Здравейте отново

!
Искам да ви споделя резултата - липсват точно 3 килограма за две седмици. Днес започнах трета седмица в Зоната. За съжаление математиката тотално я обърках днес

.
Сутринта закусих с 2,5 БВ овес, 2 БП извара и два ореха. Реших да увелича малко въглехидратния блок по идея на Брито, т.к. забелязах че до обяд огладнявам много, както и преди вечеря. Иначе концентрацията си ми се запазва, което значи че протеините са ми идвали в повечко. До тук добре. Имах много работа навън и ходене напред-назад (доста се пораздвижих де) и на обяд нямаше къде да хапна и си купих по път пилешка пържола от готовите. Не беше мазна, но вместо 84 гр за 3 БП, изядох 126 гр.

Въглехидарта го компенсирах с банан 120 гр, и едно мааааалко парченце пица и 4 пържени картофченца. Броя си до тук 2,5+ 4,5= 7 блока.
Следобяд- 110 гр. кисело мляко+ 2 ягоди (70 гр)+ 15 гр. сирене и 10 гр. слънчоглед.
За вечеря се улях!!! Сготвих си огретен с тичквички. Ето как: 720 гр. едро настръгани тиквички. Към тях добавих 220 гр. кисело мляко+ 2 белтъка+ 100 гр. извара. За подправки сложих сол, черен пипер, сух магданоз и чесън на прах. Намазних тавичката със зехтин ( около 1БМ) и останалите 2 БМ добавих към сместа. Изсипах в тавата настърганите тиквички, след това ги полях и обърках със сместа, след което изпекох. Цялото ястие е 4 блока. Хубаво си сипах 2 блока (1/2 от тавичката), ама така хубаво миришеше, че си добавих малко сиренце, доматче и 1 филийка вита. Та, олях се веднъж с пицата и втори път с увеличените днес блокове с 2 + филийката
Ама много хубаво миришеше това тиквено огретенче докато се пече. Препоръчвам да го пробвате, ако ви хареса ще кача рецептата в сайта ( може и да я има, но моят начин си ми е по-лесен).
Човек не може да открие нови океани, докато не събере куража да изгуби брега от погледа си.