tanita68 написа:... А гхи не става ли?
И аз си мислех за фъстъчено масло, но и сусамовото масло е супер идея. Може и с ГХИ да стане, но според мен идеята е да има привкус на нещо като ядки или семена.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:... А гхи не става ли?
ginette написа:Кари ,сега като почна да излиза прясната риба , как ще я ядем ,пържено не може ,аз сафрид на скара не съм правила![]()
![]()
ginette написа:Изненадана съм много,аз не знаех ,че може са се яде пържено ,пък било в ГХИ или зехтин .Нали на 3БП-например риба не трябва повече от 1ч.л ГХИ да се употреби.Не мога да си представя с такова малко количество мазнина какво ще се получи
Karrita написа: ако използваш зехтин, трябва да е специален за пържене, другият не става! Но аз лично предпочАитам ГХИ.
ginette написа:Karrita написа: ако използваш зехтин, трябва да е специален за пържене, другият не става! Но аз лично предпочАитам ГХИ.
Това за зехтина го зная,и аз имам специален за пържене ,но не можех да си представя,че може да се получи с толкова малко мазнина .Да взема и аз да си направя ГХИ .Някъде се дискутираше ,че за приготвянето му ,маслото трябва да е безсолно .Какво би ми препоръчала немско или има едно мандарджийско ,продават го в магазините за млечни продукти.
Italiano написа:Сега да пратиш един сладкиш за благодарност на Пипи!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта