Дневникът на gstoicheva

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на gstoicheva

Мнениеот Italiano » Сря Сеп 18, 2013 3:17 pm

Супер, супер, точно така трябва ! :bigsm18:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Зоната

Мнениеот nympheacea » Сря Сеп 18, 2013 3:24 pm

Браво Гери, справяш се страхотно. Относно Барито, аз вече започвам да си мисля, защо се харчат толкова пари за безсмислени кампании а не се направи нещо да се популяризира Зоната. Даже си мечтая за зонови ресторантчета. Понеже имам малка дъщеричка си мисля колко хубаво би било, в градината да го хранят правилно, това би спестило толкова проблеми на човечеството.

Днес май ти е време за отчет, чакам да прочета за успехите ти.
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Italiano » Сря Сеп 18, 2013 3:32 pm

Това за ресторантчетата и аз си го мислех. Даже е добра бизнес идея, НО за някъде, където хората са "дорасли".
Щото в Благоевград колко души да се хранят по Зоната ...

Относно кампанията за храните - такова нещо няма да се случи, защото големите корпорации няма да го позволят.
Иначе Кока кола, МакДоналдс, KFC и т.н. ще почнат да губят милиарди.
Фармацевтичните компании няма да продават толкова лекарства.
Фондациите за борба с "едикоясиболест" няма да събират пари, защото хората няма да боледуват толкова.
Средната продължителност на живот ще се увеличи и някои хора, държави и организации се опасяват това да не доведе до пренаселване на земята.
Всичко е навързано ... за съжаление!
:refuse:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот gstoicheva » Сря Сеп 18, 2013 7:19 pm

Нимфи,
Отчета го направих в понеделник.Той е следния: За два месеца в зоната съм минус 6,5кг.Нооооооо до достигане на заветните 75 кг. остават още доста за сваляне. Аз обаче съм оптимист, защото с това хранене се чувствам страхотно. Що се отнася до зонови ресторонтчета идеята е супер, но аз живея в малък град и при нас това не може да се случи. Така че да се залавям за тиганаааааааа... :cheff: Чаооооооо!
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gstoicheva » Вто Окт 15, 2013 6:15 pm

Днес 15.10.2013 год. се навършват ТРИ МЕСЕЦА откакто станах " зоНби".
Щастлива съм, защото след дългогодишни лутания най-после намерих и аз МОЯ начин на хранене в лицето на зоната.
Приготвянето на храната не е никакъв проблем за мен, даже искам да се похваля, че привлякох и майка ми в нашия отбор. Опитвам се да ходя по-дълго пеша/ по съвет на Гого/, за да увелича малко физическата си активност. Това ми се отразява много добре. Ще видим какво ще измисля за зимния период.
Тъй като не съм много по писането, да си споделя и резултатите в борбата с килограмите и да приключвам.
За трите месеца престой в зоната съм се разделила с 9 килограма. Не знам защо, но не отслабвам толкова бързо колкото други "колеги". Все пак и това е добре за мен. Бях 95кг в началото, а сега от няколко дни съм 86.
Бавно , но славно продължавам напред :character-luigi: !
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gogo » Сря Окт 16, 2013 3:45 pm

Здравей,

Няма значение, че отслабваш по-бавно. Много по-важно е, че се чувстваш добре, не си гладна и си пълна с енергия. :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот gstoicheva » Сря Окт 16, 2013 4:51 pm

Здравей Гого,
благодаря за подкрепата.Да се чувствам изпълнена с енергия и почти никога да не съм гладна - не съм вярвала, че това ще ми се случи! Още по- добре ме кара да се чувствам и факта, че околните вече забелязват промяната както във външния ми вид, така и в работоспособността ми! Всички се чудят на енергията, която преди беше доста по-малко.
Зоната е върховен режим на живот! Не е ли така...
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gogo » Чет Окт 17, 2013 9:56 am

Напълно си права - така е :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Pipilota » Чет Окт 17, 2013 2:30 pm

gstoicheva написа:Зоната е върховен режим на живот! Не е ли така...
Стойчеваааа, така е, така е. Аз вече казвам, че и Господ да слезе на земята, просто няма как да ме убеди, че има друг по-здравозловен начин на хранене от Зоната :bow:
Иначе, аз леко бях притеснена за мистериозното ти изчезване, но се оказва, че ти тайно от нас си била в зоната :laugh: И предлагам да си стоиш тук при нас, и да слабееш с другите в екип :laugh: А н когато стигнеш кльощавото тегло, и станеш като мен, тогава ще наблюдаваме от скамейката,като зонуваме само за здраве, и ще помагаме на другите :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот gstoicheva » Чет Окт 17, 2013 7:17 pm

Мила Пипииииииии, тука съм!
Неотлъчно си стоя вече три месеца в зоната и изобщо не смятам да ви напускам.Защото това лято пробвах режима на д-р Емилова с чай и плодове. За 20 дни отслабнах с 8 кг., обаче едва не си умрях от глад. Сега след като прочетох "Зоната" разбрах какъв кошмар съм поднесла на организма си с тази диета - та аз съм му давала само въглехидрати :wow: УЖАС!
Нямам много време да пиша по-подробно/а и не съм много по писането/, но чета най-редовно форума.
Няма да ви напусна за нищо на света. А що се отнася до кльощавостта - ДАЙ БОЖЕ, дано да се случи.
Ще почерпя с една зонова тортичка по случая. Чаооооооо!
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gstoicheva » Чет Окт 31, 2013 3:59 pm

Днес е особено важен и щастлив ден за мен! :)
Тази сутрин тялото ми официално / и надявам се безвъзвратно / се раздели с 10 КИЛОГРАМА мазнини!
След три месеца и половина престой в... и около Зоната, днес съм толкова щастлива, че ми иде да запея от радост!
Искам най-официално да кажа на всички, които се чудят или двоумят - "Идвайте при нас в Зоната". Ще се чувствате пълни с енергия, ще имате страхотно самочувствие, няма да гладувате, а ще отслабватеееее!
Благодаря на Господ, че съвсем случайно разбрах за Зоната и вече съм част от това страхотно семейство.
Благодаря на всички от форума за подкрепата и за страхотното позитивно отношение, за съветите и коментарите!
Животът в Зоната е прекрасен! :littlehearts:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Karrita » Чет Окт 31, 2013 4:16 pm

Чудесни резултати :bigsm24:
Пожелавам ти успех и в бъдеще! :hooo: Важно е човек да се харесва и да има самочувствие!
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот gstoicheva » Чет Окт 31, 2013 4:23 pm

Благодаря Кари!
Наистина след като започнах Зоната се възвърна и тонусът и самочувствието ми. Преди нямах желание за нищо, а сега съм пълна с енергия и ентусиазъм... :laugh3:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот gstoicheva » Пон Ное 11, 2013 4:09 pm

Урааааааа! Вече имам чушка! :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: :bigsm15: :bigsm15: :bigsm15:
Та като съм почнала с хвалбите, да продължа.
Според моя график на 15.11. трябваше да съм 84 килца, а днес на кантара, опаааа изненада 83.300.!!!
Чудя се дали овесът, който почнах да ям на закуска :cooking1: три пъти седмично
не е вълшебен?... А? :laugh1:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Karrita » Пон Ное 11, 2013 4:16 pm

gstoicheva написа:Урааааааа! Вече имам чушка! :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: :bigsm15: :bigsm15: :bigsm15:
Та като съм почнала с хвалбите, да продължа.
Според моя график на 15.11. трябваше да съм 84 килца, а днес на кантара, опаааа изненада 83.300.!!!
Чудя се дали овесът, който почнах да ям на закуска :cooking1: три пъти седмично
не е вълшебен?... А? :laugh1:

Честито ти чушле и със здраве да направиш цяла кошница! :lol:
Отлични резултати демонстрираш ти :bigsm20: . Мдааа, сигурно ще да е от овеса " Озонов овес по италиански" :laugh1: :laugh1:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Пон Ное 11, 2013 4:22 pm

Браво :bigsm20: и резултатите отлични, и чушката налице :zonepeper: и настроението на макс :bigsm4: , какво повече му трябва на човек!
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната