Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на ПламЪчето

Мнениеот Poppy » Нед Окт 20, 2013 9:15 am

Plam4e22 написа:
Poppy написа:Пламче, къде ходиш на йога?

Скъпа, Попи, аз си имам едно любимо местенце, за където съм се наточила много- в Тримонциум,

При Рашко ;) Аз преди 3-4 години ходех много, не пропусках. Също при Дамян Василев е много хубаво, той е бил учител на Рашко.
За съжаление в Ирландия всички занимания по йога са по 1 час и в един момент просто ми се отщя да ходя, защото получаваш 1 час разтягане и нищо друго.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Сря Окт 23, 2013 10:11 pm

Попи, няма как да ти се хареса нещо друго особено ако веднъж си била при Рашков. Ако не е тайна къде е позициониран неговия учител? ГОЛЯМ КЕФ е да се релаксира с Рашков :bigsm4: дори когато посещавах в Америка поне 5-6 вида йога така и не ме "улучиха" в десетката така както тука :bigsm4:
Ох, струва ли ми се или с новия сезон или с този преходен период от топло на бъзнещо хладно -тялото ми сменя режима си на работа. Никога така кристално ясно не съм разконсперирвала хормоните си :msmile12: , все едно дистанционното за това как ще си наместя настройките е в мои ръце, но все пак то пак си знае най- добре как да се 'донастрои' така че да работи на най -най - добри обороти :bigsm16: :bigsm16:
Започна сезонът на тиквата и тея дни ядох нещо божественярско :bigsm39: :bigsm39: печена тиква с тахан и малко орехчета + извара така отстрани за да не ми избяга баланса more-smile20 Трудно ми е да опиша какво удоволствие изпитах в този миг :bigsm26: сега мисля нещо с броколи - най вероятно супа, но дали да не си направя и тиквена супа :bigsm24:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Poppy » Сря Окт 23, 2013 10:20 pm

Ауууу, тиквена супа с малко картоф и прясно мляко за гъстота и разкош, ако успееш да я нагласиш на блокове, да споделиш.

Ето сайта на клуба http://www.clubpatanjali.net/contacts.php и къде се провеждат заниманията. Там е по 3 часа, 3 пъти седмично :lol: много е хубаво, задължително отиди, защото много ще ти хареса. Хората са много готини, а Дамян е невероятен човек.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Plam4e22 » Сря Окт 23, 2013 10:49 pm

Лелелеле, радост за очите ми :bigsm22: :bigsm22: :bigsm22: веднага щом намеря свободно време (все пак 3 часа са доста време ) мисля зимата ще имам изобилие, ще споделя как е протекла йогата :techie-typing:
Супата я замислям без картоф, а само чиста с моркови, тиква, лук и сирене за баланс + орехчета...това ми е идеята, но по - важното е какво ще покаже практиката :text-lol: :cook: обикновено музата ми идва докато готвя :cook: а естествено ще обадя после :laugh3:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот gogo » Чет Окт 24, 2013 5:49 am

Момичета,

Аз съм правил ето тази супа от тиква - http://fkusno.com/?p=1393. Стана божествена. Няма да сбъркате. Не беше скоро - още не бях чул за Зоната. Предполагам, че няма да имате проблем с изчисляването на блоковете. :wave:
Хубаво ми я припомнихте. Скоро ще имам повод да я направя пак. Малкият син в сряда ше ходи на Хелоин в курса по английски, който посещава 2 пъти в седмицата, така че ще ми артиса съдържанието на една тиква :laugh4: и ще мога да го оползотворя :cook:
Споделете дали Ви е харесала рецептата :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Poppy » Чет Окт 24, 2013 7:22 am

Пламъче, заниманията са понеделник, сряда и петък от 7-10 вечерта. Само за информация ;)

Гого, благодаря за рецептата :bouquet:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Karrita » Сря Ное 20, 2013 1:22 pm

Пламчееее, къде изчезна?
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Italiano » Сря Ное 20, 2013 1:23 pm

Направо се затри!
Да не е пак по гръцко ...?
:sad:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Чет Ное 21, 2013 1:17 am

:bigsm27: я виж кой бил тука :applaus: какво ли не ме сполетя близкия месец: счупи ми се двигателя на колата и сега...който има Ауди- ходи пеша :bigsm34: а за да не би да ми остане прекалено скучен живота, уж на шега решихме с моето гардже да си купуваме си жилище :bigsm16: а пък съвсем случайно вече го купихме :bigsm26: още не ми го побира мозъка как стана, а сега има ли да чистя, обзавеждам и харча ли харчаааа :hooo: гледам да не забравям да готвя , но предимно ям сухо и то предимно кисело мляко, но дойде ми до гуша от него.... иска ми се просто някой да ми наготви на Каррита тортата :bigsm24:
решила съм да си взема печка, която коже да готви на пара :think2: , как ли го прави това, а и представа си нямам дали има някаква полза :think: а най-голям мерак имам за една солена паланчикова торта, а и сушито много ме блазни, но проблемът с калкулацията на продуктите ми куца страшно, затова последния път направо изядох 4 хапки и не му мислех много :laugh4:
П.С. обещавам, че ще вляза в час още тея дни, то е ясно, че съм от кръчна група-зонбирана :bigsm46:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот gogo » Чет Ное 21, 2013 4:57 am

Пламче,
Честит ти нов дом :bouquet: - да го напълните с малки ЗОНбенца :bedlove:
След повишаване на зоновата активност :mop: :swipping: :typalka: да не забравиш да си преизчислиш блоковете :laugh4:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот marianapanova » Чет Ное 21, 2013 9:46 am

Пламче честит нов дом :love: :bouquet:
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Чет Ное 21, 2013 10:04 am

Гого,

Благодаря страшно много за пожеланията :bigsm21: плановете са ми първо да започна с обзавеждането на кухнята и съвсем случайно там ще присъства духът на зонбитата :bigsm27: - разни таблици, кантарчета, овес и мерителни чаши :cook: Днес ми пристигна и новата доза Омега-3, суууперрр на време ми дойдоха (2 седмици), а да не говорим, че зарибих всичките ми роднини и приятели да купуват на Гого изпитаните таблетки :applaus: -->Всички, Гого сме ти благодарни за глобалното разпространение на "рибената" панацея. Имам намерението скоро да започна лечението на приятеля ми с "Шуслерови соли", защото му е много слаба имунната система, затова да се допитам до вас дали сте пробвали тези минерални соли.
П.С. За деца сме мислили, но след сватбата :rheart: :rheart: другата година и това събитие ще го споделя с вас- моето Зонби семейство :romance-grouphug:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Чет Ное 21, 2013 11:35 am

marianapanova написа:Пламче честит нов дом :love: :bouquet:

Марианка, благодаря сърдечно :bigsm22: само да успея да се справя с обзавеждането и се чувствай поканена по всяко време за по чай с малко печена дюля(сега това ми се върти в главата),а после ще ти покажа коя извара намерих от скоро на пазара-на Мероне :laugh3: :laugh3:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот HippoDel » Чет Ное 21, 2013 11:48 am

Пламче, чудесна новина, :bigsm22:
Честит ти нов дом!
Много любов :rheart: и само положителни емоции :bigsm3: ти пожелавам да изживяваш в него. Успешно обзавеждане! :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Чет Ное 21, 2013 12:41 pm

Пламче и от мен честито! Само хубави неща ти пожелавам в новия дом,а и извън него! :lol: :rheart: :hooo:
Относно шуслеровите соли - ползвала съм ги доста време, но не видях кой знае какъв ефект. Аз за стимулиране на имунната система съм най-доволна от прополиса! Аз и дъшеря ми го пием вече 8 години, ефекта му е безспорен!
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Italiano » Чет Ное 21, 2013 4:28 pm

Plam4e22 написа:решила съм да си взема печка, която може да готви на пара :think2: , как ли го прави това, а и представа си нямам дали има някаква полза :think:

Не знам дали за уред за готвена на пара, или някаква цяла печка говориш, но за уреда ти гарантирам, че всички тия броколи, карфиол, моркови, брюкселско зеле, гъби, царевица, картофи и т.н. стават супер.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната