Не мога да го преглътна факта, че трябва киселото мляко да е 0,1%. Направо да си вземам суроватка , съвсем същото е. Още повече, че аз напълно споделям мнението на Гого за съмнителния характер на тези обезмаслени млека

хапвам си даже домашно което уважавам най- много и не се и съмнявам, че днес козичката си е хапвала тревица, а после млякото й е толкова вкусно

Мммм, ями
Нимфичке, за мен най- големият препъни камък са мазнините от сиренето ( могат да достигнат до 55-60%

) преди много обичах шопска салата с някакво Датско фета сирене(меко, мазно, мазно ама много мазно), което така се разтапяше по доматките, че имаш чувството, че ядеш масълце

като ме погледнеше човек- все ям салатака, ама каква калорийна бомба е била- само аз си знам

ако пробваш само за 1 седмица да елиминираш съвсем мазните продукти, ще имаш да летиш от щастие, наред и с твоите верни последователки ( навярно те вече си прехвърчат около теб от еуфория

)
П.С.Да се похваля- борбата с кашкавала я спечелих
Оххххх , как ми е милно да говоря така за сиренцето...то така си върви с всичко ( най- вече с вино

, червено, вкъщи, на топло, докато навън фучи и гърми..... и с него се глезя ( за рапорта да кажа, че веднъж - 2 пъти в месеца

)