Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tonkata написа: Отдавна си мечтаех да си остана вкъщи и да помързелувам, да си чета книжки и любимия форуми да си посвърша някоя и друга домашна работа. Да, това е факт - от днес поне до края на седмицата ще мога да правя всичките тези неща, но-о-о с превръзка на крака и смяна на компреси час по час щото за мое съжаление не уцелих една стълба и .................
резултатът е разтегнато сухожилие, сериозен оток и синини с доста голям периметър.
![]()
Tonkata написа:Друго за което все не можех да отделя толкова време, колкото ми се искаше е да чета - книги, списания. У нас винаги имам по 4-5 книги които чакат да им дойде реда. Вчера взех най- горната и това което прочетох в първите 20-30 страници ме кара да се питам - Вярно ли съм разбрала прочетеното ? Готова ли съм да приема написаното ? И все въпроси за които поне аз не съм готова ! Книгата се казва "Пътят на душите" от проф.д-р Майкъл Нютон. Авторът е хипнотерапевт и написаното е резултат от неговата практически опит чрез хипноза да помага на пациентите си да се справят с различни свои проблеми и страхове.Чета и не мога да повярвам или по-скоро нямам културата и знанията за тази материя. Явно съм повече скептик отколкото си мислех че съм !
Ще се радвам, ако някой от вас е чел тази книга и има мнение по написаното, да сподели впечатленията си.
Suzi написа:Tonkata написа: .....................................................................................................
Четох книгата преди близо 9 години. Бях на 20 и току-що бях изгубила приятеля си в автомобилна катастрофа… Не вярвах в живот след смъртта, прераждане и т.н. Книгата ми я препоръча приятел, също изгубил близък човек. Много ми помогна, точно в този момент, да се съвзема и да продължа да живея... Да повярвам, че момчето, което изгубих съществува някъде и може би ще го срещна отново…
Сега… не знам в какво вярвам. Омъжена съм, живея в чужбина и всичко това остана някак, както обичам да казвам, в миналия ми живот, въпреки че не е минал ден без да мисля за него…
Вече не помня книгата подробно, дадох я на приятелка, която внезапно загуби баща си.
Трябва да я прочета отново.
Ще се радвам да науча мнението ти за книгата, а доколкото разбирам има и други негови книги. Аз не съм ги чела за съжаление, но като си дойда в България задължително ще си ги поръчам.
Tatyana написа:..............................................
Между другото днес беше много красива с това зелено сако (не точно зелено де), което мернах набързо от един трамвай, ама докато се усетих да ти звънна и приключих служебните разговори вече беше 10,30 и беше късно да те чуя по това време![]()
Доскоро
Маня написа:Честит рожден ден, Тонката! Бъди здрава и следвай Зоната!![]()
![]()
![]()
NikoLinia написа:Пак серийни рожденници! Аз се водя по Маня, надявам се да е права!
Честит Рожден Ден, Тонка! Бъди здрава и много щастлива!
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта