Здравейте!Да не си помислите ,че съм се загубила някъде...тук съм си.Чета всеки ден,зареждам се от форума и карам напред в Зоната.Със затоплянето на времето и подмяната на гардероба при мен се получи "ефекта УАУУ" за околните,което доста ме разсмива и мотивира.Хора с които до вчера контактувах всеки ден ..днес като че ли ме виждат за 1-ви път и ми се чудят и радват на вида.Това ме разсмива доста

.Излизането на пазара на плодове и зеленчуци ,които не съм хапвала зоново много ме вдъхнови за разнообразно хранене и сега просто няма такова друго удоволствие за мен като това да си наредя чинийката сутрин и вечер ...Красота!През деня като съм на работа си хапвам основно сурови плодове и зеленчуци и филе или риба на грил тиган и ядки.Но вечер с голям кеф си деля на по 1/4 домати,краставици,тиквички,зелен лук и чесън,ягоди,череши и им се наслаждавам!Ееей огромно удоволствие е и да разбираш това което правиш

Миналото лято в изобилието на плодове и зеленчуци май не вдявах много как да се храня оптимално вкусно...докарвах го повече на грамаж,без да се замисля за разнообразие.

Ноооо това лято ще е удоволствие!Благодаря на Пипи и всички ,които пишат и споделят тук,защото без това нямаше да успея никога!А колкото до резултатите през последния месец - още 1,200кг назад!

Вече съм 31 кг за 11 месеца назад!Дрехите от миналото лято ми висят като на плашило и това ме забавлява доста като ги обличам ей така за шоу в къщи

.