Ето че мина 1-вия месец в Зоната и при мен.Следвайки правилата похапвах на корем,оглеждах се в огледалото,ослушвах се за коментари на познатите ми за леката промяна настъпила във визията ми... и трябва да отбележа,че огледалото започна да ми се вижда малко по поносима вещ в къщи,а познати и приятели които не са ме виждали известно време вече не ги заобикалям,а с усмивка срещам погледа им.И това определено не е от свалените малко килограми,а от излъчването,настроението,усмивката ,които се промениха при мен.От тъжната и понякога намусена жена не остана много и то само за месец!Просто когато слушаш тялото си ..то ти дава индикации какво иска.А моето тяло явно иска...живот,който му давам под формата на храна в Зоната!Всичко останало е функция от това.Няколко неща ми направиха впечатление за този месец и до няколко извода стигнах за себе си: 1.Зоната е моя начин на хранене,който съм търсила доста време,защото аз обичам да готвя,да комбинирам,да импровизирам в кухнята и да доставям удоволствие с храната на близките си.2.Зоната е моя начин на хранене,защото аз обичам да хапвам,но сладкото никога не ми е било приоритет,а по скоро млечни и месни продукти.3.Зоната е моя начин на хранене,защото така се грижа за себе си,а не за близките си- обяснявам...винаги са ме корили ,че никога не мисля за себе си,а гледам на близките ми всичко да е добре...сега се грижа с гордост за себе си и от това и близките ми са много щастливи.И след тази "Ода за Зоната" е редно ,за да съм обективна да напиша нещо и за лошите и страни...е така де..ама засега такива не съм забелязала

А ето и скромните ми резултати в края на 1-вия месец,които за мен са страхотно постижение при това ядене което си хапвам : 123,300 кг- 118,400 кг..талия -14 см ,ханш -5 см..Гордея се с постигнатото и продължавам до следващото лято,когато ще отида на море и ще плуваам,плуваам с кеф,а не с пояс ,който не може да ми обхване талията

И накрая ми се иска да не пропусна да пиша нещо безкрайно важно за мен лично...ролята на този сайт ,който ми действа като допинг.По няколко пъти препрочитам темите,дневниците и сполуките и несполуките описани тук ме учат и ме зареждат ежедневно.