Така че , не ме затруднява, ще направя и на Дебито, тя като му фане цаката ще се оправя и сама, и с малко помощ разбира се

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
debborah написа:Тук съм почнала, тука пиша. Искам и на двете ви мнението. Рапортувам какво съм приготвила за днес. Аз съм със 7 часа назад от вас, така че още не съм закусвала, защото трябваше да ми вземат кръв в 11.30.
Така схемата е 2 2 2 2 2 2 1 1 1 3 3 3 1 1 1.
Схемата по-точно представена е 2+2+1+3+1, но и както си я представила е вярна
закуска 4 белтъка, 1 портокал, 6 бадема
обяд 56 гр. пиле 500 грама (една тлъста зелена кокошка) - маруля, има да я хрупаш
![]()
130 гр. лук 2/3 чаена лъжичка зехтин, 1 сл apple vinegar
закуска 120 гр- кис.мляко, 1/2 ябълка, 1/2 ленено семе - българското кисело мляко е смесен продукт (както и американското, българското е 1/2 кофичка от 0,1% - Верея или Маджаров и е 1 БП+1БВ и към него можеш да добавиш ядки вместо това ленено семе. От него дори не мога да ти кажа колко трябва да сложиш. Може би наистина 1/2 лъжичка. Ако киселото ти мляко е 2% - не добавяш мазнини. И не включваш плод или зеленчук, но можеш да си го овкусиш със свежи подправки. Не забравяй подправките, те са важен елемент от Зоната, защото са източник на полифеноли.
вечеря 84 гр. сирене (ако не е нискомаслено не се добавят маслинките), 450 гр. брюкселско зеле, 9 маслини
закуска 56 гр. извара, 1/2 ябълка, 1 орех.
Моля правете корекции, щото съм гладна, а и внука идва, трябва да го гледам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта