ели написа:Опекох 300гр ябълка за 3БВ след това претеглих излезе 250гр колко да смятам за 1В
Изпичаш 300 гр ябълка, след това я делиш на 3 равни части по един блок ( без да я теглиш пак)
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
ели написа:Опекох 300гр ябълка за 3БВ след това претеглих излезе 250гр колко да смятам за 1В
ели написа:Купих сирене котиж но с масленост 4,5% 12,5 протеин излиза 56гр за 1Б така ли да го хапвам без да добавям мазнина
ели написа:Когато хапвате риба скумрия на скара добавяте ли допълнително мазнини
eldass написа:Препоръчвам клеева тинктура - за детето на колкото е години, толкова капки по две във вода и се пие, а за теб капки на колкото си години в малко вода и се прави гаргара няколко пъти на ден. За мен това е уникално лекарство и винаги има бърз ефект. Преди зоната също Кофлет и Кармолис за смучене. За сега не ми се е налагало и не ми е ясно, но също са много добри.
ели написа:Купих си някакъв немски био нахут ама много въглехидратен бе що така идея си нямам за 100гр го дават 44,5 въглехидрат и следователно схемата 100/44,5*9 прави 22,2 за 1БВ не ли малко вашия нахут с какви стойности са?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта