мераци :)

Свидетелката по делото nymphеOMANKA е обвинена, че въпреки физическото си присъствие по време на нарушението, умишлено НЕ е направила опит да осуети и възпрепятства неморалното Зоновкупление, като е заявила че не иска да заповяда в покойте на дневника
nympheacea написа: не за друго, да не прекъсна нещо :laugh4:

Всички гореспоменати лица са отговорни за изтичането и разпространението на заразния Зонов хормон, чиято зараза вече не може да бъде възпрепятствана :bigsm36:

Съдът намери за ВИНОВНИ :bigsm37: : подсъдимите Italiano Зонаров и Plam4e22 по член 389, алинея 4, точка 6 за неморално заразно поведение, с изключително заразни последствия. Осъжда двамата обвиняеми на доживотно задължително бракосъчетание, с цел спасяване на честта и гордостта на форума :but: Двамата ще излежават присъдата в 1ви Зонов затвор- източно крило, под строг зонов режим!!!

По чл.178, ал. 2, точка 1ва от Зоновия наказателен кодекс, осъдената Plam4e22 се задължава да готви зоново-балансирани ястия неуморно, покорно и денонощно на И.З.

Осъденият Italiano Зонаров се задължава да консумира всичката приготвена храна от Plam4e22, без право на подмяна, или каквото и да е недоволство свързано със съдържанието, вкусът и химичните съставки. Осъденият няма право на обжалване и в случаи на загоряла храна, окислени протеини или добавяне на цианкалии в предоставената му храна.

Съдът намери за виновни и съучастничките на Зонопрестъплението-Eskarina, girl66 и nympheacea, като ги осъжда на 3 години строг Зонов режим, 986 часа обществен безплатен труд на територията на Зоновия форум без право на обжалване :but:

За новините na ZTV (зи-ти-ви) : Пи Пилот Зонински :bow:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Сря Юли 03, 2013 9:29 am

Заключителна пледоария на Шерлок Зоунс, известен в криминалните среди и като Италиано Зонаров, а също и като Шерко Зонс сред приближените му:

Уважаема госпожо съдия Пипилотова,
Уважаеми дами и господа съдебни заседатели,
Уважаеми гости на Форумния съд,

Бих искал публично и съвсем искрено да заявя готовността си за съдействие на разследващите и правораздавателните органи.
В интерес на общественото благоденствие съм готов да сътруднича за залавянето на единствения виновник за създалата се ситуация, въз основа на която бяха потъпкани правните и морални норми на зоновото общуване и поведение.
Изправям се пред вас в момент на тежка дилема, засягаща личния ми правен мир, от една страна, и бъдещето на етичното общество, от друга.
Ситуацията, вследствие на която бях подведен под наказателна отговорност, е резултат от едно продължително и целенасочено манипулиране на моята личност от страна на едно единствено лице. Лице, чието име ще спомена с риск за понасяне на последствия от лично естество.
Главният и единствен виновник е ...

(Прекъсване за реклама. Останете с програмата на Фокс!)

.....................

(След рекламите)

Главният и единствен виновник е ... (близък кадър на лицето Шерлок Зоунс)
Отговорен за всичко това е ...
... за всичко обвинявам небезизвестното лице Бари Сиърс, известен още като Бари "Разбивачът на арахидонова киселина", Бари "Борецът с лошите айказаноиди" или просто Барито.
Уважаеми дами и господа, бях подведен от въпросното лице за включване в режим, за който е доказано, че влияе на хормоналния баланс на организма.
Вследствие на това усетих прилив на добро настроение и благоразположение, които ме подтикнаха към извършването на това неморално деяние.
Осъждам самото деяние, но не желая да поема отговорност за доброто ми настроение. Виновникът е само един и затова призовавам лицето Бари Сиърс да бъде издирено и подведено под отговорност заради разразилото се добро настроение и смях във Форума!

В името на справедливостта съм готов да изтърпя мярката "Затвор със строг зонов режим", но само за период до достигане на оптимална телесна маса.

Разчитам на вашето блгоразположение и обективност!
Благодаря!

:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Сря Юли 03, 2013 12:31 pm

Ееееееееееееееееееееееееееееееееее НЕееееееееееееееееее НЕ Е ИСТИНАааааааааааааа
стига че чак плача :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh4: :laugh4: :laugh1: :bigsm25:
:text-lol: :text-lol: :text-lol: :text-lol: :text-lol: :text-lol: :text-lol: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

EDIT: ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ!
Последна промяна nympheacea на Сря Юли 03, 2013 12:45 pm, променена общо 1 път
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот gogo » Сря Юли 03, 2013 12:37 pm

Малиииий, какво ставало тук :laugh1: :laugh1: :laugh1: Зоната и рибеното масло вършат чудеса :laugh3: :laugh3: :laugh3:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот nympheacea » Сря Юли 03, 2013 1:22 pm

А аз моите 3 години в 1ви Зонов затвор- източно крило ли ще ги карам?
Че купона тепърва започва, хубаво е да сме си заедно и там :laugh4:
Горкия И.З.
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Italiano » Сря Юли 03, 2013 1:36 pm

За да сме в едно крило, трябва да сме в някакъв смесен затвор.
А покрай нас и пазачите ще направим зонаджии.
:laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Чет Юли 04, 2013 5:41 pm

Последни новини: Дело № 56891-З на Криминалния Зонов Отдел беше върнато за преразглеждане. Съдийския състав ще предостави достатъчно време на защитатана на обвиняемите да представят нужните им доказателства. Евентуалната дата на следващото заседание се очаква да е след 10 юли, тъй като съдебния състав излиза в почивка и по точно на къмпинг :camp: :bigsm15:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната