Plam4e22 написа:Сами, рових се и аз в и- нет и не успях да изровя нищо, но затова пък
Уики-пипи-дия 
е с нас

Пламчеееее ако знаеш в какъв смях избухнах като прочетох това Уики-пипи-дия

размаза ме направо

Много мило, ама мисля, че един-два живота още няма да ми стигнат за да науча всичко, и да си заслужа тази титла
Относно криталинния витами С, или кристализирания, или витамина на кристали- то името му говори само за себе си- това е витамин С на кристали, и най често са смляни на прах. Сrystalline vitamin С се среща и под името Ascorbic Acid.
Учудвам се, че няма информация не български из нета. Потърсих такъв витамин С в сайта на
iherb, защото гледам, че често се позват услигите на тази страница. И най-добрия който ми се стори е
този кристалинен витамин ССмята се, че витамин С-то в тази си форма се обсорбира най-добре в тялото, и особено в тънките черва. И за предпочитане е да се приема на по-малки дози за през целия ден, от колкото по-голяма доза веднъж на ден, в което маи има логика, защото и Барито казва, че витамините се задържат в кръвта само до няколко часа. Много е удобно да си го слагаш в млякото, или във вода или друга напитка.
В сайта има най-различни производители на кристалния витамин. Можеш да ги погледнеш
тук