Дневникът на mahona

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на mahona

Мнениеот NikoLinia » Пон Апр 20, 2015 4:41 pm

Махонче, ти си "желязна"!
Резултатът ти е вдъхновяващ!
Желая ти и "желязно" здраве!
:multicolor:
Аватар
NikoLinia
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Зоната

Мнениеот NikoLinia » Пон Апр 20, 2015 5:56 pm

Махонче, имам и въпрос!
Какви са последствията на отслабването върху кожата? :think2:
Аватар
NikoLinia
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот mahona » Пон Апр 20, 2015 7:41 pm

Ники, пия доста вода и не спирам да се мажа с всички възможни млека за тяло в които добавям допълнително натурални билкови масла.Не ползвам лосиони,защото в тях има и алкохол и съставки,които и изсушават кожата.Колкото до лицето...ами отново пада голямо мазане с нощни кремове за над 50 години с хиалуронова киселина и ботукс ефект от всякакви марки...не повтарям и мисля че благодарение на това нямам проблем.Ползвам нощни кремове през деня,защото те са с доста по добри в овлажняването и подхранването на кожата.Редувам овлажняваши и подхранващи....ами така се грижа за кожата.
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот jivas » Пон Апр 20, 2015 8:45 pm

Поздрави и от мен! Резултатите са впечатляващи :applaus:
Аватар
jivas
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Бургас
Мъж

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 12:21 pm

Здравейте!Да не си помислите ,че съм се загубила някъде...тук съм си.Чета всеки ден,зареждам се от форума и карам напред в Зоната.Със затоплянето на времето и подмяната на гардероба при мен се получи "ефекта УАУУ" за околните,което доста ме разсмива и мотивира.Хора с които до вчера контактувах всеки ден ..днес като че ли ме виждат за 1-ви път и ми се чудят и радват на вида.Това ме разсмива доста :lol: .Излизането на пазара на плодове и зеленчуци ,които не съм хапвала зоново много ме вдъхнови за разнообразно хранене и сега просто няма такова друго удоволствие за мен като това да си наредя чинийката сутрин и вечер ...Красота!През деня като съм на работа си хапвам основно сурови плодове и зеленчуци и филе или риба на грил тиган и ядки.Но вечер с голям кеф си деля на по 1/4 домати,краставици,тиквички,зелен лук и чесън,ягоди,череши и им се наслаждавам!Ееей огромно удоволствие е и да разбираш това което правиш :) Миналото лято в изобилието на плодове и зеленчуци май не вдявах много как да се храня оптимално вкусно...докарвах го повече на грамаж,без да се замисля за разнообразие. :stupid: Ноооо това лято ще е удоволствие!Благодаря на Пипи и всички ,които пишат и споделят тук,защото без това нямаше да успея никога!А колкото до резултатите през последния месец - още 1,200кг назад! :smdance: Вече съм 31 кг за 11 месеца назад!Дрехите от миналото лято ми висят като на плашило и това ме забавлява доста като ги обличам ей така за шоу в къщи :laugh1: .
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот gogo » Пон Май 18, 2015 12:50 pm

mahona написа: Вече съм 31 кг за 11 месеца назад!Дрехите от миналото лято ми висят като на плашило и това ме забавлява доста като ги обличам ей така за шоу в къщи :laugh1: .

Браво Махонче! :yess: И да пуснеш снимки да видим и ний това шоу. :laugh4: :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 1:18 pm

Има по напред снимки в дневника ми ..ама от преди месец и по назад от коледа и миналото лято....нови ще пусна след месец като направя година в Зоната :smdance:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот Маня » Пон Май 18, 2015 1:34 pm

Май май Майче няма по-впечатляващи резултати от Зоната споделяни във форума. :laugh4: (не че други не са ги постигали, ама не са споделили или аз съм ги подминала).Ти си нашето вдъхновение! Дерзай, скъпа! И умната, наблягай на зеленчуците и тук там някое плодче.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 2:05 pm

В началото на юли съм в София Маня и съм ти обещала да се видим на живо.А колкото до зеленчуците...то добре,ама като толкова много обичам ягоди? :hm: От плодовете само ягоди,пъпеш,диня и праскови могат да ме изкушат.Иначе съм си зеленчуко-мръвко-сиреноядна от всякъде :lol:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот Маня » Пон Май 18, 2015 2:13 pm

Е, по 1 БВ ягоди към всяко хранене може. И аз така ги къдря, откакто се появиха. Но те едва на липсващите ми кътни зъби пасват като количество. Иде ми да изям 5 кила на веднъж и да се свърши, и после пак в Зоната. А вчера си купих 3 кайсии и 16 черешки. Щяха да паднат от смях моите зарзаватчии. Ама те хем още скъпи, хем в по-голямо количество ще се развалят.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 2:23 pm

Без кайсии и череши мога да мина,ама ягодки по 2 - 3Б на ден си очатквам и не се замислям :laugh1:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот Маня » Пон Май 18, 2015 2:27 pm

Ами нормално, 2 БВ от зеленчуци и 1 БВ от ягоди на основните хранения. Направо си в десятката. Идеята е да не са само ягодите БВ в едно хапване.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Пон Май 18, 2015 2:34 pm

mahona написа:Без кайсии и череши мога да мина,ама ягодки по 2 - 3Б на ден си очатквам и не се замислям :laugh1:

И аз така. От петнадесетина дни закусвам сутрин 2 блока ягоди, 2 блока извара и ядки и не ми омръзва. Даже и вечерната е такава, в случай че ме домързи да режа и тегля, защото и това се случва - кисело мляко. Май черешите ще ги пропусна тази година, няма да се удържа със 7-8. Ягодите ми идват супер.
Поздравления за резултатите!
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 2:36 pm

Е не винаги съм в 10-ката...следобед като съм в къщи си правя цеден олимпус 0% с ягодки ,стевия и разни аромати,ядки мента..Или за блока преди лягане ...
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот mahona » Пон Май 18, 2015 2:38 pm

Сутрин съм винаги на нещо соленко..да ме утрепеш сладко или плод няма как да хапна..Знам че не е лошо,ама имам чувството ,че няма да мога да го преглътна :laugh1:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Пон Май 18, 2015 2:42 pm

Аз сладко мога да ям по всяко време, но ягодите с извара са ми любими щото всичко е зелено. Уж апетита ми за сладко намаля, не уж, а осезателно намаля към сладки, торти, садолед, но мога ли да си угодя с нещо зоново сладко не пропускам.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната