Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:А, бе, тука всички са недоволни от Поморие и всички ще ходят на ... Поморие.
Годзи, нещо по гръцко ли?
GODzillata написа:На Поморие за последно бяхме през 2004г. и помня, че се бях заклел кракът ми никога повече да не стъпи там!
Единственият относително свестен курорт за семейство с деца, е Албена, но и там има какво да се желае.
Тази година, както казах, за първи път ще пробваме на море в странство - дано да останем доволни, че накрая ще ми писне и ще си кибича на Дунава цяло лято!
Italiano написа:Годзи, нещо по гръцко ли?
gogo написа:...А със семейството на море ходим в Турция от повече от 10 години.
GODzillata написа:На Поморие за последно бяхме през 2004г. и помня, че се бях заклел кракът ми никога повече да не стъпи там!
Единственият относително свестен курорт за семейство с деца, е Албена, но и там има какво да се желае.
Тази година, както казах, за първи път ще пробваме на море в странство - дано да останем доволни, че накрая ще ми писне и ще си кибича на Дунава цяло лято!
venci68 написа:GODzillata написа:На Поморие за последно бяхме през 2004г. и помня, че се бях заклел кракът ми никога повече да не стъпи там!
Миналото лято ходихме в Албена, и да кажа, че името лежи на стари лаври. Нищо ново, хотелите са от комунистическо време, малко освежени, а цените са надути, без да имат покритие. Гъчканица, румънци и цигани .
gogo написа:Ити, нещо си се объркал . Много е яко на Поморие , особено по време на Яворовите дни, които тази година са от 18 юли.
Tony написа:Ние последните 5-6 години ходим на Тасос и в гръцко и сме в пъти по-доволни.
venci68 написа:Ити, много ми се иска да отида до Гърция или Турция, но жената я пускат в отпуск само за седмица. Пътуването би отнело ден два. ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта