Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
GODzillata написа:Без да съм гладен, рекох да си чопна едно парченце от кюфтенце от мръвките на децата, които им бях изпекъл за вечеря........после още едно парченце и в един момент с ужас установих, че съдържанието на чинията зверски намалява .......докато набия спирачки и половината неща ги нямаше.
eldass написа:...един страхотен десерт - мус или крем няма значение. Получиха ми се 8 блока ВПМ.Скрит текст:
62 гр. сух протеин шоколад - 8 БП
16 бр. фурми - 8 БВ
8 гр. какао - 1 БМ / според моя етикет излиза мазнина/
15 бр. ореха - 15 БМ
Всичко се блендира с вода до получаване на желана кремообразна консистенция. Според мен може да се сложи и повече какао вместо орехи, защото за моя вкус е малко, а и така ще се смекчи прекаледно сладкия вкус от фурмите. Но и орехите носят богат вкус. Общо взето може да се експериментира много с тези продукти.
....
GODzillata написа:eldass написа:Всичко се блендира с вода до получаване на желана кремообразна консистенция.
То и аз вчера се олях Ходих да си купя сурови бадеми и докато се прибера си хрупах уж 3 ,а после още 3-4 и т.н.т ,после по никое време някакво шоколадче ,което стои от почти година недокоснато и пак пред телевизора бадемчета и накрая доизядох забравения от някой сандвич с луканка . .Е това не беше ми се случвало ,не знам какво ми стана,не помня от кога не съм яла хляб ,е някоколко хапки бяхаGODzillata написа:Без да съм гладен, рекох да си чопна едно парченце от кюфтенце от мръвките на децата, които им бях изпекъл за вечеря........после още едно парченце и в един момент с ужас установих, че съдържанието на чинията зверски намалява .......докато набия спирачки и половината неща ги нямаше.
'Баси, колко са ми слаби ангелите!
Manya написа:GODzillata написа:eldass написа:Всичко се блендира с вода до получаване на желана кремообразна консистенция.
Hippo написа:Не мога да разбера от снимката, отгоре препечени ли са или недопечени?
Стеф написа:Hippo написа:Не мога да разбера от снимката, отгоре препечени ли са или недопечени?
Аз като гледам - май са доста препечени - че и коричка хванали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта