Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот Italiano » Пон Юли 01, 2013 1:54 pm

Е, Пламче, извинявай, наречи ме перверзник, ако искаш, ама би ли ми обяснила какво прави с лявата ръчичка и какво държи в нея Мечо Пух от аватара ти?!
:laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 01, 2013 3:18 pm

Italiano написа:Е, Пламче, извинявай, наречи ме перверзник, ако искаш, ама би ли ми обяснила какво прави с лявата ръчичка и какво държи в нея Мечо Пух от аватара ти?!

hahahahahah :laugh1: Italiano, просто се олях от смях с теб :laugh4: искам съвсем сериозно да ти обясня , че моят Мечо (като всяко нормално животинче) извършва малкии прегрешения в Зоната :bigsm26: - хапва повечко от необходимото и му е от сладко по-сладко :bigsm5: , а това в ръчичката май май е нещо забранено.... :laugh1:
честно нищо перверзно не намирам тък :laugh4:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Пон Юли 01, 2013 3:45 pm

А, бе, много похотливо това мече, бе!
:laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 01, 2013 3:51 pm

твоят аватар затова ли гледа така :wow: да не му е хвърлил око :wow:
ох. започвам да си търся по-невинен мечо, че не мога да спра да го мисля сега.... :laugh4:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Пон Юли 01, 2013 4:21 pm

Моят аватар е зяпнал от учудване.
Отделно се оглежда за меда, щото е много лаком.
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Пон Юли 01, 2013 4:21 pm

Italiano написа:Е, Пламче, извинявай, наречи ме перверзник, ако искаш, ама би ли ми обяснила какво прави с лявата ръчичка и какво държи в нея Мечо Пух от аватара ти?!

Аахахахаха аа а а а аха аа ха :laugh1: :laugh1: :laugh1: Ити, направо ме разби с този зашеметяващо кратък коментар :laugh3: Какво набито око имаш :) Явно Зоната ти се отразява много добре на зрението и особено на хормоните :laugh: Сега като правя подробен и задълбочен анализ на ръчичката на Мечо, установявам, че цялата област там е медена и сладка :bigsm26: И аз като Пламчето не намирам нищо перверзно :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Pipilota » Пон Юли 01, 2013 4:27 pm

Italiano написа:Моят аватар е зяпнал от учудване.
Отделно се оглежда за меда, щото е много лаком.

Оооохх бе :laugh1: ама кви сте муцунки вие :laugh3: не е истина:) В момента закусвам с едно полуотворено око, и вече е окорено око :) Избухнах в смях тук, докато преживям с смоя салам и зонови домати :laugh2: За добро утро ми дойде много добре подобна порция, гарнирана с медни изкушения :) Ти Ити внимавай къде гледаш, че с тоя поглед направо ще спукаш гърнето :bigsm23:
Да взема и аз да си сменя аватарчето, че нещо направо бледнея пред вас :laugh1:

Ама Ити, моите извинения, обаче с цел да провокирам нюанси на ревност, ти забеляза ли, че докато Мечо бърка в гърнето, гледа любовно :bigsm28: към една пеперудка :laugh1: т.е няма нужда да си сменям аватарчето.... :bigsm27:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Пон Юли 01, 2013 4:43 pm

Хаха, тъкмо щях да те питам дали не си ти пеперудката от аватара на Пламчето!
:laugh3:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Пон Юли 01, 2013 10:09 pm

Ах тази волна пеперудка :laugh: как ме ухажва :laugh: кажете как да не си .... "Мацна" от бурканчето с меда от кеф :laugh3: и сега , Italiano , хич не се прави на учуден- много добре знаеш къде ми е бурканчето и къде меда :laugh1: :laugh1: :laugh1: твоят аварар вижда всичко :wow:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Pipilota » Вто Юли 02, 2013 2:32 am

Така, Зонички и Зончовци, много е весело тук, но за съжаление трябва да ви предам едно леко притеснително съобщение от Админа :oh: Цитирам дословно:

" :bigarrow: Внимание, Внимание! След дълъг период на детайлно наблюдение на зонуващите потребители :msmile6: , беше забелязан невероятно мощен ефект на Зоната. При двама от потребителите- :gay-female: Plam4e22 и :gay-male: Italiano се установи бурна и неконтролируема хормонална реакция, и по специално засилено производство на хормонът тестостерон :bigsm43: . Това от своя страна предизвика засилено избирателно виждане(втренчване) в определени части от техния облик :scared-eek: , и разкрепостена комуникация между двата индивида, която е в противоречие с консервативните и скромни виждания на админа!

В случай, че действието на Зоната не може да бъде преодоляно, ще бъдем принудени насилствено да бракосъчетаем двамата потребители :monk: (жертви на Зоната), с цел да се опази честта на форума и моралните ценности!
Членовете на този форум трябва да са на ясно, че Зоната също носи своите рискове на непредсказуеми странични ефекти.

Поради непредвидената ситуация, посещенията в този дневник трябва да стават особено тихо, по възможност на пръсти, за да не се стресират двамата пострадали, и да се предизвика непредказуемо производство на хормонът кортизол, който рязко да понижи нивата на установения вече тестостерон в кръвта на двамата индивида :but: .
Надничането :mix4: на лица под 18 г се ограничава, или се изисква родителско съгласие!"

:laugh1: :bigsm26: :laugh1:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 02, 2013 8:09 am

олеле :bigsm50: какво сторихме. Още не съм си отворила едното око сутрин, и вече пак започнах да се пуля с невероятно учудване към екрана :scared-eek: получих незабавна реакция на всички хормони- сабудени или не. Невероятен ефект има точно този момент:
В случай, че действието на Зоната не може да бъде преодоляно, ще бъдем принудени насилствено да бракосъчетаем двамата потребители :monk: (жертви на Зоната), с цел да се опази честта на форума и моралните ценности!

вследствие тесторенът просто се самобичува :bambam: :bambam: и кортизолът нахлу със страшна сила :bigsm55:
Защо си мисля, че админът постигна
предварително намислена цел :bigsm20:
поздравления,ПИПИ, излекувах се от всички странични ефекти незабавно :bigsm47:
А относно перверзията, засрамвам се за момент :shy: и следващия път пак, то това не се лекува :bigsm38:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Italiano » Вто Юли 02, 2013 10:58 am

Чичко/лельо доктор Админ, слушаме и изпълняваме! :msmile6:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Eskarina » Вто Юли 02, 2013 11:02 am

Голям купон е настанал тук :laugh1:
Аз пък мисля, че Мечо Пух просто доволно си потрива задоволеното коремче :laugh:
Така е и в книжката ;)
Всичко останало са долни инсинуации и зонови мераци :)
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 02, 2013 1:18 pm

Italiano написа:Чичко/лельо доктор Админ, слушаме и изпълняваме! :msmile6:

Ити, недей да се подлъгва- то за това нашето състояние лек няма :laugh: а откакто съм в Зоната...мани мани бегай- голяма еуфория... :laugh3:
Последна промяна Plam4e22 на Вто Юли 02, 2013 1:31 pm, променена общо 1 път
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 02, 2013 1:22 pm

Eskarina написа:Голям купон е настанал тук :laugh1:
Аз пък мисля, че Мечо Пух просто доволно си потрива задоволеното коремче :laugh:
Така е и в книжката ;)

Първо да питам: ти, Eskarina, още ли вярваш в дядо Коледа и в приказката за Мечо Пух" :laugh: , защото вече има и модерна версия ако не се лъжа и на Червената шапчица... :laugh1:
И аз като теб съм убедена, че Мечо просто изпитва ГОЛЯМ кеф :angel:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 02, 2013 2:58 pm

Eskarina написа:Голям купон е настанал тук :laugh1:

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
ахахахаха зонови мераци леле не мога да спра :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната