Manya написа: А за отказването... трудна работа... даваш го за 1-2 седмици на някоя баба... и ще не ще се се откаже... но това, когато е най-добре за човечето, не за мама...
Лошото е, че няма баби, на които да го дам. Моята майка почина преди 15 години, а другата баба е на 78 почти. Не ми се иска да я товаря, а и не е много добре със здравето. Ще се оправим някак си. На времето дъщеря ми успях да я кърмя само до 6 месеца някъде, а големия ми син се отказа сам на 3 месеца, просто ме буташе с двете ръце и не искаше да суче. Затова пък сега малкия ще суче и за тримата. Сестра ми вече се бъзика, че щял да е като Крали Марко - да суче до 25 години. Като реши човека и ми дърпа блузата и това е. Тук има едни напитки за деца от овес, понякога заменяме кърменето с такова. Ама като каже, че не иска и край, не можеш да го убедиш.
А относно пазенето на "красотите" - ми то не е здравословно да не се кърми, даже е по-добре за бюста ако кърмиш отколкото да не кърмиш. Това някъде го четох наскоро ама не си спомням къде. А и аз няма за кога да ги пазя вече - не съм първа младост.
Важното е малкия да е здрав и да се развива добре, че много мъничък се роди и все се притеснявам за него.