Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Hippo написа:Manya написа:... В тази връзка открих нещо в iHerb и си го поръчах. Кутии за храна с охладително блокче - за салатките през лятото. Чакам го да дойде и ще споделя струва ли си да си го поръча човек. Но ако някой има интерес - ето линкче към тези продукти - http://www.iherb.com/Fit-Fresh
Тази кутийка много ме впечатли, като я получиш непремено сподели дали си заслужава. И аз мисля да си я взема за лятото.
Хипо, все забравям за тази кутийка. Те дори са вече две. Но реално ги ползвам от не повече от 10 дни, когато се позатопли доста. И съм страшно доволна. Почти идеално и в двата модела се събират 3 БПВМ - богата салата според случая с парчето мръвка. Щом се върна вечер слагам блокчето във фризера и на сутринта е готово за добавяне. Има възможност в едната да се постави по средата на съда или на капака. Когато на обед си отворя кутийчето, което си е седяло при мен в стаята в торбето - салатката е свежа и хладна, е и мръвката, но това не ме тревожи. Лично на мен са ми страшно удобни.
Manya написа:
Днес д-р Сиърс ми отговори на питането коя е актуалната информация за блоковете, която трябва да се следва. И сега ще си имам малко работа (ама няма да е бързо, че малко множко работа ми се е насъбрала в кантората, че си нося и у дома), да си попреработя таблицата с актуалната информация.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта