Дневникът на _belladonna_

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на _belladonna_

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 08, 2014 9:27 am

GODzillata написа:Браво! :yess:

И аз така.........имам само една лека забежка с 15 малки понички, топирани с течен шоколад и ягоди.......просто ми бяха влезнали в съзнанието и докато не ги хапнах - мир нямах! :shy: :laugh:

Аз за сега се пазя от забежки, да видя ефекта на Зоната. Иначе преди почти всеки уикенд. А щом са само 15 понички и то малки :) пишем нарушението в графата леки и продължаваме напред :yess:
Днес закусвах с една пилешка шунка на Тандем, 84 гр за 2 блока, 200 гр круша и 6 маслини и сега съм леко гладна. Подозирам, че шунката е от тези, в които има всичко друго но не и протеин. Друго обяснение нямам.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Зоната

Мнениеот mahona » Сря Окт 08, 2014 10:26 am

Ити няма ли да направиш някаква отстъпка на Годзи за престой в Източното крило..той е от "постоянното присъствие там " :glaugh:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 08, 2014 10:50 am

Това с Източното крило съм го пропуснала. :) За какво иде реч?
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот mahona » Сря Окт 08, 2014 11:15 am

:prison1: Това е Източното крило в което Ити те слага след прегрешение :lol:
Аватар
mahona
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 08, 2014 11:33 am

Разбрах :laugh4:
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Italiano » Сря Окт 08, 2014 1:17 pm

За Годзи в момента строим ново крило - Северозападното. Че с тия прегрешения си е направо за отделно крило.
И така ще му е близо до Видин.
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот _belladonna_ » Сря Окт 08, 2014 3:32 pm

Ами то тогава и Североизточно ти предстои да правиш, че и аз съм от честите нарушители :) Няма ли смекчаване вината обстоятелства като разкаяние да речем? :shy:
На Годзи само заради интересните снимки, които качва предлагам да му простим всички прегрешения :pray:
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Пет Окт 10, 2014 9:09 am

Вече съм 62.9 кг. Общо 3.1 кг свалени за 10 дни :smdance: Обаче вчера и днес правя една и съща грешка, закусвам чак като стигна на работа, а до тогава минават 2 часа от ставането. Не ми се яде сутрин, направо насила.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Italiano » Пет Окт 10, 2014 12:00 pm

Годзи точно заради провокативните снимки го изолираме сам в цяло крило.
Твоите прегрешения не могат да стъпят на малкото ... кантарче на Годзи.
:lol:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Стеф » Пет Окт 10, 2014 12:09 pm

Годзи е най-сериозния той... :laugh4: След като след всички прегрешения пак се връща към Зоната.... :laugh4:
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Горна Оряховица

Мнениеот _belladonna_ » Пет Окт 10, 2014 12:30 pm

Тъй ами, пък и дневника му за мен лично е много атрактивен с тези снимки. Да покаже как не трябва да се прави в зоната :laugh1: А така също и как се прави. Защото повечето са му зонови.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Нед Окт 12, 2014 2:45 pm

Само снощи извън Зоната и днес цял кг. отгоре :wow: Сега цяла седмица ще загубя да наваксам загубеното. Ами...това е положението.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Чет Окт 16, 2014 9:21 am

Не само че стопих плюса от уикенда ами вече съм 61.7 кг :smdance: Много съм доволна. Зелената Зона дава по добри резултати наистина. Значи от 01.10 до сега общо 4.3 кг надолу. До сега такъв резултат не съм имала.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот _belladonna_ » Пет Окт 17, 2014 8:24 am

Ох, не мога да не ви се похваля. Топя се с всеки изминал ден! :smdance: :smdance: :smdance: Вече съм 61.3кг. Долу горе с 300-400 грама на ден! За днес си направих хапките с овесени трици мисля, че по рецепта на Дани-те са 3 блока, та 2/3 да обяд и 1/3 за следобедна закуска. Знам че триците са червени, но взе да ми омръзва салата всеки ден. Ей тъй за разнообразие. Утре вечер обаче сме на гости и незнам...дано пораженията не са големи.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

Мнениеот Reason » Пет Окт 17, 2014 12:03 pm

Според мен не бива да издребняваме чак толкова, както по принцип се заляга при повечето диети. Трябва да се гледа малко по-мащабно и като принципни на самото хранене, а не меренето до грам и всекидневното теглене на кантара да видим какви са резултатите. При мен това е станало начин на живот, а не просто диета. Ако и ти го превърнеш в начин на живот, то неминуемо ще свалиш толкова доколкото тялото ти се приема само за себе си здраво. То само ще си регулира килограмите. Дали ще си 56 или 54 кг. не бива да става като самоцел. Енергичността не е свързана само с храненето. Всеки е натоварен през деня по различен начин, различно време си отделяме за сън и почивка. Поне за себе си съм открил, че работата ми ме изморява няколко пъти повече отколкото и най-тежката ми тренировка в зала, а тя дори не е толкова свързана с физически труд, колкото с умствен и психологиески. Един вид чакам с нетърпение да свърши работния ден, за да си почина в залата. :lol:
Reason

Мнениеот _belladonna_ » Пет Окт 17, 2014 12:36 pm

Абсолютно си прав, че не бива да издребняваме. Обаче факта че свалям кг. е много стимулиращ и поне докато кантара върви надолу се тегля по често. Идва момент когато задържаме обаче и тогава спирам да се тегля :lol: Аз също приемам Зоната в доста широки граници, но сега се опитвам да съм максимално стриктна, че понатрупах 10-12 кг. А иначе моето убеждение е, че метода на око/без да теглим храната/ може да се ползва само в извънредни случаи- на гости, в ресторант... През другото време мисля че трябва да се тегли и това вече не е издребняване, а принцип на Зоната. В противен случай просто никаква Зона не се получава, защото не можем да достигнем съотношението на потеини, въглехидрати и мазнини.
А аз да ти кажа до сега какво правех :) Пак си теглех храната, и си готвех и изобщо приготвях порциите с кантарче, само, че въобще не гледах кое е в зелената група, кои в червената, оранжева и т.н. Просто си приемах необходимия грамаж от продукта за съответния брой блокове. Така също нямаше уикенд да не наруша, понякога за цял ден, не само едно хранене. Като дойде пролетта и излязат пресните картофи, онези малките/обожавам ги просто/, плодовете, малко по малко зарязвам Зоната и цяло лято карам предимно на плодове, сладолед и въглехидрати- ориз и картофи, лапад и т.н Не че не обичам месо, но съм по скоро вегатирански тип човек. Макар че никога не съм била вегетариантка. Мога да карам седмици на боб, леща картофи и ориз и от време навреме месо. Да ама така дебелея :laugh: Не става просто. И така вече 3 години есента и зимата съм в Зоната, пролетта и
лятото извън нея. Изобщо не съм пример за подражание, но така беше. Сега искам да спазвам нещата по стриктно, за да видя има ли разлика. :)
Точно се опитвам да ми стане начин на живот, но е доста в страни от моето обичайно хранене и затова идва момент когато ми писва. А как ми се иска да стане рутина... и да съм в идеални килограми. За мен килограмите са много важни не само заради външния вид, но и защото се натоварват ставите и започва всичко да ме боли.
Аватар
_belladonna_
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Варна
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната