Дневникът на gstoicheva

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на gstoicheva

Мнениеот gstoicheva » Пон Ное 11, 2013 5:36 pm

Благодаря ви, дами! :bigsm2:
Много съм щастлива днес! :rheart: :rheart: :rheart:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Зоната

Мнениеот gstoicheva » Съб Ное 16, 2013 12:41 pm

:skyle11: Дойде ми пак времето за отчет. Преди го правех по-често, но сега реших на месец. Та...
След ЧЕТИРИ МЕСЕЦА зонуване, съм минус 12 килограма / средно по -3 на месец /, което си е доста добре за мен.
Като махна и осемте килограма, които свалих с диетата на Емилова- съм надолу с 20 килограма!
Мнооооооооого съм доволна! ;) ;) ;)
Само да вметна, че след като се запознах със Зоната, не бих пробвала вече друго.Така добре ми пасна, имам чувството, че досега съм била сляпа, а сега все едно са махнали превръзката от очите ми.Едно ми е светло, свежо, енергично...абеее гот ми е! Отделно - нов гардероб, почти всеки срещнат познат ти казва, че изглеждаш добре, че си се променил. Да наистина, променена съм! Зоната ме промени и то само към добро! :orangefl: :orangefl:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот HippoDel » Съб Ное 16, 2013 1:22 pm

Браво! :bigsm20: Ние свички сме щастливци, че открихме Зоната и сме в нея! :bigsm15: :bigsm15: :bigsm15:
Много се радвам за теб! Продължавай в същия дух! Успех! :love1: :redflow: :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Съб Ное 16, 2013 2:51 pm

Мдаааа, добре, че всички тука прогледнахме! По-добре късно отколкото никога!
Има и много нови хора, които се мъчат и канят да прогледнат.....но ми се ще more...more...
Айде хора събудете се!!!! :pillow2:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот gstoicheva » Нед Ное 17, 2013 5:21 pm

Привет!
Днес пак се зачетох из сайта и по-специално за овеса. Там пише да не се прекалява с него. Моля, кажете вие по колко ядете? Аз го ям на междинна закуска по 1 блок - 14гр овес, 56гр извара, 3 маслини. Това три пъти в седмицата. Мисля, че не е много. Ще чакам отговор и от вас, моля! :pray: :pray: :pray:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Karrita » Нед Ное 17, 2013 5:45 pm

gstoicheva написа:Привет!
Днес пак се зачетох из сайта и по-специално за овеса. Там пише да не се прекалява с него. Моля, кажете вие по колко ядете? Аз го ям на междинна закуска по 1 блок - 14гр овес, 56гр извара, 3 маслини. Това три пъти в седмицата. Мисля, че не е много. Ще чакам отговор и от вас, моля! :pray: :pray: :pray:

Аз го ям за първа закуска по 2 блока, три пъти в седмицата, защото сега пия рибено масло. Ако не взимаш рибено масло, може и до 5 пъти в седмицата ( до 3 блока на хранене спокойно)
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Italiano » Пон Ное 18, 2013 4:34 pm

Karrita написа:Айде хора събудете се!!!! :pillow2:

Много хубаво пожелание, ама си объркала емотиконката. Аз, ако ме чешаш така зад ухото като кученце, директно заспивам от кеф.
:laugh1:

И сериозно сега: направо се чудя на лисата на ентусиазъм у някои хора. И то при положение, че виждат резултата пред себе си.
:stupid:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот HippoDel » Пон Ное 18, 2013 5:18 pm

gstoicheva написа:Привет!

Аз също като Кари, го ям 3 пъти в седмицата по 2 блока, за закуска. Можеш и 3 пъти по 3 блока да го ядеш. Или 5 пъти по 2 блока, също е ОК.
Аз понякога ползвам и овесени трици и за това не искам да прекалявам, а и в момента пия по 10 гр. омега 3. Ако пиеш до 5 гр. омега 3, можеш да се хапваш спокойно овес и повече от 10 блока седмично. :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот gstoicheva » Пон Ное 18, 2013 7:07 pm

Еееееее чудесно!
Аз пия по 3 гр рибено масло на ден, значи мога и 5 пъти в седмицата по 1 блокче овес да ям! Супер!
Мерси за помощта! :redflow: :redflow:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gstoicheva » Нед Дек 15, 2013 12:15 pm

Ехеее във форума и сняг завалял! Браво, Пипи страхотна си!! :applaus: :bigsm20: :bigsm18:

А иначе е 15-та дата и е време за месечния ми отчет. Решех да го правя на месец, ама ми се струва доста дълго отсъствието ми от дневника, та ще видим...
И така... 5 месеца зонуване - от 95, сега съм 82 килограма. Този месец съм свалила само 1 кило, ама пак е нещо.До бленуваните 75 ми остават само 7 да махна. Обаче надеждата ми е голяма, ще станееее! Този месец за пръв път имах 2-3 високо въглехидратни прегрешения, та затова сигурно свалих по-малко, но се старах да балансирам прегрешенията/ що годе/ с протеин на прах.Иначе здравословно се чувствам супер. Друга година до сега да съм се разболяла поне веднъж, а сега/слава на Бога и Зоната/ съм здрава, в отлична кондиция, пълна с енергия, доволна от живота и още и още хиляди позитивни емоции!
Благодаря/ слаба дума/ ти Зона! :4smile: Обичам те! :skyle12: :skyle12: :skyle12:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Karrita » Нед Дек 15, 2013 3:23 pm

Поздравления! И както гледам за 8 март ще имаш чуден подарък - бленуваните 75 килограма :lol:
Пожелавам ти ги от сърце... :bigsm22:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Нед Дек 15, 2013 5:58 pm

Браво Гери! :bigsm20:

Поздравления и от мен. Много позитивизъм лъха от поста ти и е заразен. ;)
Давай все така, мила! :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот gstoicheva » Нед Дек 15, 2013 6:30 pm

Karrita написа:Поздравления! И както гледам за 8 март ще имаш чуден подарък - бленуваните 75 килограма :lol:
Пожелавам ти ги от сърце... :bigsm22:

Иееееееее, Кари! :bigsm15: :bigsm16: :ok:
Дано, дано, дано! :pray: Аз си мислех да стана 75 за 1 година/ т.е. юли месец/, но ако си ги подаря за 8 март, ще е страхотно!!! :laugh3: :laugh3: :laugh3: Искрено ти благодаря за пожеланието!
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот HippoDel » Нед Дек 15, 2013 7:42 pm

Гери,
Аз получих новата пратка с онова нашето рибено масло ;) и е пак същото. :bored1: Ти получавала ли си нова пратка? Как са нещата при теб :?:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот gstoicheva » Нед Дек 15, 2013 10:56 pm

Да, Хипо, получих нова пратка. При мен всички пратки са едни и същи - матови и твърди.
Явно такива ще са и в бъдеще.Обмислям вариант да премина на Гоговото масло, но то е по-ниска концентрация и ще трябва да пия по повече капсули. Аз със зор изпивам по четири, а по шест не знам... Ти какво пиеш сега?
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот HippoDel » Пон Дек 16, 2013 11:51 am

gstoicheva написа:Да, Хипо, получих нова пратка. При мен всички пратки са едни и същи - матови и твърди.
Явно такива ще са и в бъдеще.Обмислям вариант да премина на Гоговото масло, но то е по-ниска концентрация и ще трябва да пия по повече капсули. Аз със зор изпивам по четири, а по шест не знам... Ти какво пиеш сега?

Не мога да си обясня, защо това масло е с такива дефектни капсули. Разбирам да беше една пратка или една партида, но всички...? :stupid: Направо мистерия! :think2: Аз сега го пия това, но няма да поръчвам повече от него. Аз пия по 6 капсули, но за мен не е проблем, преди пиех по 15 от гоговите, все ми е едно, те се гълтат много лесно, вярно е, че тези сухите са малко по-трудни за преглъщане, но другите почтии не се усещат. :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната