Пропуснах да опиша преживяното от мен през тази седмица, но сега ще наваксам...все пак е дневник

През първите 2 дни от храненето ми опитвах да пия нужното ми количество вода по калкулатор и после четейки вашите дневници разбрах ,че съм допуснала грешка .Разбрах го и от кръвното си налягане ,което си скочи безбожно,глезените ми ,които започваха да отичат още по обяд и до вечерта вече се движех като патица,по шума в ушите и съответно вечер по кантара на който се качвах и който показа на 3-тия ден 3 кг отгоре.Прочетох темите и дневниците ви и разбрах ,че допускам грешка насилвайки се още в началото да се наливам с вода.Спрях това издевателство над себе си и лошото отмина.Отоците спаднаха,кръвното ми си влезе в старите норми,а въпреки ,че не се наливах с вода посещенията ми в тоалетната зачестиха заплашително .Тогава започнах да се самонаблюдавам и доста се учудих ,че не съм вземала приспивателни от няколко дни,настроението ми става все по добро.Най много се зарадвах на появилото се желание да посвърша това - онова в повече от ежедневните ми задачи.Дано се запази,защото така постепенно увеличавам двигателната си активност,а от това се чувствам по добре и пълноценна .Това ми се случи в изминалата седмица.Надявам се да ставам все по добре и още веднъж да ви кажа ,че всичко ,което правя го правя единствено за себе си ,но само благодарение на вашия споделен опит!Ще споделям и моя тук,за да могат четящите дневниците да се учат като мен.