Страница 4 от 4

Re: Дневникът на ddididd

МнениеПубликувано на: Съб Юли 18, 2015 8:21 pm
от ddididd
Благодаря ти ,Маня,че ми обърна вним за тофуто.Значи сменям го с грахов протеин и ще видим до къде ще я изкараме така :pray:

Re: Дневникът на ddididd

МнениеПубликувано на: Пон Юли 20, 2015 9:42 pm
от ddididd
Отчет за днес:
Закуска-3 блока
27г протеин
300г праскова
9 бадема
15г чия
Обяд 3 блока:
180г извара(по етикет 11,18 г Б на 100г)
480г домати
240г краставици
65г лук
1ч.л.шарлан
Сл зак 1 блок:
1 яйце
240г домат
3 маслини
Вечеря 3 блока:
130г скумрия
В и М като на обяд
Късна закуска 1 блок:
60г извара
240г домат
3 бадема
Реших да вдигна от 10 на 11 блока,тъй като в мом трен двуразово.

Re: Дневникът на ddididd

МнениеПубликувано на: Пон Юли 20, 2015 9:50 pm
от Маня
Две неща не са както трябва - яйцето - добре е да го замениш с 2 белтъка, а жълтъците ползвай за маска за лице или коса - жълтъкът е богат на арахидонова киселина.
Шарланът е растителна мазнина (нерафинирана слънчогледова) богата на омега-6, която заедно с арахидоновата киселина събужда "лошите" айказаноиди. По-добрата мазнина е зехтина или авокадо. В миналото шарланът се е правел от орети, а не от слънчоглед.
Изварата нискомаслена ли е?

Re: Дневникът на ddididd

МнениеПубликувано на: Пон Юли 20, 2015 9:52 pm
от ddididd
Да-на Родопея.Ще обърна вним на яйцето и шарлана.Благодаря!