
Сутринта си казах- "Я, аз имам закуска





Тааааа


Все пак успешно закусам с черен, двойно сварен и няколкопътно забравен ОВЕС-


Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:О, не, това ще да е новата серия "Завръщането на Овеса" или "Овеса отвръща на удара".
Karrita написа:Ще ме пукнете с тоя овес..![]()
![]()
![]()
HippoDel написа:Пламче, ти нали беше споменала за някакъв протеин подсладен със стевия. Може ли да споделиш сайта от където се купува?
Plam4e22 написа:Не знам как е при вас, но този път от 5П-70 гр овес, изтеглих накрая едно 500 гр сочен, съвсем честно преборен овесТова нормално ли е, или моят е много лаком
HippoDel написа:Plam4e22 написа:Не знам как е при вас, но този път от 5П-70 гр овес, изтеглих накрая едно 500 гр сочен, съвсем честно преборен овесТова нормално ли е, или моят е много лаком
Ехааааааааа, какъв е този овес-мутант?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Italiano написа:Аз моя въпрос с овеса го реших така:
Слагам 20-30 болка в голяма тенджера, пускам го да се вари и си гледам кефа.
Не захлупвам тенджерата с капак и така няма опасност да излезе.
А водата е толкова много, че не може и да загори.
И по някое време, като реша, че е готов, го махам от котлона и прецеждам от водата.
Чиста работа.
Italiano написа:Само да кажа, че моят овес не е мутант.![]()
След варене обикновено ми излиза към 37-38 гр. за 1 блок.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта