Ехооо

Не съм писала от цяла вечност, но това съвсем не означава, че не чета вашите дневници. Никога не съм вярвала, че ще пиша във форум, но този го чувствам специален - само тук ме разбирате (храненето имам предвид)

Малко тъпо, че постоянно ме 'занасят' познати и колеги, с това хранене, но повече ме яд, че те се хранят с глупости и не аз съм вманиачена в здравословното хранене, а те не осъзнават, че са зависими от junk foods
Чувствам се страхотно! Първите 3 седмици ... спазвах си, наслаждавах се на купищата храна, но нямах желание за тренировки (това е супер необичайно за мен) Правех кратки тренировки 2-3 пъти в седмицата. От седмица обаче... чувствам прилив на енергия! Най вече след хранене, нещо като ... Попай след като си изяде спанака

Обожавам съботния джогинг край морето! Сега само за това си мисля - КОГААА ??

)) Не знам какво е това ваше желание за работа, но аз се дърпам като магаре и искам само да скачам, да се разхождам и наслаждавам на природата! Времето така ми пълни душичкатаа! Май има някаква промяна и в мерки, но това утре ще го проверя. Както казах, не бързам за никъде, нямам много излишни, а по скоро упорити мазнини

, но нямам нищо против да ги гледам как умират бавно докато се чувствам така!

И се чувствам секси, дори с кецове и жилетка!
Искам да споделя някои от любимите ми и простички вкусотийки.
За закуска винаги си хапвам
110 гр.извара + канела + 1 киви + банан/мандарина (1 Блок) + 6 натрошени лешника

)
Салата (3Б)
120 гр. домат + 1/2 краставица + 1/2 пипер + 1 яйце + 56 гр. извара + 42 гр шунка/ 28 гр. пилешко + 9 маслини ( има едни сочни патладжанени на цвят

) + 2 х Киви
Вечеря ( 2Б)
110гр извара смесвам с 200 гр леща и ги пасирам. Нарязвям си за гарнитура 120 гр домат, добавям 6 маслини и си сипвам чаша червено вино или си капвам 100 гр. ябълка.
Късната ми закуска винаги е 1 Блок - кисело мляко + канела ( за къде без канела

)
Днес за пръв път ядох киснат овес. Не знаех как да го комбинирам и...
110гр извара + 1/3 ч.ч. овес + 1/2 киви + 1/2 блок банан + лешници + канела
Приемам идеи за овес, а и всякакви други. Веднъж влезна ли във формата, която искам, ще включа и по разнообразно меню с продукти не само от зелените. Все си мисля, как да направя Корни с овес и плодове ама..още не съм го измислила , как да стане само от зелените храни.

) Ами .. това е от мен