Гого ,златен си

знам за бразилския орех че трябва да е ограничен заради селена ,ще си го хапвам на една от междинните закуски
Чета Зоната почти съм към края ,междувременно започнах и Овладяване на Зоната ,ще ме извините но имам още "лаишки" въпроси .Един от тях е че до момента не срещнах дали трябва да внимаваме с количествата сол,все си пестя ,не че обичам прекалено солено ,но внимавам,иначе ползвам хималайска .
Друго сега се сещам ,проблем ли е ако в киселото мляко слагам 5-10 гр Годжи бери веднъж дневно,имам цял плик и се чудя как да ги хапвам ,на опаковката даденото описание е за 100 гр продукт 82,7 ккал ,протеин - 10,6 гр,въглехидрати - 22 гр, мазнини 3,6 гр.
Гледах и едно интервю на д-р Мария Папазова при Гала,на половин кофичка кисело мляко ми се стори че слага 3 кафени л. суров слънчоглед ,правилно ли съм видяла ?
И един последен въпрос за шарлана,имам една бутилка та се чудя мога ли да заместя зехтина с него
Сега ставам да закусвам - 168 гр извара ,1 и 1/2 портокал и 9 бадемчета...другите хранения още не съм ги измислила .
След това ще ходя до личния лекар да ми даде направление за изследвания ,ще изследвам ТСХ-то ,витамин Д ,фосфор и калций,стискайте ми палци да имам подобрение

и ако има кантар в кабинета ще се мерна за пръв път откакто започнах и ще отчета първи килограмови резултати
Пожелавам ви един прекрасен ден ,тук в Сандански е чудно слънчево и ми създава настроение