Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Хриси, Ели, той СИърс го е обяснил на дълго и на широко в книгите си. Аз просто се опитах да събера най-важната информация, и да синтезирам всичко от няколкото книги по-накратко и да е ясно, Но по кратко и ясно от това нямаше как да го напишаОтносно въпроса ти Хриси, там пише и за слабите хора, и за пълните. Отиди и хвърли поглед на абзаца със заглавие: КОГО ЗАСЯГА ИЗЛИШНАТА АРАХИДОНОВАТА КИСЕЛИНА – ХОРАТА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО ИЛИ ПРИРОДНО СЛАБИТЕ ХОРА?
И защо има хора които цял живот ядат каквото си искат, и за слаби...Сиърс го е казвал хиляди пъти- това са 25 те % генетични щастливци. Кръвната група, гените, всичко има значение. Всичката тази информация се намира из сайта в различните статииПросто трябва малко повечко да се поровите , или да препрочетете, защото се забравя
ели написа:Някой правил ли е рецептата с зеления фасул с яйца искам да я направя но е много подвеждаща напр това кис мляко е дадено 1 ч ч за 2 ПВ а нашето мляко нали 220гр е за 1ПВ следователно за да станат 2ПВ трябва да сложа 440гр к мляко ли?
Искам да си го наготвя за обяд и вечеря
И тези 4 яйца с 4 жълтъка нали трябва да се избягват жълтъците може ли само белтъци да се сложат например с извара и да се направят 6 БП
ели написа:Благодаря ти Хипо ми измених я сложих 1 цяло яйце +2 белтъка+100гр извара станаха 4П+2 от млякото и мазнината сложих само 3 Мазнини другите ще си ги ям оделно
ели написа:стана много вкусен зелен фасул ама малко сухичък ако имаше и малко сос щеше да е екстра
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта