Дневникът на Радост

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Радост

Мнениеот eldass » Пет Фев 14, 2014 1:50 pm

more-smile40 more-smile40 more-smile40
Радост, честит призник и от мен! :skyle23:
Бъди много здрава и щастлива! Да ти върви леко зонуването и вярвам, че ще имаш прекрасни резултати.
Бих казала и НАЗДРАВЕ.... днес ще има поводи! :lol:
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Зоната

Мнениеот Italiano » Пет Фев 14, 2014 2:40 pm

Радост, Радост! ;)

more-smile40
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Маня » Пет Фев 14, 2014 2:54 pm

Честит ден ден и от мен! Бъди здрава и винаги в Зоната! :msmile11: :msmile8: :cooking1: :bigsm40: :bigsm39: :medi: :jumpwow: :jumpwow: :rose-1: :bday1:
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Radost » Пет Фев 14, 2014 6:37 pm

Gogo ,Pipi,Italiano :hug: аз по принцип хапвам 11 ,досега да е имало 2-3 дни в които да съм ги правила 12 ако ми е било по-гладно ,значи оставам си на 11 засега .

Хриси ,благодаря ти за поздрава ,така ще направя,чувствам се добре на 11 и свикнах ,продължавам си с тях :hug:

tanita68 :hug: ,много ама много ти благодаря за пожеланията, дано следващата година резултатите да са убийствени ,и ще постна снимка преди и след да утепам рибата както се казва :laugh3: :laugh3:

vanja :hug: :hug: :hug: благодаря много :bouquet:

Karrita :hug: :hug: :hug: и на теб сърдечни благодарности !!

Гого ,така е ,3 са точно така ,и аз се майтапя да ми подготвят по 3 подаръка ,те пък ме контрират да черпя по 3 пъти :laugh3: :hug:

eldass :hug: Наздравеееее :skyle9: :skyle9: :skyle9: Определено има доста поводи :bouquet:

Ити :hug: Благодаря !!

Manya :bouquet: В Зоната съм ,няма как да я напусна ,е днес без бой ще си призная че имам прегрешения до момента 2 бонбона и 2 парчета щтрудел ,ама ми е простено няма как ,един ден в годината ми е рожден ден :lol: и сега отивам да пийна малко винце с компанията :love:

На всички вас пожелавам една много влюбена вечер полята с много вино и усмивки ,обичам ви :bouquet:
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Някъде между Казабланка и Сандански :)

Мнениеот gogo » Пет Фев 14, 2014 6:49 pm

Радост, и ние те обичаме . :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Хриси » Пет Фев 14, 2014 7:00 pm

Радостче, и от мен Честит рожден ден! :bouquet: :bouquet: :bouquet:
Без да зная, че имаш рожден ден, точно днес съм уцелила да те приветствам. Нека днешният Зонов ден бъде в твоя чест! Да си жива и здрава, и да се сбъднат всички твои надежди! Едно голямо наздраве ииии :smdance: !
Човек не може да открие нови океани, докато не събере куража да изгуби брега от погледа си.
Хриси
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот yaneva » Пет Фев 14, 2014 9:50 pm

Честит Рожден Ден !!! Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и да сбъднеш мечтите си :msmile15: :bday1: :party: :balloons: :occasion-cake: :occasion-cake:
yaneva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 15, 2014 6:32 am

:bday1: Happy Birthday To youuuuuu- ла-ла-лааа, Happy Birthday to Youuuu uuu uuuu Ла лаалалаа-лаа :notes1: :dance1: Радост-сладост, да си ми жива и здрава и мнооого, мнооого Зонова :hugs1: more-smile40 :occasion-birthday: :party:

Сега като се замисля, в думата "Зонова" колко много пожелания се крият- това значи да си здрава, защото ще бълваш добри Айказаноидчета, да си усмихната, защото със Зоната отделяш хормонът на щастието, да изглеждаш млада, защото стимулираш хормонът на растежа и т.н- всичко в една дума- Зона...Значи пожелавам ти от Зоната да не се отървеш, и след едно две лета ще ти пратя бански с рaзмер "Small"който да си носиш с кеффффф...за целта се иска само едно- да стоиш тук и неуморно да ядеш докато слабееш :bigsm21: :rose-1: :rheart: :moreflow: :birthd: :bday1:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Radost » Нед Фев 16, 2014 3:00 pm

Ето ме ,завърнах се със свежи сили след тоя пиянски Валентин :lol:

Хриси ,yaneva :hug: едно закъсняло благодаря и за вашите поздрави които ме карат да се усмихвам и ме изпълват с положителни емоции :hug: :hug: :hug:

Пипиииии :bigsm22: ,още отсега започни да се оглеждаш на бански щото напредвам :msmile8:

Така сега да напиша менюто дето съм си начертала днес :

Закуска - 84 гр свинска шунка 3БП + 1 и 1/2 портокал 3БВ + 9 маслини 3БМ
Обяд - 28 гр св шунка 1БП 1 яйце цяло 1БП 56 гр извара 1БП + 240 гр домати 1БВ /това всичкото го направих на гювече,резнах и една кисела краставичка/ + 1 филийка Бонус хляб 1БВ + 1/2 портокал 1БВ + 9 маслини 3 БМ
Следобедна - 220 гр кисело мляко 1БП+1БВ + 3 бадема 1БМ
Вечеря - 112 гр извара 2 БП + 1 яйце 1БП + 540 гр гъби 1 и 1/2 БВ ,250 гр маруля 1/2 БВ + 120 гр домати 1/2 БВ + 1/2 киви 1/2 БВ + 9 маслини 3БМ
Преди сън - 220 прясно мляко 1БП+1БВ + 1 орех 1БМ

Та сега се сетих да питам нещо за киселите краставички как да ги меря :hm: и примерно мога ли да хапвам бразилски орех ,понеже имам още от преди та да не отива зян :lol: и ако да колко от него се разнява на 1 БМ ?
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gogo » Нед Фев 16, 2014 6:50 pm

Radost написа:Та сега се сетих да питам нещо за киселите краставички как да ги меря :hm: и примерно мога ли да хапвам бразилски орех ,понеже имам още от преди та да не отива зян :lol: и ако да колко от него се разнява на 1 БМ ?

Радост, сега гледам едно бурканче с кисели краставички - за 100 гр има мазнини 0, протеини 0,6 гр и въглехидрати - 1,8 гр. От това излиза 1БВ = 500 гр.
Що се отнася до бразилския орех ти го изчислих 1БМ= 2,2 гр. Тук обаче пише, че не трябва да се приемат повече от 2 бразилски ореха на ден, така че внимавай. :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Radost » Пон Фев 17, 2014 10:05 am

Гого ,златен си :hug: знам за бразилския орех че трябва да е ограничен заради селена ,ще си го хапвам на една от междинните закуски :)

Чета Зоната почти съм към края ,междувременно започнах и Овладяване на Зоната ,ще ме извините но имам още "лаишки" въпроси .Един от тях е че до момента не срещнах дали трябва да внимаваме с количествата сол,все си пестя ,не че обичам прекалено солено ,но внимавам,иначе ползвам хималайска .

Друго сега се сещам ,проблем ли е ако в киселото мляко слагам 5-10 гр Годжи бери веднъж дневно,имам цял плик и се чудя как да ги хапвам ,на опаковката даденото описание е за 100 гр продукт 82,7 ккал ,протеин - 10,6 гр,въглехидрати - 22 гр, мазнини 3,6 гр.

Гледах и едно интервю на д-р Мария Папазова при Гала,на половин кофичка кисело мляко ми се стори че слага 3 кафени л. суров слънчоглед ,правилно ли съм видяла ?

И един последен въпрос за шарлана,имам една бутилка та се чудя мога ли да заместя зехтина с него :hm:

Сега ставам да закусвам - 168 гр извара ,1 и 1/2 портокал и 9 бадемчета...другите хранения още не съм ги измислила .
След това ще ходя до личния лекар да ми даде направление за изследвания ,ще изследвам ТСХ-то ,витамин Д ,фосфор и калций,стискайте ми палци да имам подобрение :hug: и ако има кантар в кабинета ще се мерна за пръв път откакто започнах и ще отчета първи килограмови резултати :)

Пожелавам ви един прекрасен ден ,тук в Сандански е чудно слънчево и ми създава настроение :bouquet:
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Radost » Пон Фев 17, 2014 11:46 pm

Да дам отчет :lol:

Начални кг 125 /да бъда напълно точна бяха 125кг и 600 гр на 19 януари / деня който постъпих в болница ,след това не съм се мерила но със сигурност пак бях качила 2-3 кг понеже наблягах на белото хлебче :lol: и в болницата ни даваха двойни порции и аз не отказвах :refuse: /

Та започване на зоната - 31.01.2014г.
Днес 17.02 кантарът при доктора ,стрелката закова средата между 120 и 121 :lol:
И съм много ама много щастлива като се има предвид че имам и няколко прегрешения с вино повечко от допустимото и едни овесени бисквитки :lol:

Но най-щастлива бях след измерване на кръвната захар,горе-долу час след като закусих ,и беше 6 ,за сравнение преди 2 месеца беше 12 на първият час след обременяването с глюкоза :)
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Gazilot » Вто Фев 18, 2014 1:14 am

Поздравления, Радост!

В края на месеца ще си още по-доволна и ще ти иде да летиш, вервай ми :)
Не прегрешавай много, поне в началото.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Мнениеот gogo » Вто Фев 18, 2014 7:05 am

Радост :jumpwow: :jumpwow: :jumpwow:
Това е Зоната и нейните ефекти. Поздравления и все в тази посока. :done:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Plam4e22 » Вто Фев 18, 2014 8:22 am

:yess: Браво, Радост! Все така да ни радваш с такива резултати :love:
П.С. :yess: Винаги правилното хранене е бил фактор номер за лечение и обратното - ядене на бял хляб, ужасните хидрогенирани мазнини, глюкозофруктозни храни и захар би убило всеки един от нас, но реалността е, че дори в болниците "тъпчат" пациентите с тях :noo: Кога най-накрая хората ще осъзнаят, че не вървят в правилната посока :(
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот eldass » Вто Фев 18, 2014 10:35 am

Радост, това е чудесно. :bigsm16: Организмът е преминал в друг режим на работа. За мен е много добре да споделяш резултати от кръвни изследвания, защото и аз боря инсулинова резистентност и ми е много любопитно до къде ще я докарам. Бих се предложила на Барито за лабораторна мишка, стига да стопя опасните мазнини в корема. :lol:
Аватар
eldass
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната