Tatyana написа:Браво на отличничката ни, коята е вече първокласничка![]()
![]()
Не, че някога съм се съмнявала в теб де - каквото и да започнеш. Та предлагам тази седмица да полеем дипломата![]()
Ама разбира се !С удоволствие !

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:Браво на отличничката ни, коята е вече първокласничка![]()
![]()
Не, че някога съм се съмнявала в теб де - каквото и да започнеш. Та предлагам тази седмица да полеем дипломата![]()
FLORA написа:Тонка, дума по дума, и по запетая, се отнася и за мен написаното, та ...май и за повечето.Не може човек да устои.
Но пък не беше като друга година наистина преяждане, бих казала нещо като дегустация![]()
Времето затопли, разщъкахме се навън до късно вечер, горим повече калории,т.е. ще балансираме греха
NikoLinia написа:Специалистите по фитнес хранене го наричат "въглехидратно зареждане". Състои се най-грубо казано в контролирано намаляване с последващо увеличаване приема на количествата и качеството на приеманите въглехидрати. Правят го по разни схеми точно с цел изчистване на мазнини. Ако си разтърсиш из мрежата ще намериш материали за този ефект.
NikoLinia написа:Тонка, не зная дали е удачно да го правиш, защото така ще нарушиш баланса между П, В и М, което е най-важно в Зоната и основен принцип.
Аз просто исках да ти кажа, че това е познат ефект и при някои режими на хранене се използва съвсем целенасочено. Затова и при нас се получава така, че след излизане от Зоната, при връщане /което се явява своеобразна промяна на количеството и качеството на въглехидратите/ тялото реагира по този начин.
NikoLinia написа:Тонка, виж какво послание си си избрала "Внимавай какво си пожелаваш!"
Като си пожелала да си поседиш в къщи, не си уточнила, че не искаш да си болна.
Надявам се скоро да се оправиш!
Скоро си мислех за теб и това, че отдавна не си публикувала пътеписи.
Сега като си в къщи, пиши за всичко!
Ще чакаме!
Перла написа:Бързо възстановяване желая!
Много ми хареса дневника Ви! Възходи, спадове, но доста впечатляващи резултати !
![]()
Попътувах с Вас и до Дубай , благодаря за очерка и снимките!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта